Přejít na výpis diskuzí

Přátelé

FILM 27.1.2008 
375 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mis_haaa

Ross

jak se jmenuje ross doopravdy?? *7*
  • Vypadněte

Kurva. Vy zkurvený slováci, děte do prdele. Patří to ke všem slovákům co tu píšou i ty co sem třeba teprv chtěj psát. Na českých stránkách nemáte, co dělat. Já taky nekoukám na slovenský stránky, protože ty posraný slovenštině ani pořádně nerozumím. Něco jo, ale kdo má luštit ty ostatní. A když už sem chcete jít a psát příspěvky, tak pište česky a ne slovensky. Už mě sere číst skoro každý příspěk, který je slovensky *9* *9* *10* *10* *9* *9* *13* *13*
  • Re: Re: nej je p...

Phoebe je nejhorší *9* *9* *10* *10* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *5* *5* *16* *16* *8* *8*
  • Re: nej je p...

Phoebe je nejhorší. Vždyť si to vezměte. Je vegetariánka, na vánoce chce místo stromku takový hnus bez jehliček a kazí tím Joeymu práci, když prodával stromky. Prostě nejhorší je Phoebe. Jinak Přátelé jsou super seriál. Stejně, jako krok za krokem, Horákovi, Comeback ...
  • Nej

nejnejnej *4*
  • Přátelé

Tohle je NEJ seriál všech dob !!! Dívám se na něj každý den . Prostě ho zbožňuji *14* *15* *14*
  • lolo85

Dokonalost... ;)

Tak tenhle seriál prostě zbožňuju! Nejlepší... můžu se na něj koukat pořád dokola a musím se u toho pořád smát :D
  • rockstar

love:-***

miluju tenhle SUPER seriál je plostě BEST... *14* *14* *4* *4*
  • lilly016

Chandler a Monica!!!

chandler a monica jsou nejlepšíííííííí *14*
  • Přátelé

Miluju Přátelé nejvíc na světě *14* *14*
  • Re: Přátelé forever

jj přatelé jsou fakt dobý ti teda řeknu *14*
  • :)

Škoda že nejsou český přátelé.Tam bych si ráda zahrála Monicu *4*
  • Re: Re: Chandler

Joey je taky hezkej kluk
  • ajinka1

Re: Přááátelééé

Je to bezvadnej web máme tam svoji partu v central perku tak určitě tam zaskočte
  • zuzik111

škoda

škoda že ten seriál už skončil.....někdy to byla fakt prdel!!!!!!!!!!! *1* *15* *4* *5*
  • Friends

Ale všetci sú dobrý Rachel,Monica,Phoebe,Joey,Chandler aj Ross všetkých mám rád takže je mi to jedno:D. *3*
  • Re: Přááátelééé

Fakt super stránka, hlavně ten icq chat s herci, moc se povedl.
  • sweetylenik

Přááátelééé

Pokud chcete vědět víc o přátelích, nebo si snimi "jakoby" zachatovat, tak neváhejte a navštivte www.pratele.okamzite.eu
  • avrillavigneisik

Marcel

mě se nejvíc líbily díly s opicí marcelem :D
  • miley.the.best

Re: nej pár?

Monica a Chndler jsou vtipnější pár *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit