Přejít na výpis diskuzí

Přátelé

FILM 27.1.2008 
375 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley.the.best

Re: vorever friends

Jo jo, ten díl byl úžasný! *1*
  • vorever friends

já mám doma všechny díly přátel na dvd *1* *3* a furt se na někoukám pořád dokola dneska jsem viděl díl zrovna jak všichni byli dlouho vzhůru!!!! best *3* *3* *5* *14* *1*
  • supr

super fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilm *1* *1* *3* *5* *14* *4* *14* *3* *4*
  • ajinka1

Přátelé forever

Přátelé je to nejlepší co v televizi kdy dávali. Já ani nwm co dodat jsou prostě nejlepší a vždycky mi zvednou náladu a rozesměju se... Nedá se říct koho máte nejradši všichni sou nejlepší a všechny miluju *1* *14* Všechny díly sou nejlepší!!!! A když uslyšim jejich jména Monika, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler, Ross vždycky uvidim Přátelé. Ten konec byl ale fakt smutnej hlavně jak tam ukazovali ten byt Moniky jak je prázdnej to mě dostalo..tak pp a napiště mi klidně někdy *3*
  • ajinka1

Re: nej je p...

a ty si myslíš že kdyby tam byli všichni nirmální že by to bylo dobrý?! :D
  • ajinka1

Re: Svatba

Mě taky ale víc se mi líbí Phoebe a Mika jak tam sou venku a sněží na ně...a to co říkaj *4*
  • majalf

Re: Chandler

jj *3* *14*
  • lucuska90

Re: Re: nej pár?

Rachel a Ross jsou nejlepšíííí!!! *3*
  • Chandler

Chandler je nejlepší a nejhezčí♥ *14* *14*
  • Svatba

Líbí se vám svatba monicy a chandlera?mě jo
  • Re: nej pár?

Já taky! *5*
  • Naj Pár!!!

Ja mám radšej Rachel a Rossa sú jednoznačne lepší pár než Monica a Chandler!!! *4* *3*
  • kacule159

nej pár?

Koho máte jako pár radši Monicu a Chandlera nebo Rachel a Rosse? Já radši Monicu s Chandlerem *14* *3*
  • Friends

Poslednú čast ked sa Ross a Rachel dali dokopy pozerám stále. *3* *3*
  • pyoko

Re: Masec

Tak to kdybych věděla tak to sem hned napíšu *5* *15* a budu vyčkávat jestli z toho něco bude!!!!!třeba to je pravda... *3*
  • gothicangel

Masec

Já zase slyšela že možná budou natáčet pokračování,ale co je na tom pravdy netušim.....nevíte o tom někdo něco??
  • pyoko

včera best :)

a dívali jste se na přátele včera...z toho jsem nemohla. *15* *15* jsem se válela smíchy *1*
  • FRIENDS

Fakt jeden z najlepších seriálov,ktorý nikdy neprestane bavit,dá sa pozerat stále 24 hod.denne.THE BEST tiež súhlasím.A ešte k tomu český dabing dáva tomu tú správnu štavu. *5*
  • pyoko

Re: *

Přesně tak,,máš pravdu...jsem s tebou za jedno *15* *4* *1*
  • -keemii-

*

vybornej serial .. Joey a Chandler sou mí favoriti :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit