Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • new moon

Premieri

18.Listopadu 2009 - Belgie
    18.Listopadu 2009 - Francie
    20.Listopadu 2009 - Švédsko
    20.Listopadu 2009 - Turecko
    26.Listopadu
    2009 - Česká republika

27.Listopadu 2009 - Estonsko

to snad neee to bude aj u naaaas
  • Stmívání

http://world3.monstersgame.cz/?ac=v id&vid=300026015 *3* *4*
  • anca.trhla.anca

Jukni....

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    Snad se bude líbit je tam toho spousta *9* *14*
  • xcornelia14

Kdo to je?

Víte jak je ten trailer kde se obevuje kluk nakratko ostrihany a stvarnuje tam Jacoba?
    Kdo je to a co je to za film?Vim ze to neni Taylor Lautner.. *7*
    • mysak.kol

Re: Kdo to je?

ten krasavec se jmenuje Steven Strait. spekulovalo se o tom, že by hrál místo Taye, ale Tay zabral a nakonec, jak všichni víte, hraje Jacoba.
      podívej se na ty síly temna. je to fakt bezvadnej filmeček. *3*
      • debussygirl

Re: Re: Kdo to je?

Síly temna sou fakt krásný a Steven ještě víc...možná je mi i líto že nehraje Jacoba..je takovej víc mužnější. A Krev jako čokoláda....taky krásnej filmek....moc se těším jak bude vypadat přeměna(z kluku z La Push na vlky) v New Moon. *14* *14* *14* *3* *3* *14* *7* *7*
    • Re: Kdo to je?

síly temna se to menuje a je to hezkej film...pak sou taky docela dost v trailerech ukázky z filmu krev jako čokoláda... *4*
      • xcornelia14

Re: Re: Kdo to je?

Díky to prvni jsem vedele: Tu Krev jako cokolada ale to druhy ee:D
  • zajda404

Ty jo, jak můžete mít v žebříčku TOP 10 film, kterej je sotva natočenej
    ???

Já pořád vykládám, že Stmívání drží nad vodou jen puberťačky a jim podobní. Víte co, raději jděte na csfd.cz tam je to alespoň trošku objektivní, za to tady... kdo dá HSM, Stmívání, Combebacku, Ošklivce Katce, VKV, Ordinaci apod nad 45% je naprosto mimo, nebo se je zahormonovanej... Věřte mi, že až vám bude takovej 20 a budete mít alespoň rozum, dáte na moje slova... *13*
    • Re: zajda404

Malá poznámka - tohle je "diskuse", ne sekce "rezence" ... tzn. že zde lidé píši své subjektivní!!! názory ... a tak si říkám, proč sem lezeš, když Tě to podle Tvých řečí asi nezajímá ... mě je 22, Twillight sem viděla v kině, New Moon, Eclipse a Breaking Dawn jsem četla a musím říct, že se mi to líbilo. Líbilo se to i mým kamarádům a známým (holky i kluci!!!) a nejsou to puberťáci, ale vysokoškoláci. Zařazení mezi Comeback nebo Ošklivku Katku mi přijde krajně nepatřičné a co víc - hloupé ... nemůžeš srovnávat seriál stavěný na tom, aby v té TV "něco bylo", a film vzniklý na základě knihy. Je pravda, že Twillight měl pár menších i větších chyb, ale jako celek podle mě splnil to, co od něj lidé nejspíše čekali. Každému se líbí něco jiného a každý má i právo na názor. Ovšem názory typu "Twillight-saga je jen pro poblázněné puberťačky, které miluji Pattinsona (nebo jak se píše *4* )" mi přijdou nevhodné...

Jo a mimochodem, když jen Puberťáci můzou mít oblíbenou tuhle Ságu a ty kecáš o ostatních co mají a nemají mít oblíbené (jako VKV,...), tak mi řekni, kdo může mít v nejoblíbenějších Harryho Pottera???? *15*
      • mysak.kol

Re: Re: zajda404

*9* *9* mě se líbí i harry potter, ale kvůli té magii. *9* *9* *9*
        • Re: Re: Re: zajda404

Jo to jo, Harry docela jde taky ale je to takové spíš pro děti, co mi přijde. Tím minulým příspěvkem jsem jen reagovala na zajdu, protože ona má v nejoblíbenějších Harryho a o Stmívání tvrdí, že to není pro lidi nad 20 let. Jinak já osobně proti Harrymu nic nemám, koukáme na něj se synem dost často *1*

Řeknu ti jen to, že JE mi přes dvacet už nějakou dobu a mám krásnýho syna - ale to neznamená, že Stmívání sága nebude moct být mým nej k dívání a čtení.
      Jsi ubohá, když si myslíš, že lidi budou omezený věkem v těchhle věcech.
      Podle tebe jako znamená, že když je někomu pod dvacet tak např. musí číst jen Lanczovou a jak mu je přes dvacet tak musí číst jen Javořickou nebo co?
      Uklidni se, stáhni ploutve a odpluj tam, kde o tebe někdo stojí: *16* *8*
    • debussygirl

Re: zajda404

Táhni do bažin ty zajdo...Nikoho tvý stupidní názory nezajímají a jak řekla mysak.kol tady vůbec nejde o věk...každýmu se prostě líbí něco jinýho a to že tobě se to nelíbí si nech pro sebe....a taky nevím co taky kecáš o HSM, VKV apod. když tohle je diskuse Novýho Měsíce....prostě Nám všem se to líbí a to že je někdo jako ty takovej že to nemůže přenést přes srdce je nám uplně ukradený. *3* PS: Vypadni z naší diskuse a už se nevracej!!! *9* *3* *16*
    • mysak.kol

Re: zajda404

hele ty, "zajdo"! na takovýhle kecy tu nejsme zvědaví. mě osobně je třeba už přes dvacet a znám tu spoustu lidiček, kteří jsou nad tu tvou věkovou hranici. ten film se nám prostě líbí a pokud máš jiný názor, tak si ho nech pro sebe. nikdo o něj nestojí. kolik ti, že děláš tlaky s věkem?! *16* *16*
      • bellinka

Re: Re: zajda404

Ty woe tak tyhle kecy teda miluju.Nikoho to tu nezajima nebo aspon me etda ne!..Nam se libi neco a tobe a kdyz se ti nelibi to ze tu jsme tak si to nehc por sebe a nechod sem!..
        A tak kdyz ti je ja nwm nakech X let a mas strasne rozum tak ybs mel mit natolik rozum a nedelat tadyty ,,pubertalni'' nebo jak vy tomu rikate nazory a psat to sem!!! *13* *13* *16*
  • PŮLNOČNÍ SLUNCE

Ahoj koukni na můj blog !!! je tam novinka ohledně Půlnočního slunce.. určitě tě to bude zajímat... www.ivetka-q.blog.cz
  • janushkaaa

achojóóó

*14* miluju edwarda cullena *14* ... potřebuju už knížku new moon jinak se asi zbláznim *8* ... film stmívání sem viděla asi milionkrát a asi se na něj podívam po miliontý prvý... kdy mají dávat new moon..pls *14* *14* *14*
    • nikolquaska

Re: achojóóó

U nás bude premiéra 26.11. Šest dní po premiéře v USA. A to je celkem slušný... *3*
      • debussygirl

Re: Re: achojóóó

paráda..sice je to hrozně daleko ještě ale lepší než v lednu jak to mělo bejt. *3* *14* *14*
    • mysak.kol

Re: achojóóó

New Moon by měl mít oficiální premiéru u nás v ČR v listopadu. mám dojem, že snad 20. ale nejsem si 100% jistá. taky se hrozně těším. jako je Bella pro Edwarda osobní značka heroinu, tak je pro mě celá sága to samé, včetně herců (Roberta především) *14* *14* *14* *14* *4*
  • anca.trhla.anca

Blog jukni

twilghtsagastmivani.blog.cz

*14* *14* Snad se bude líbit *1* *1*
    napište
    • mysak.kol

Re: Blog jukni

nějak mi to nejde načíst, ale chtěla bych ho vidět. jenže to fakt nejde.
      • anca.trhla.anca

Re: Re: Blog jukni

Plomiň jestli ti to nejde:-D já sem dám odkaz snad to pujde:-D
        http://twilghtsagastmivan i.blog.cz/
        • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Blog jukni

http://twilghtsagastmivani.blog.cz/
    • anca.trhla.anca

Re: Blog jukni

Je to strašně hezkej blog *3*
  • kikinicky

Je to pravda???

Je pravda,ze Taylor Lautner chodi s Kristen Stewart?A ak jo,tak od kedy??? *9*
    • mysak.kol

Re: Je to pravda???

kde si to vzala?!?!? to není možné! ona je starší, než on. i když to je vedlejší, ale...CO???
      • kikinicky

Re: Re: Je to pravda???

http://alltwilight.blog.cz/0904/bel la-zivotopis

tady to mrkni *5* *5* *5* *5*
        • mysak.kol

Re: Re: Re: Je to pravda???

ono to tam fakt je!!! já tomu nevěřím. je to divný *7*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

Jo dištak Taylor je hlavně spojován ze Selenou Gomez.....Prej byli spolu hodně viděni:-DAle newim:-_DDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

:D no já zase četla že Taylor Lautner chodí s Dakotou Fanning..:D:D:D takže...já už to nějak neřešim kdo s kym chodí...
            • kikinicky

Re: Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

Tak je to pravda???Ak jo,tak Kristen závidím,ale jemu moc nie... *13* *16* *10*
            • mysak.kol

kdo je Selena Gomez?? měla bych jí znát? *9*
      • kikinicky

Re: Re: Je to pravda???

nasla som to na jednej twilight stranke,takze preto sa pytam,nwm ci to je pravda alebo nie
        • lidus5

Re: Re: Re: Je to pravda???

Já v intouch četla, že si spolu moc rozumí... A mezi natáčení Nového měsíce chodí všude spolu... A Kristen o něm řekla, že je prý mužný... *1* Tak nevím, ale podle mě spolu nechodí, Kristen chodí s někým jiným!
          • nikolquaska

Re: Re: Re: Re: Je to pravda???

Taky jsem to četla, ale myslím, že ona hlavně nechce Roberta *1* (DObře mu tak) No ale má toho Michela, tak by ji měl jeden stačit ne?? *1*
            • debussygirl

To by teda měl jí jeden stačit ne? *1* Ale proč nechce Roberta?? To nechápu co já bych za to dala kdyby mě chtěl..no možná by mi stačilo kdyby věděl že vůbec existuju *1* I když zase kdybych si měla vybrat mezi ním a Taylorem tak nevim nevim koho bych chtěla víc. *1*
  • kajca3

jak to dopadne

V new moon bude bellu sledovat a chtit zabit victorie ale bella se dozvi ze jacob je vlkodlak a edward se odstehuje bella ma s toho ze se edward odstehoval depku a tak dela blbosti napr. jezdi na motorce skace z utesu...edward si mysli ze bella spachala sebevrazdu a tak se chce nechat zabit od voulturiovych.takonec ma bella s edwardem pokoj a edward ji da navrch ze kdyz si ho veme zmeni ji v upira.na svatebni ceste bude bella tehotna s edwardem a jejich dite bude upir ktery z belly chce vysat krev bella to prezije a bude mit s edwrdem dite renesme carlie cullen bella bude clovek.
    *14*
    • debussygirl

Re: jak to dopadne

Ty si to ale uplně pomotala a kdyby to někdo nečetl tak by to vůbec nepochopil když nebude vědět jak je to doopravdy
    • mysak.kol

Re: jak to dopadne

nechci ti brát iluze, ale ten konec se ti moc nepovedl. určitě víš o čem mluvím. *5*
    • Re: jak to dopadne

Já mysela, že se Edward s bellou vezmou až ve čtvrtým díle? On ten film Nový měsíc bude i podle Rozbřeku?
      • a.c.

Re: Re: jak to dopadne

neeee kajca3 asi myslela jak dopadne celej příběch ne jen new moon, nebo snad jo?? ale je blbost aby to takhle přeskakovali mno... *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit