-
stmivani
je to nej nej film
*14* *1* *1* *3* -
dabing
ahojkii můžu se vás pls zeptat kdy bude asi dabing na new moon bude to v březnu nebo až v červnu?? *4* já sem slyšela že až v červnu nevíte to někdo přesně?? -
-
Re: dabing
myslim si že to bude jako stmívání...než se vydá dvd že to bude nadabované...:)) -
Re: dabing
Jsem si jistá,že ještě před premierou zatmění jistě už bude dabing k novému měsíci na 100%. -
-
Re: Re: dabing
Tipuji že dabign bude až bude zíjem o NM. zatím podle recenzí je zájem minimální i když náctileté fanynky blázní. Uvidíš sama kdy bude.. ale já se na něj netěším titulky jsou lepší! *3* -
-
Re: Re: Re: dabing
:-) Ja jsem v zivote nevidela Twilight v cestine jelikoz ziju v USA a nedavno jsem tak premyslela ze do CR to musely nadabovat a tak jsem byla zvedava jaky hlas dali Robertovi, vyhledala jsem to na Youtube a hruzou jsem na to trestila oci...New Moon by snad ani nemeli dabovat !!! -
Re: Re: Re: dabing
to máš pravdu já to vždycky skouknu s titulkama a pak sem nasraná s toho čekýho dabingu a i si s titulkama lepšim anglinu
-
-
-
-
NOVÝ TRAILER
UŽ JSTE VIDĚLI NOVÝ TRAILER? JÁ JO A JE TO PERFEKTNÍ, TEDY PRO MĚ. FAKT SE JIM TO POVEDLO. -
-
Re: NOVÝ TRAILER
ja uz ho taky videla a je fakt supr a nejlepsi na tom je ze uz se za chvilicku nebudu divat na nakej trailer ale na film v kine takze se teste holky *1* *4* -
Ke prosím povez mi to já jsem úplně ve sstresu. *7* -
jo nemá chybu... prostě ->DOKONALOST<-... BEST *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *8* *8* *8* -
jj, je skvělej *15* -
jj ten trailer je fakt úžasnej *4* *1*
-
-
WOW
http://www.youtube.com/watch?v=qAwk WNfl4vA
*3* -
-
Re: WOW
já to čekání asi nevydržím, už abych to viděla *9* -
-
Re: Re: WOW
Už jen týden. Taky se už nemůžu dočkat! Nejvíc.
-
-
-
........
hej!!vazne super uz je na 4 miste v top 10....a to jeste nadaval ani v kinu.... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: ........
njn ona nekdy staci i knizka :) *15* -
Re: ........
A v čem??? Nebo jako kde si našla tu stranku na který se to hodnotí?? *3*
-
-
Dotaz
Nevíte někdo jestli be Bella stane upírem a jestli si Edwarda vezme ??? -
-
Re: Dotaz
jo vezme si ho a stane se upírem když.. no po velice zajímavé události =) -
Re: Dotaz
jak sem si tak četla komentáře tak asi jo
-
-
Riley Biers byl přece až ve třetím dílu!
-
-
HM ano to byl;)
New moon je dobrý díl ale twilight je lepší!!!
-
-
premiera
hej nevite kdy tady bude premiera? nej by bylo kdyby Robsten prjeli, by bylo uzasny xD nejlip do Brnicka xP -
-
Re: premiera
premiera ma byt prej 7.1.2010 mohli přijet do brna *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: premiera
Ahojky no premiéra by měla být v čr 26.11.2009 to by bylo fajn kdyby přijeli...Ale nejlepší do Prahy *14* *1* -
-
Re: Re: premiera
Nekde sem vydela ze premiera ma byt az 7.1.2010 tak newm :-) -
-
Re: Re: Re: premiera
co až?? *7* vždyt všude píšou 26.11.2009 -
-
Re: Re: Re: Re: premiera
ne toho 26.11 by to uz melo byt stejne jako minuly rok sse stmivanim...ja byc je zavrazdila kdyb to chteli dat pozdejc :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: premiera
to já bych je zavraždila ted..prej rob nechce hrát už ve 4 je to pravda?
-
-
-
-
-
-
v obchode
dvd new moon bude v obchode az 25.04.2010 to zas bude dlouho co a do kin prijde zatmeni cervenci a hned pote budou zacit tocit rozbresk neni to super -
-
Re: v obchode
Breaking Down ( Rozbresk ) zacinaji tocit uz v Breznu 2010 ( tu prvni cast ). :-) -
-
Re: Re: v obchode
To je kec jak brno.. nic není officiální jen že na amazonu je obal.. a přitom se ani neví jestli to je original. -
Re: Re: v obchode
mě by opravdu zajímalo, kde berete takovýhle informace. jak můžou začít natáčet v březnu, když ještě není vybraný ani režisér, není dopsaný scénář, ještě se vůbec neví, zda to opravdu bude rozdělené na dva filmy a hlavně, když společnost SUMMIT nevydala oficiální prohlášení o natáčení a dokud ho nevydá, všechny ty informace, které kolují na netu nejsou pravda. tak to konečně pochopte. -
-
Re: Re: Re: v obchode
www.newmoonmovie.org -
Re: Re: Re: v obchode
jj... myslim si že informace na netu nejsou jistý a opravdivý...někdo něco napíše a hned se to rozšíří dál....myslim si že by jste tomu neměli věřit dokud to není 100% vyhlášený protože pak budete jenom zklamani.... -
-
Re: Re: Re: Re: v obchode
přesně tak, děkuji ti za podporu *3* konečně někdo kdo se mnou souhlasí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: v obchode
nemáš zač..... *3* *4* -
ne vubec ja ti to neberu :-) Mozna mas pravdu :-) ale me nejde do hlavy proc Alan Baltes by daval nejake nepotvrzene informace, jelikoz on je agenta pro cele USA a ja jsem prez nej byla na castingu do Eclipse :-)
Let's say na kazem splochu pravdy trochu :-) a uvidime co se z toho vyklube :-) -
FOR BLLANCCA
jen aby jsi si nemyslela, že tvoje zprávy nějak kritizuju nebo to myslím nějak zle, to vůbec ne *3* třeba máš ve všem pravdu, ale dokud si to prostě oficiálně nepřečtu na stránkách Summitu tak těm zprávám na netu nevěřím *3* tak to prosím zle neber a nezlob se *3* to víš, že bych taky brala aby BD začali natáčet co nejdřív, mám tenhle díl ze všech nejraději, ale radši nechci těm zprávám věřit, dokud to nebude potvrzený, abych pak nebyla zklamaná, takže tak no *3* -
no jak tak koukám, tak tohle nejsou oficiální stránky Summitu, takže dokud mi sem nehodíš odkaz na Summit, kde bude článek o začátku natáčení BD tak si tohle strč za klobouk *3* dokonce i sám Summit vydal prohlášení, že veškeré zprávy na netu jsou mylné a že dokud to nebude na jejich stránkách, nemáme ničemu věřit. ale jestli tomu chceš věřit, prosím, ale aby jsi pak nebyla zklamaná *3* a ještě bych dodala, že pochybuji o tom, že jelikož David Slade stále pracuje na Eclipsu, je zavřený ve studiu a ještě dlouho bude, tak by se teď v březnu pustil do natáčení BD, to asi ne *15* -
jo a mimochodem uz byly vyhlaseny i castingy do vedlejsi role.
http://www.acting-auditions.org/2009/04/breaking-dawn-auditions-and-casting.html
Kde Alan se zminuje za dostali nataceci prava, ze by to mel znovu rezirovat David Slade a ze je to planovane na zacatek roku 2010....
poctete si :-)
*3*
-
-
-
-
-
Fakt dobrej kec. Hele.. Summit nic o VYDÁNÍ DVD nepotvrdil.. a NATÁČENÍ Breaking Dawn není ani schváleno! -
jůůůůů super *3* kde jsi to četla? *3*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=vs_umPDNQZw
Výborná recenze, hezky výstižná. Kdo neumí anglicky, tak se ani nesnažte.