Přejít na výpis diskuzí

Přátelé

FILM 27.1.2008 
375 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wolverine13

Re: Konec

Těšila jsem se že to budou zase opakovat.V TV to je jiný než na net že jo.Mám lepší pocit když se koukám na ně na Primě.Kdyby to aspoň dávali ráno před nebo po 8. *9* prima mě naštvala
  • Přátelé

Dneska je na Primě Poslední epizoda.Já se snad rozbrečim! *9*
  • Re: friends nej nej nej

To jo. Ale nejlepší je stejně Joey, protože ten je pořád mimo a než mu něco dojde, to je doba *4* *4* *4* *1* *1* *1*
    Koukněte na moje stránky www.mapa5.estranky.cz , je tam tento seriál online a jsou tam i jiné seriály
  • Friends

To je úplne totálne zlé,že zajtra končia Priatelia bol to aj dobrý čas o pol ôsmej večer,škoda som z toho hotový nie iba ja,ale určite všetci,čo ho majú radi. *14* *9* *10*
  • Konec

achjo ono to konči *10* to je škoda...člověk už je zvyklej v půl osmý na to koukat...Do prčic
  • celebrita222

Re: BEst sitcom forever :)

*14* chůva k pohledání e taky moc dobrej seiál rád se naněj juknu ale prostě na přátelé nemááá! *14* *14*
    ikdyž freny je užásná - přátelé jsou úžasnější *3*
  • perfekt

JAK TO ZE MUZOU KONCIT *9* *9* *10*
    pisnete mi nekdo na mail kdy budou zase davat pratelicky ?ja je miluju*14* sem na nich zavisla jj.nikedy sem nevynechala.mvr *4* *5*
  • legally-blonde.

Janice

ACH MŮJ BOŽE !!!! *1* *1* *1* *1* *1*
  • legally-blonde.

Všichni jsou stejně dobří - a to i GUNTHER !!!! :))))))

Já mám nejradši Rachel , Monicu , Joeyho ,Chandlera , Rosse , Phoebe NO PROSTĚ VŠECHNY !!!! Jo a ještě GUNTHERA *1* *1* *1* Ten byl taky dobrej *15* *15* *15* . Prostě všichni z té jejich šestky ( A GUNTHER ) Jsou nejlepšíííííí !!!!!! *14* *14* *14* *14*
  • _fans_niki_

Re: :(((

nebudou to dávat znova tedkom tam dávaj chůvu k pohledání a pak to možná dají až po té chůvě.
  • Joey

Mě se líbí že Joey umí italsky jen nadávat !Matt Leblanc ho moc dobře zahrál.Přátelé jsou lepší než seriál joey.Budou ho někdy dávat v TV? *3*
  • :(((

Přátelé budou končit :(((( Já jsem se těšila že to budou dávat zase od začátku. *7*
  • lucisek02

http://www.prateleonline.com/

Je to super
  • BEst sitcom forever :)

určitě nejlepší seriál miluju ho a rád se na něj dívám pořád dokola, škoda že ho nemohou dát do třetice :D i když je chuva k pohledání taky dobrá tak na přátele nemá :) *14* *14*
  • sara.jenni

:-(

ppřátelé zase budou končit :-(((((( což je moc smutné!!!! *9* *9* *9* *9* *9*
  • celebrita222

Re: friends nej nej nej

jj Rachel mám taky ze všech nejradši! *14* *3* *3* *3*
  • friends nej nej nej

Friends nej nej nej. a nejlepší je tam Rachel. Je hodná,milá prostě cool
  • nelmo

..

jo je to tzen neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejlepšííí íí seriááál na světě *14*
  • celebrita222

Re: Dotaz

Ahoj, nn přátelé už od prvního dílu reprízovat nebudou. Na řadu příjde repríza seriálu chůva k pohledání. (osobně tenhle seriál taky zbožnuju ale přátelé jsou lepší.) už na to běžej i ukázky na tv prima.
    tak čauky *3*
  • legally-blonde.

Dotaz

Myslíte , že jak seriál Přátelé skončí ( což bude za pár dní ) tak je dají zase od prvního dílu ?? Děkuji předem za odpověď *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit