Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mysak.kol

já vím

hele, vím, že je to trapný znovu vytahovat, ale ta Jane mi nejde z hlavy. mám takový pocit, že se ti slavnější herci chtějí na stmívání jen svézt. nevím proč. prostě mi přijde, že jen čekali, jak se to vyvrbí s jedničkou, aby pak mohli rozebrat v dalším díle role. Dakota je dobrá herečka. Přeju jí to a i ostatním, ale nemáte taky někdy takový pocit?
    • pajusga

Re: já vím

nevim, ale přijde mi že dakota je zrovna jedna z mála co s etam opravdu hodí.. a i přesto, oni tam mo cslavný herce nemají, jalo t yuplne slavný... takže ani ne =)
      • mysak.kol

Re: Re: já vím

no právě. ten film byl tahák i bez těch slavných a najednou... mě se Dakota taky líbí, je to fajn herečka, jen mi hlodá v hlavě neustále malý nesouhlas. nevím, no. *7* *7*
        • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: já vím

Dakota je tam super:-D Ale Herci kteří maj hrát např:aleca a Causie tak to je strašný:-((((Vůbec se mi nelíbí:-((( *13* *13* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Prostě fuj:-D ale třeba tam budou dobrý ale moc se mi teda nelíběj
          • tinna333

Re: Re: Re: Re: já vím

Ahoj kdo má hrát ostatní herce v dalším díle??Vy ste si tu psali že se vám zrovna moc nezdají a já nevím o koho jde .........Prosím napište mi kdo at se taky kouknu.........DÍKY
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: já vím

já je vlastně ani moc neznám. uvidíme. ale mají plus, jsou cizí, takže mi tolik nevadí. *15* *15* *15*
            • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: já vím

me se herci v podani vlkodla libej uplne se tam hodej!..a jestli to i dobre zahrajou(coz ani nepochybuju) tak to bude fakt supr akorat mi porad nejde do hlavy jak udelaj ty vlkodlaky kdyz maj bejt vetsi nez koně=D.. *15*
  • moncanal

SUPÉR

www.alltwilight.blog.cz
    • mysak.kol

Re: SUPÉR

byla jsem tam, je to fakt skvělý. Ty ankety se mi líbí. jen mě trošku naštval ten trailer k Novému měsíci, kde je za Jakoba považován Steven Strait.
      • debussygirl

Re: Re: SUPÉR

Mě by se Steven líbil víc jako Jacob ...Taylor je takovej klučíčí pořád a v nevém měsíci má už vypadat na 25.
        • mysak.kol

Re: Re: Re: SUPÉR

Steven je miláček, nepochybuj o tom, jenže tu roli nedostal, tak mi vadí, že ho jako Jakoba stále prezentují. Vůči Tayovi to je nefér.
          • debussygirl

Re: Re: Re: Re: SUPÉR

Tak to máš pravdu...ale m Taylorovi nechat jak se snaží a maká na sobě aby se co nejvíc podobal Jacobovi z Novýho měsíce ...takže mu tu roli přeju *3* *3*
            • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: SUPÉR

souhlasím na 1000000000%. zaslouží si to. a proto je to s tím Stevenem nespravedlivé. Steven je jinak taky jednička. mám ho ve svých oblíbencích :-D
  • negri.baju

Tapetka

Diky za tapetku, new moon se herci z filmu...supeeer :-) *4*
  • JANE

LIDIČKY KDY BUDOU UKAZKY NA NEW MOON??PLSSS
    • Re: JANE

no...na strankach New moon...byla ukazka...ze ve ctvrtek 23.4. bude nejake video...
      • bellinka

Re: Re: JANE

FAKT? *14* *8* Tak to musim videt!..jako pste musim!! *15* *15*
        • mishellschrei

Re: Re: Re: JANE

jaký jsou ty stránky pls?
  • Nový měsíc

nevíte někdo přesné datum vydání knižní podoby New moon v ČR??
    • petruska81

Re: Nový měsíc

Knižka už jak dávno je, letos vyšel už 4. díl v knižní podobě *4*
  • lenicczka

DAKOTA

Dakota na hnědo ?? viděla jsem na netu že je dakota ( pro roli Jane ) obarvená na hnědo blond jí sluší podle mě víc http://the--twilight.blog.cz/rubrik a/jane-volturi
  • Ahojky

Ahoj lidi, můžu vám teda říct, že než jsem začala číst Stmívání, tak sem si říkala jaká to je blbost, pak mi kámoška řekla že je to úplně boží, a teď mám přečtené všechny 4 díly (Stmívání, Nový měsíc, Zartmění a Rozbřesk) a nemůžu to přestat číst znovu a znovu. Jsem fakt ráda že mě kámoška přemluvila, jsem jí moc vděčná *3* *3* *4* *4*
    • Re: Ahojky

já jsem na tom podobně. nejdříve jsem se s kámoškou podívala na film. jako líbil se mi, ale že bych hnedka začala bláznit, to ne. až po nějaké době jsem se pustila do knížky a chytlo mě to tak, že jsem měla první díl během čtyř dnů přečtený. asi si dovedete představit, jak to pokračovalo dále *1*
    • lushell.p

Re: Ahojky

Souhlasim .. když se ta mánie rozjela ..vlastně těsně než se rozjela, myslela jsem, jaká to nebude blbost ... Pak jsem si na truc koupila knížku Stmívání a ....*14* bez komentáře. Propadla jsem tomu, jako mnoho dalších holek už ve chvíli, kdy jsem tu knížku otevřela ... Teďka dočítám Rozbřesk a na svou oblíbenou ságu nedám dopustit kdykoliv, kdy je čas .. *1*
      • lenicczka

Re: Re: Ahojky

Mě to chytlo díky filmu, jsem nechtěla vubec do kina že to bude kravina a pak asi 14 dní po premieře mi mati řekla jdem do kina vyber film no a tak jsme šly. A po filmu hned do knih a už je čtu po 3. dokola mati se země muže zbláznit *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: Ahojky

Tak v tom ti uplne rozumim.Ja zacala cist ctvrty dil a za 13hodin jsem ji mela prectenou.A ted ji ctu znova.Zamilovala jsem si ten pribeh hned co jsem ho videla a hned jak jsem si ho zacala cist.Film je fakt super ale knizce se nevyrovna.cauko *3*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Ahojky

Chytlo mě to díky filmu ale jinak knížka je lepší a všechny kníšky jsou báječný:-D Miluju *14* *14* *3* *3*
  • Love

I LOVE TWILIGHT saga!!!!!!Je to úžasnej filmeček a nemůžu se dočkat až bude New Moon!!!!!Myslím, že Dakota tam bude skvělá mám ji mooc ráda!!I LOVE TWILIGHT, NEW MOON, ECLIPSE, BREAKING DAWN!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14*
  • ...

Co řikáte na to že tam bude hrát Dakota??? *9* Já jí nemam vůbec ráda....je to kráva *15* *16* *16* *16*
    • anca.trhla.anca

Re: ...

joj jak můžeš o někom říct že je kráva když jí ani neznáš:-D *5*
      a podle mně se dakota hodí na Jane Jasně je to můj názor ale i kdyby se mi nelíbila tak neřeknu že je to kráva\:-D třeba je to fajne holka co ty víš:-D a nebo to řikáš jen tak protože jí závidíš:-D *4* *4* To spíš:-D
    • debussygirl

Podle mě se tam Dakota suprově hodí, vypadá přesně tak jak si Jane představuju. *3*
    • Re: ...

Dakota je nejrespektovanější herečka na světě do asi 21 let, má 17 hereckých cen a vydělává víc peněz než Kristen Stewart a Robert Pattinson dohromady(to myslím, bez urážky, já je uznávám).....takže si producenti mnou ruce, i když tak bude mít malej štěk.
      • joliett

Re: Re: ...

Tak tak, svatá pravda. Když jsem jí viděla ve Válce světů, tak jsem z ní nepochopila. Taková malá holčička ale úplně brutálně tu roli zahrála.Nevím, jestli by to někdo jiný takto dokázal. Myslím, že nám roste Oscarová herečka a budoucnost bude mít určitě nadějnou. Pokud o ni bude ovšem ještě pořád zájem (a já doufám, že ano) i když už nebude malá. A v New Moon jsem na ni opravdu zvědavá.
        • Re: Re: Re: ...

já sem na ni zvědavá v runaways tam bude hrát tu zpěvačku co fotila ty fotky co víc odkrývali než zakrývali *1*
          • ajkissinushka

Re: Re: Re: Re: ...

vím že mě za to asi nebudete mít rádi,ale abych řekla pravdu tak se mi na Jane vůbec nehodí, colkové obsazení Volturiů mi nesedí a věc za kterou mě budete nesnášet je že si myslím že Robert se na Edwarda vůůůbce nehodí *13* možná nějaká jiná role v tom filmu by pro něj byla lepší,ale nemůže hrát dokonalého Edwardakdyž k němu má sám hodně daleko, herec je sice dobrej, ale na edwrda se podle mě fatk nehodí. Ale nikomu to neberu ste do něj zblázněné a slintáte nad jeho fotkou tak fajn *3* *4* je to vaše věc *3*
    • deppimpact

Mě se náhodou mrtě líbí myslim,že bude ezva *3* *3* *3*
  • mysak.kol

Sam?

hele když už jsme u těch vlkodlaků, netušíte, kdo bude hrát Sama a zbytek smečky? *7*
    • debussygirl

Re: Sam?

Jacoba bude na 100% hrát Taylor Lautner
      Sama Ulyee bude hrát Chaske Spencer
      Quila Ateara bude hrát Tyson Houseman
      Paula bude hrát Alex Meraz
      Embryho Calla bude hrát Kiowa Gordon
      Jareda bude hrát Bronson Pelletier
      Emily bude hrát Tinsel Korey
      Setha Clearwatera bude možná hrát Tyler Posey
      • mysak.kol

Re: Re: Sam?

tak dík! fakt moc děkuju. kde si to našla? jak to víš? tajné zdroje? hele, fakt děkuju
        • debussygirl

Re: Re: Re: Sam?

Na nějakým blogu jedný holčiny je to tam uplně super. Pošlu ti odkaz jestli chceš?? *3*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Sam?

Hej pošleš mi plosím taky ten odkaz??? *3* *14* Dik
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Sam?

jooooooooooooo, to by bylo skvělé. prosím prosím pošli mi ho *8* *8* *15* *15* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit