-
Je prostě super!
Když jsem včera viděla na DVD 1. díl Stmívání, musela jsem si ho pustit ještě 2x, protože byl překrásnej! Už se moc těším na 2. díl v pátek v kině! Doufám, že brzy vijde i ten 3.! Robert hraje Edwarda perfectně!!! Stejně tak Kristen Bellu. Prostě jsem se nemohla vynadívat jak to hezky natočili! Asi si koupím i knihy, protože jsem do toho začala být úplný blázen :D -
-
Re: Je prostě super!
Tak to máš dobrý, že jsi to viděla teprve teďka a hned už budeš mít ke shlédnutí i druhej díl. hroší to máme my, co na tu dvojku čekáme už rok *4*
-
-
hlasování
ahojky jestli jsi fanoušek Twilight Sagy tak prosím hlasuj tady pro naši zemi
http://tweeter.faxo.com/Top_T wilight_Nation/2010/01
jo a ještě něco můžeš hlasovat každých 20 minut *4* -
Natáčení - www.newmoonmovie.org
Čauvec lidi, právě sem se dozvěděla na newmoonmovie.org, že natáčení filmu začíná dřív než se předpokládalo a to tohle pondělí - 17.března...
Na tu stránku se určitě podívejte, sou tam i krásný tapety a ty nejnovější zprávy kolem filmu a taky fanmade trailery, jenom fanmade, páč oficiální trailer prey ještě vubec neni...
Myslim že v nejbližších dnech se tam objeví i nějaký videa z natáčení, ale to hádám, já nevim.. *1* -
-
Re: Natáčení - www.newmoonmovie.org
Tak tuhle stránku znám už docela dost dlouho a to natáčení začíná v pondělí 16.března,spletla jsi si data,ale ještě to není jístý,tohle prozradil jen Jackson,ale nikdo to oficiálně nepotvrdil. *4*
-
-
tohle je super!!!
četla sem že by 13.září na akci MTV Video Music Awads by se měl vysílat Officiální New Moon trailer... teda tim mám namysli další:-) -
-
Re: tohle je super!!!
to jsem taky četla a doufám, že to je pravda *14* -
-
Re: Re: tohle je super!!!
jo to já taky doufám *14*
-
-
-
4.díl
hej kdy vyjde 4.DÍl Rozbřesk někde je že v únorua někde že v březnu tak jak to je napište pls *7* *7* *7* -
-
Re: 4.díl
jj v únoru, myslím, že má vyjít 14. února -
-
Re: Re: 4.díl
jj rozbřesk vyjde na Valentýna *14* *1* -
-
Re: Re: Re: 4.díl
Ejj jn 14. a ty jo na Valentýna megaaa...sem si ani newšimla...wnímawý člowěk×D...už se nemůžu dočkat...ihned kupuju!!! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: 4.díl
bohužel to přesunuli až na březen *9*
-
-
-
-
-
super
juknete sem...http://s17.bitefight.cz/c.php ?uid=37172 -
-
Re: super
jo tak to fakt ne dík možná ten kdo to nehraje tak na to koukne ale kdo tohle čte tak na to nekoukejte to tomu nebo tý slepici pomůže!bitefight je strategická hra kde jsou sice upíři a vlkodlaci ale se stmívanim novym mesícem atd. to nemá nic společnýho!!a ty ty super neni tohle nahodou proti pravidlum??tak si dej bacha abych o obě nenapsal těm co tu hru vymisleli nebo tak to bys totiž měl pěknou smůlu!!to by teprve byla sranda!jo a jestli mi nevěříš přečti si pravidla!
-
-
???
nevíte kdy by to mělo být v kinech??? -
-
Re: ???
tady v ČR 26.listopadu -
-
Re: Re: ???
Jo...už je to potvrzený.....já se na to tááááák těšim :) -
-
Re: Re: Re: ???
boze ja se taky strasne tesim skoda ze premijeru nedali driv
-
-
-
-
4.díl
Rozbřezk má vyjít 25. března myslim to nák posunuli z února -
Hlasujte!
Ahojte, včera jsem se dívala na soutěž kniha mého srdce... A mezi stovkou nej se objevilo Stmívání a Rozbřesk!!! *14* Takže na www.knihasrdce.cz hlasujte!!! Je, ale těžký rozhodnout pro kterou, no já budu hlasovat pro stmívání! *14* *14* Protože kapitola Doznání je fakt dokonalá!! *14* *14* Tak šup hlasovat... *3* -
-
Re: Hlasujte!
No to je pravda prostě....A tak se lev zamiloval do jehňátka.....Mě dostana pokažký když to čtu a taky jsem hlasovala pro Stmívání jelikož je vlastně i jako první kniha. *3* *14* *3*
-
-
pls
jukněte se pls na tyto stránky http://peggysss.blog.cz/ moc díky