Přejít na výpis diskuzí

Přátelé

FILM 27.1.2008 
375 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pratele

Ahoj člověci!!!*4*omluvte moje czech jazyk,I jsem z USA.
  • FRIENDS

Miluju je všechny,Pratele THE BEST. *14* *14* *14*
  • friends movie

V roce 2011 by měl být film Přátelé v kterém se budou objevovat všichni herci ze serialu.
  • marcikrckova

Re: :-)

lip bych to nerekla
  • Re: Přátele ve filmu

Doufám,že bude film taky bych byl moc rád,protože jsou fakt super,úžasní. *4*
  • Re: Přátele ve filmu

Jen jestli, protože jeden z herců(myslím Ross) to nějak odmítnul. Už to je asi rok. Ale to bych ale jinak byl rád, protože Přátelé jsou super
  • PRATELE

Stránka SERIAL-PRATELE.CZ je fakt perfektný i videá jsou tam moc dobrý,miluji moc tenhle seriál,koukám se na ne moc rád,THE BEST i všichny Jennifer Aniston,Courteney Cox,Matt LeBlanc,David Schwimmer,Matthew Perry a Lisa Kudrow proste úžasní!!!! *3*
  • SERIAL-PRATELE.CZ

Jste fanoušci přátel ?? Navštivte tenhle web : http://www.serial-pratele.cz/ *3*
  • SERIÁL PŘÁTELÉ

SUPER WEB WWW.SERIAL-PRATELE.CZ
  • h

Seriál Přátelé je ten Nej Nej Nej seriál
    mám všchny díly Miluju Přátelé,Miluju všechny herce co v nich hrály,Miluju toho kdo přátelé vymyslel.A jestli je pravda že budou Přátelé ve filmu tak budu ten nejšťastnější člověk na světě . *14* *14* *14*
  • Přátele ve filmu

Super novina roku 2011 by měli být v kinech Přátele ve filmu vímto na tisíc procent
  • FRIENDS

Ross,David Schwimmer a Rachel,Jennifer Aniston jsou nejlepší,ale všechny mám rád. *4* *3* *5*
  • Re: :-) jsou úžasní

Taky je mám doma a jukám na ně furt dokola každej díl už jsem viděla asi 12 naši už je moc rádi nemají protože slyší to samí pořád dokola,skvěle se u nich dělaj úkoly doporučuju *14* *3* *1*
  • F.R.I.E.N.D.S

Najlepší seriál žiadny na neho nemá. *3*
  • ajinka1

Re: Re: Re: nej je p...

ste úplně pitomýýý!!!!!! všichni co říkaj že phoebe je nejhorší jak to můžete říct víte jak by to Lisu ranilo?? A nevim proč říkáte že je nejhorší když je to postava a to si nevymyslela ona co bude říkat jak se bude chovat a vypadat... Já sem vždycky sme chtěla bej jako Phoebe protože bere život tak jak je a je tak skvěle praštěná že jí mám moc ráda *1*
  • Re: pls

www.mapa5.estranky.cz
  • :-) jsou úžasní

Přátelé jsou super.Mám je na dvd od úplně první série až po konečnou desátou.Je to fajn,koukám na ně každý den kdy se mi zachce..jen už mi zbívá posledních pár dílů,takže budu koukat odznova. *15* ,,Smradoch-super písnmička. *15*
  • Re: Re: Vypadněte

Ne, nechodím na stránky jiných států, protože anglicky neumím a na slovenský stránky vůbec nechodím
  • Re: Re: Vypadněte

Máš pravdu, protože ty slováci mě opravdu serou. Ať aspoň píšou česky. Akorát jedna slovenka je super (ale ta mluví česky) a chodila se mnou do školy, takže s ní kamarádím *3* *3* *14* *14* . Ostatní slováci mě ale serou. Hlavně, když mluví slovensky
  • FRIENDS

Aj tak sú Priatelia s českým dabingom lepší než so Slovenským ten je o ničom,mám ich nahratých z Primy po česky. *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší