-
Naj seriál
Teraz dávajú Priatelov na Markíze od Pondelka do Piatka o 14:15 hod od piatej série niekedy to pozerám,ale s českým dabingom sú lepší nevadí aspoň,že ich dávajú,som rád:D. *4* *5* -
Re: nej je p...
a ross -
Re: Friends
všihni jsou supeer....kazdy ma svou zajimavou vlastnost které se musíme smát -
Re: :)
boze...si nejak verís.. -
Re: Vypadněte
seš fakt piča...ty se nikdy nedíváš na stránky jinýho státu? -
Re: Úvodní píseň
ta skupina se jmenuje The Rembrandts -
Re: pls
http://www.prateleonline.com/ -
Priatelia
Dnes som pozeral poslednú časť Priatelov ked sa Ross a Rachel dali dokopy.Tento diel sa mi strašne páči strašne rád ho pozerám. *4* *3* -
pls
ahoj. nevíte náhodou někdo, kde by se daly zkouknout přátelé. ale aby byli až do konce a česky. -
Přátelé
Přátelé jsou nejlepší seriál na světě já je miluju♥ *14* *14* -
:-)
Přátelé jsou Legenda -
taky koukam
jo zorvna včera sem se dívala na první díl,tak se dneska dívam na druhý...http://www.youtube.com/wat ch?v=fDeENRYjrto tady máte odkaz jak se to natačelo *1* -
cool
Skvělý seriál. Ještě, že existuje internet a člověk se může dál dívat na netu. -
Re: Ať je film Přátelé
taky je MILUJU *14* ja uz jsem tak zvykla ze si vzdycky o pul osme sednu k televizi.ten posledni dil je nejsmutnejsi! *9* treba je za par let budou davat znovu... -
přátelé
to by bylo super kdyby byl film,prej je eště seriál Joey,kde Joey mluví o Rachel a má tam věci v bytě který měl i v přátelích.i fotku s chandlerem,ale prostě to už není ono,ale bylo by fakt super kdyby třeba natočily pokráčování po X letech...jo a lidi,nevíte jak se menovala ta písnička co hrála když byl konec?jak odcházely z bytu a byl tam ten byt...pls -
Ať je film Přátelé
Ahoj!
To je hrozný, že Přálelé už skončili. Byla sem už tak navyklá vždycky v půl osmý zapnou telku na primu a půl hodiny se nevěnovat ničemu jinýmu než koukání na ten nejlepší seriál na světě!!! Vždycky sem se tolik nasmála, i když už sem některý epizody znala snad na zpaměť. Včera sem se u poslední epizody skoro rozbrečela. Všichni mi budou chybět, jo vím, že je to jenom seriál, ale tolik mi přirostl k srdci. A máš pravdu, že ten kdo je vymyslel a tak perfektně obsadil je skvělej člověk a všichni co se na tom podíleli, by měli dostat mnohem víc ocenění. Herci sou úplně skvělí. Miluju je. A taky sem slyšela, že by měl bejt film Přátelé a moc bych si ho přála. Dívala bych se furt. Byla by to asi největší bomba roku, kdyby to bylo. Po tolika letech by se zase všichni sešli společně před kamerou. No to by bylo nejlepší, radovala bych se víc jak na svých narozkách. MOOOC JE MILUJU a přála bych si vidět jak to u přátel je teď, tak ať je ten film aspoň čtyř hodinovej. Doufam, že to nejsou zas jenom spekulace a že opravdu v kinech bude. *4* Miluju PŘÁTELÉ!!!!!! A hlavně MATTHEWA. -
bomba
ten kdo vymyslel Přátelé a obsadil tam zrovna tyhle herce je BŮH *4* *4* *4* a taky sem někde četla že by měly bejt Přátelé jako film v kině,ale nevim jestli je to pravda *7* -
konec
Koneccccccc *9* *9* *9* *9* -
přátelé
jukněte na tuhle stránku jsou tam super fotky z přátel http://nynav.blog.cz/ *4* *4* *14* *14* *5* *5* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *15* *15* *15* -
Re: Přátelé
já asi taky *9* *9*