Přejít na výpis diskuzí

Twilight sága: Nový měsíc

FILM 12.12.2008 
1894 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • negri.baju

Leah Clearwaterová

Nevíte, jestli už vybrali herečku, která bude hrát Leu Clearwaterovou?? a Setha?? *7*
    • debussygirl

Re: Leah Clearwaterová

Setha bude možná hrát Tyler Posey
      • negri.baju

Re: Re: Leah Clearwaterová

Týý jo, ten by se na setha hodil, ale možná je už moc starej. Seth má být přeci nejmladší ze smečky ne? A nevíš, kdo bude hrát tu Leu?? *7*
        • debussygirl

Re: Re: Re: Leah Clearwaterová

Jn taky si myslím že se hodí a podle mě on má bejt nejmladší ale zase vlci přece rychle dorostou a vypadají jako dospělí ne?? ale Leu fakt nevím tu asi ještě neurčili ale až to m dám ti vědět. *3* *4*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Leah Clearwaterová

JOJO na seatha by se hodil ale je možný že seath vůbec nebude v New moon a Leat o ní se spekuluje a možná Vannesa Hudgens *3* *3* *3* *3* *3*
  • erikaa

kniha

Hlasujte pro stmívání na kniha meho srdce !!!!!!! stmívání tam přeci nesmí chybět !!!!! www.knihasrdce.cz *1* *1*
  • bellinka

Výzva

POZOR POZOR o5 vyzivam fandy Twilight na nas napad pokud nekdo tady nw jaky ozvete se rada vysvetlim znovu!
  • petruska81

Cast List!

Official New Moon Cast List! New:
    Daniel Cudmore jako Felix
    Christopher Heyerdahl jako Marcus
    Charlie Bewley jako Demetri
    Cameron Bright jako Alec
    Graham Greene jako Harry Clearwater *3*
    • mysak.kol

Re: Cast List!

taky jsem to našla na webu. ještě k tomu přidej Noot Seer: Heidi
      Michael Sheen: Aro
      Graham Greene: Harry Clearwater
      Tinsel Korey: Emilie
      a je to snad kompletní. no podle mě se moc nepředvedli. uvidíme, třeba nás překvapí, že?
  • mishellschrei

Role

Já vám teda nevím, ale mě se Dakota v roli Jane nelíbí, má sice vražedný kukuč, ale andělskej obličej??, nezdá se mi...jinak doufám že do role Renesmé vyberou někoho jinýho *4*
    • negri.baju

Re: Role

Mě prijde, ze Dakota je na roli Jane perfektni, ale nesouhlasim s obsazenim do role Aleca! Cameron Bright?? Vzdyt to ani neni blondak! Mel by to byt Tom Felton! A Ara jsem si taky představovala ůplně někoho jinýho! Tenhle vypada jak indian...
      • negri.baju

Re: Re: Role

Beru z5 to stím Arem....jeste vcera jsem se koukala na obsazeni do new moon a jako aro tam byl uplne nikdo jiny... Michael Sheen je dobry, ale není úplně perfektní. Na Ara by mi nejvíc sedl Ben Barnes :)
        • debussygirl

Re: Re: Re: Role

Uplně souhlasím Cameron Bright se na Aleca vůbec nehodí a Aro mě taky příjde divnej Ben Bernes by byl mnohem lepší a je taky mnohem hezčí *14*
          • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Role

Suuhlasim se všim:-D
            • anca.trhla.anca

Re: Re: Re: Re: Re: Role

teda jako z tim že Ben barnes by se na Ara hodil víc!!a herec na Alece je takovej slizkej:-D
          • mishellschrei

Re: Re: Re: Re: Role

No tak každej má na to jinej názor, je fakt že by to měli spíš nebo teda hlavně vybírat podle popisu v knize, ale třeba nás pekvapí a bude to všechno upe jinak...jinak jsem zvědavá jak Tinsel udělaj ty jizvy na obličeji...když je fakt hezká *1*
            • mishellschrei

Jo to taky, podle mě se na to vykvajznou a daj tam normální psy jako vlky...ale třeba je počítačově zvětšej...
            • debussygirl

No právě některý vůbc neouhlasijou s popisem v knížkách ale jak říkáš třeba nás překvapí a taky sem zvědavá jak jí udělaj ty jizvy a taky jak udělaj že maj bejt vlci velcí jako koně :-D to bude taky zajímavý. *1* *3*
  • Knížky - všechny díly

Zdravím, pokud by zde měl někdo zájem, mohu poslat všech pět knížek (Twilight, New moon, Eclipse, Breaking Dawn a Midnight Sun) v českém, kvalitním překladu nebo v AJ. Vše ve formátu .doc, pokud máte zájem, napište na e-mail co z toho chcete ;)...
    • vevericka

Re: Knížky - všechny díly

ahojky Quinty plosím o půlnoční slunce(Midnight Sun)... na emali plosím VeronikaP@seznam.cz... mocinky děkuji :) *3* *3* *14*
    • negri.baju

Re: Knížky - všechny díly

Midnight sun? on uz je dalsi dil? nebo to je ta knizka z Edova pohledu? *7*
      • Re: Re: Knížky - všechny díly

Midnight Sun je "příběh" z Edwardova pohledu na Twilight.
        • negri.baju

Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

jj...vim o co jde, ale myslela jsem, ze jeste nevysel...tak prosim o zaslani Midnight Sun na maila negri.baju@seznam.cz v kamenejch obchodech ( knihkupectvi) jeste pulnocni slunce neni vid? *7*
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

MUSÍŠ SI TO STÁHNOUT NA ULOŽ.TO, PROTOŽE TO NENÍ PLNÁ VERZE. STEPHANIE TO NEDOPSALA, JELIKOŽ SE TO OBJEVILO NA NETU A NEBYLA Z TOHO NADŠENÁ, TAK TO DOPSÁNÍ ODLOŽILA. JE TO SMŮLA, ALE I TEN KOUSEK STAČÍ. JE TO ÚŽASNÝ, KDYŽ KONEČNĚ VÍŠ, PROČ SE V NĚKTERÝCH CHVÍLÍCH TVÁŘÍ ZROVNA TAK, JAK SE TVÁŘÍ A HLAVNĚ CO SI MYSLÍ. PERFEKTNÍ. JAKO VŽDY *3*
            • negri.baju

Re: Re: Re: Re: Re: Knížky - všechny díly

napises mi sem prosím odkaz? *4*
  • debussygirl

Renesmé

Viděli ste kdo má hrát Renesmé...Bella Thorne který je 12 let... to doufám že to zrušijou protože ta se mi vůbec nelíbí.
    • deniiii1

Re: Renesmé

To určitě ještě změní protože se to ještě netočíí....to několikrát změníí si myslím...
      • mysak.kol

Re: Re: Renesmé

nový měsíc se už ale točí, ne? všichni říkají, že se točí od března. určitě jo. *7* *7* *7* *8*
        • deniiii1

Re: Re: Re: Renesmé

Jo už se točí já tím myslela že se ještě netočí Rozbřesk že se může Renesmé změnit.
          • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Renesmé

uf, málem jsem dostala zástavu. ale nezlobila bych se, kdyby to vše stihli natočit v letošním roce. *3*
    • mysak.kol

je stará a vůbec nevypadá na to, že by byla Belly nebo Edwarda. Alespoň nějakou podobu tam měli dát, jako podmínku, ne? Vím o hezčích dětech na tu roli, ale třeba nás překvapí.
      • negri.baju

Re: Re: Renesmé

coze?!?! Néééé ! to snad ne! renesmee preci takhle vubec nema vypadat!! snad se to jeste zmeni...ale myslim si, ze nakonec stejne bude renesmee Bella Thome *9*
        • Re: Re: Re: Renesmé

haha halavně je pěkná blbost strkat tam takovou holku když to má být maly děcko. Chápu že postupem času vyroste*1*ae toto prostě není dítě který se do toho folmu hodí.Možná tak jako upe cizí venkovský dítě ae ne Renesmé!!!*13*už mě pěkně se..!Ale roli Jane vybrali SKVĚLE!!! *15*
          • debussygirl

Re: Re: Re: Re: Renesmé

No taky sem se právě že divila bá se ani Edwardovi ani Belle tak nevím co jí tam cpou ale souhlasím Jane je super ještě chci vědět jak bude vypadat Alec *3* *14*
            • mysak.kol

Re: Re: Re: Re: Re: Renesmé

GASPARD ULLIEL se jmenuje ten herec. *4*
            • mysak.kol

já slyšela, že Aleca bude možná hrát Ulliel Gaspar, nebo jak se píše. Je to francouz. Je hezký a ani bych moc neprotestovala.
            • negri.baju

doufám, že na Aleca vyberou Toma ;)
    • kajinek011

hm..já vím,taky bych tam dala někoho jiného,ještě k tomu když má byt renesmee male decko..rekla bych ze by mela vypadat nanejvis na 6 let
  • twilight0saga

Re: Re:Kterou máte nejradši??

No taky mi to hrozně vadí *9* *9* Ale pořád doufám že dostane rozum a napíše ještš nějaký díl *14* *3*
  • twilight0saga

Re:Re:Kterou máte nejradši??

Tak si je můžeš přečíst na internetu ne?? *3*
  • twilight0saga

Kterou máte nejradši??

Ahojik *3* už mám přečtený všechny dily a jsou všechny super *14* *14* Ale asi ze všech se mi nejvíc líbil Nový Měsíc.....což mě překvapuje , protože nemám moc v lásce Jacoba, ale ten díl jsme si prostě zamilovala *15* A co vy jaký máte nejradši??? *7* *3*
    • mysak.kol

Re: Kterou máte nejradši??

já se ti nediví, ten nový měsíc se mi taky hrozně líbil, kvůli té naději, je je stále s ní, že ji neopustil. měla jsem strašnou radost, když se jí ozval v hlavě. jinak bych asi mezi díly nehodnotila. každý je bezvadný jiným způsobem, ne? *3*
    • Re: Kterou máte nejradši??

Já..?xD Já mám nejradši Zatmění a potom NM..xD
    • bella-alice

ja jsem je taky už všechny přečela ale pro mě je nejlepší rozbřesk *14* ten je boží.Hrozně mě ale štve že už není další pokračování *16*
      • Re: Re: Kterou máte nejradši??

přesně...mam to uplne stejně...rozbřesk je božíí *14* a taky me to pořadně ser*!! *5* *16*
    • anetmi

to se máš já bych ty knížky chtěla taky *9* *3* *3* *3*
      • Re: Re: Kterou máte nejradši??

hej už se těším na prázdniny, ne kvůli volnu to taky ale hlavně že v létě dostanu všechny knížky Stmívání, Nový měsíc, Zatmění a Rozbřesk *14* *14*
        • negri.baju

Re: Re: Re: Kterou máte nejradši??

ZATMĚNÍ ! ! ! v tomhle díle je prostě nejlepší děj '! *14*
      • aeriel77

Re: Re: Kterou máte nejradši??

Posli mi maila a ja ti je poslu ve formatu .txt, muzes si je normalne cist na pocitaci.
        • Re: Re: Re: Kterou máte nejradši??

Myslis ze bys mi je mohla poslat na mail..?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit