-
jacob
já kdybych si měla vybrat mezi edwardem a jacobem tak si vyberu jacoba *14* *14* *14* -
-
Re: jacob
já taky -
-
Re: Re: jacob
Jacoba
-
-
Re: jacob
no Jacob ma sice krasni telo ale me se mnohen vic libi Edward je proste steašne k zulibani *14* *14* *14* *4* -
-
jj presne tak *1* -
mluvíš mi z duše..Jacob je možná hezčí,ale Edward nebo spíš Robert má charizma jako prase..Fakt ho žeru..A jako Edward má podle mě Bellu radši..Takže prostě TEAM EDWARD... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
Jane Volturiova
Jane Volturiovou si zahraje Dakota Fanning, summit uz to potvrdil. *3* -
regisstruj te se
http://www.evropa2.cz/cs/stmivani/r egistrace.shtml
registruj te se at to davaji o tyden driv *3* -
-
Re: regisstruj te se
no to tak *10*
-
-
Stmívání
sTmíVáNí Je BeSt A jEŠtĚ kDyŽ jSeM zJiStIlA ŽE dOhRoMaDy JsOu 4 TaK jSEm nEmOhLa *14* *4* *3* -
jojojo čtěte
Každá z nás musí uznat, že tento film žere kvůli jeho obsazení. Edward... krásný to muž, ale to je tak všechno na totmto filmu. Určitě každé z nás se líbí, to jak se o Bellu zajímá zachraňuje a jak ji chce do konce života milovat.. No kdo by takový život s tak krásným upírem nebral? Ale film, byl celkově o jednom velkém hovně. Nepropracovaný, rychle ukončený ( teď hovořím o Stmívání). Ale určitě se mi stmívání líbilovíce než New moon. Chybělo tomu něco... a to něco, kdyby tam bylo, tak by film, byl uplně jiný. Holky ve třídě áááá Stmívání, Stmívání... Básnily o tom... řekla jsem si.. Bože o čem to může bejt? Emo magor se zamiluje do Emo magorky? Nakonec jsem to zkoukla... fájn byl/o: upíři, krásný Edward, scénky kde Bellu zachraňoval, Nedostatky: nebudu vypisovat, hoodně, hoodně, hoodně -
-
Re: jojojo čtěte
V něčem musím souhlasit...
V porovnání s knížkou..je film nic..v knížce je to takový víc vypsaný,ale jestli si myslíš že je to neukončený,tak můj názor je,že možná to bylo tak schválně,aby se lidi prostě těšili na další díl.
Jen mě mrzí že přesně takhle neukončený je breaking down...do je na prd...ale jinak OK... -
ahoj..máš pravdu,že film byl o ničem..stmívání..takové filmy já prostě nemusím..ale zaujalo mě jak jsou natočené pocity..dlouhé hledění beze slov..ta touha..to vzrušení..strach..napětí..to že tam jsou nějací upíři to šlo jen mimo mě..měla jsem pořád myšlenky jen na to jestli spolu budou a jak to zvládnou atd.je pravda,že obsazení udělá také své..záleží i hodně jak to ty herci zahrají a myslím si že jim to vyšlo :-)
nevím proč ale příjde mi to jako by to byl film pro ženy..mám z toho takový pocit.. -
To je tvůj blbej názor!!!!
Stmívání nebylo rychle ukončení,jestli by jsi ale porovnávala knihu s filmen je jasné že se spoustu scén(z knihy)ve filmu nikdy neobjevilo....jinak by film trval asi 5 hodin!!!
Jo a když na tom trváš tak aspoň 6 nedostatků napiš!!!!!!
Film je božíííííí!
Pokud jde o New Moon tak si nemyslim že tam tmu něco chybělo!!!....děj byl celkem slušně ukončen.......a zase stejný případ méně scén nežli v knize!!!!
A o jednom velkym hovně je tvůj posran** příspěvek!!!!Strč si ho někam! -
-
Re: Re: jojojo čtěte
Souhlasím s tebou...myslím,že film byl dost dobře natočený,teda i Stmívání i Nový měsíc...a ukončeno to bylo,tak jako každý druhý film,prostě trochu neukončeně.Jenže,v tom je právě to "kouzlo" a každý kdo shlédne jeden díl,už se těší na druhý...
-
-
-
..
kravina pro vymaštené mozky!! vetší slátaninu sem nevidela fuuuuuuuuuuj!hnus *16* -
-
Re: ..
každý má jiný vkus třeba ty se díváš na medvídka Pú *1* *1* *1* *15* -
-
Re: Re: ..
medvidek pu je teda 100krat lepší než tohle! *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: ..
no jo, pro roční mimina to jo -
-
Re: Re: Re: Re: ..
a to už teď mlčíš co????? *14*
-
-
-
Re: Re: ..
medvidek pu je teda 100krat lepší než tohle!
-
-
-
knížky
Ahoj jestli někdo chcete mužu vam poslat ty čtyři díly na email jen napište! -
-
Re: knížky
Psala sem ti na mail
-
-
Koukněte se prosíím:-)
Ahojky.....mohli byste se kouknout na můj blog..je to jeste miminko ale pracuju na tom..je o twilight sáze...a sou tam soutěže tak se pls zapojte děkuju
nikoulka126.blog.cz -
Film
Kdy ten film víjde na DVD?
A dá se někde schlédnout už teď?
A ještě kdy se to dostane do kin -
-
Re: Film
Jo dá se to stáhnout na ulozto.cz a je to v docela slušný kvalitě.
-
-
new moon...
Na tomhle dile me stve jen jedna maličkost *1* *1* skoro celou dobu tam neni edwar(robert) *4* a chudak bude bella(kristyn)...bude se muse kamaradit s Jacobem-alias vlkodlakem...bud edward nebo jacom... *7* Edward zvítězí.. *3* *3* *1* *1*