Přejít na výpis diskuzí

Přátelé

FILM 27.1.2008 
375 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mikes38

Re: Vypadněte

presne nejradsi bych vsechny slovaky nakopala do prdele *16* *16* porad se sem serou uz me to nebavi *16* to sou na tom asi hodne spatne kdyz nejsou schopny zalozit si vlastni stranku kde by si mohli slovensky pindat jak by chteli *8* stejne z jejich prispevku vim velky hovno *9* *13* *16*
  • mikes38

nwm

neeeeeeeej serial nema chybku strasne me bavi koukam na nej porad dokola a porad se u toho smeju jak kdybbych to videla poprvi *15* *15* *15* *15*
  • Re: Re: Re: nej je p...

někdy mě Phoebe teda štve. Ale mzbožňuju Rachel a Chandlera *14* *1* *1* *1*
  • legally-blonde.

Přátelé jsou nej !!!

Já ten seriál prostě miluju !!!! Je to ten nejlepší seriál všech dob !! Ani nemůžu říct kdo z té jejich šestky je nejlepší , protože všichni zahráli svoji roli ůžasně . Udělala bych pokračování *1* *1* *1* *1* *1*
  • nikolletka

best xD

jajky tak toto je upe mots best serial fakt pstě ho žeru *15* *15* *15*
  • Re: Re: nej je p...

Nebo třeba nechce, aby Rachel nešla do jednoho podniku na masáž, protože jsou hrozný a přitom tam sama pracuje. Prostě ta Phoebe je vypatlaná. Jediný, co se mě od ní líbí, je ta píseň smraďoch. Jinak je Phoebe blbá jak tágo
  • Re: j

To je pravda. Joey je nejlepší. Ten je vždycky mimo. Hlavně, když jde o jídlo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • berusska102

Re: Úvodní píseň

Niki,ten soundtrack se jmenuje -I'll be there for you(česky-Jsem tu pro tebe)-zadej si na karaoke.texty soundtracky-přátelé:soundtrack a máš to tam i s překladem a všemi informacemi. *3*
  • Úvodní píseň

Jak se přesně jmenuje ta úvodní písnička? A kdo ji nazpíval? *7*
    Díky za odpověď!
  • wolverine13

Re: j

Já taky *1*
  • wolverine13

Re: Vypadněte

*8*
  • miley.the.best

Cool!

Ještě žeho Prima dává pořád dokola, je fakt dokonalej!♥
  • j

Nejlepší! musim se pořád smát,a nejvíc se směju u Joeyho *1*
  • Friends

Rachel-Jennifer Aniston je nejlepší:D. *4* *3* *3*
  • sweetylenik

Web

Ahojky, pokud chcete vědět víc o přátelich, joeym a himym nebo se dívat na kterýkoliv serial online tak klikněte na www.pratele.okamzite.eu najdete tam všechno i online web kino o všech seriálech. *3*
  • Re: Re: Re: Vypadněte

A nejen do krámů
  • Re: Re: Vypadněte

Ty jsi debil. Vždyť si ty slováci na všechno sstěžovaly a že chtěj samostatný stát a teď se serou do krámů ... Není jediný obchod kde bych neslyšel u pokladny slováky. Ať se sem teda neserou a neprudí, když se tady měly tak špatně, že chtěly sam. stát *16* *16* *16* *8* *8* *8* *13* *13* *13* *5* *5* *5* *9* *9* *9*
  • Re: Vypadněte

debile...
  • candy007

Re: Ross

David Schwimmer
  • mis_haaa

Ross

jak se jmenuje ross doopravdy?? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit