Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pomooc

Ahoj nevíte kde je Nový měsíc na netu s titulkama hrozně ráda bych ho viděla moc vás prosím plsky holky,kluci *9* pls
    děkuji předem.
    • Re: pomooc

jj vím... Na ulozto.cz je to kino rip, ale ve fakt dobré kvalitce.. ani bych nepoznala.. dalo se na to dost dobře koukat... http://ulozto.cz/3311136/the-twilig ht-saga-new-moon-kvalitni-kino-rip- titulky-.avi toto je odkaz přímo na ten film.. si to stáhni.. do 2hodin to máš stáhlé.. jen dáš uložit :)
    • Re: pomooc

na www.zrada.pise.cz druhy prispevek
  • b.e.t.u.l.i

:(

skoda ze si tam Rob skoro vubec nezahraje... stejne sou do toho vsichni zblazneni jen kvuli nemu vcetne me *3* je to super herec a vsechno :)
    • Re: :(

Prý se to natočí více z pohledu Edwarda,aby tam byl Robert více vidět. *3*
      • adrianga

Re: Re: :(

a to vis odkud? urciteee??? *4* *4* *4*
  • blanitko

film

prosím vás už ten film vyšel nebo dal by se už někde stahnout. strašně ráda bych ho viděla...
    • Re: film

Proboha...ty se asi moc a twilight sagu nezajímas co?? New moon se teprv natáčí....a vyjde v americe 20.11. 2009...,.je to vsude napsany... *15*
      • blanitko

Re: Re: film

no jako nezajímám. stmívání jsem viděla nedávno a pak mě sestra řekla že je i druhej díl tak se jen ptám
      • alficka

Re: Re: film

no to snad ne ja se na to taky tesim jako blaze po tom stmivani tyjo...no to nevydrzim *8*
  • chudak rob

ahoj jak sem četla new moon tak se mi tam nelíbilo že tam skoro vubec nehraje Rob!je to celkem nudne když tam není !nejlepší je asi ten konec !doufam že se dočkam toho filmu už to neumím vydržet!
  • avrilka.14

__Už jen 23 dní a je to tady !!!___

__ááá už jen 23 dní a je tady New Moon!!!__Už se nejvíííc těším a nemůžu ani dospat!!___ *14* *14* *14* *15* *15*
    • joliett

Re: __Už jen 23 dní a je to tady !!!___

co? snad už jen 3 týdny přesně, ne?
      • vrtulka

Re: Re: __Už jen 23 dní a je to tady !!!___

jo jo přesně tak, přesně ode dneška za tři týdny *3* juchůůůůůůůůů *3*
  • vrtulka

Kalendář NM

tak jsem byla předchvílí v Bontonlandu a jak se tam tak procházím najednou na mě vykouknul kalendář New Moon na příští rok. říkám si, že nejsem přece až takovej blázen, že bych si ho koupila, ale když jsem šla okolo už asi po třetí a on na mě pořád tak koukal, no tak jsem si ho teda vzala, aby se neřeklo *15* už se těším až si ho pověsím na zeď *14* *14*
    • joliett

Re: Kalendář NM

no, to bylo určitě nějaký znamení, že tam na Tebe pořád tak čekal. Bych asi taky už neodolala.
  • Idioti

Získal ten film třeba jen to stmívání nějakou cenu nebo spíš kolik a jak je tak kvalitní že ho obdivujete?
    • nik011

Re: Idioti

zapni mozek a pochopis..a jestli to pochopis tak neco odepis... danke
  • kikines

ajojda

Ahojky, prosím podívejte se na náš blog http://www.kristenstewart1527.blog. cz/ máme tam novou bleskovku anketky atd.. tak se kdyžtak jukněte .
  • GG

http://www.youtube.com/watch?v=f6Fr HgCgIys Kdyby jste chtěli vidět czech fanmade video k new moon. Dodívejte do konce, protože ty scény s jacobem sou až v druhý půlce
    • Re: GG

mezera v OdKAZU
  • Idioti

Získal ten film třeba jen to stmívání nějakou cenu nebo spíš kolik a jak je tak kvalitní že ho obdivujete?
    • luida

Re: Idioti

získal, nejlepší bitka, nejlepší pusa, nejlepší, nejlepší film, nejlepší mužský herecký výkon, nejlepší ženský herecký výkon a mnohem víc už si nepamatuju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit