Přejít na výpis diskuzí

Přátelé

FILM 27.1.2008 
375 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SERIÁL PŘÁTELÉ

http://www.friends-sitcom.com/ Největší web o seriálu Přátelé. Vyměníte ikonky ?
  • Bude film ??

Nwíte jestli bude ten film?? *7* doufám že jooo .. *14* *4* *14*
  • DÍLY NA DVD

Kde se dá sehnat DVD se všemi epizodami?
    • unperson

Re: DÍLY NA DVD

oficiálně se sehnat nedá, ale neoficiálně ano *1*
  • rachel-007 ani já Prátelé neprestanu nikdy milovat na DVD se na ne dívám porád kdyz mám cas jen první série mi chybí na DVD.
  • kamik21

Super!!!!

jo taky si myslím ze je to super ze je dávaj znova:-)
  • tynush737

fakt dobrej seriál

No tohle je prostě fakt dobrej seriál ... mám ho hrozně ráda...a včera jsem viděla poslední díl na markize a to bylo uplně dojemný rpsotě že je to už konec .. no ale prostě hned po zoufalích manželkách jsem ONI nejlepší *14*
  • Jdete nekam Slováci s tím vasím dabingem slovenským.Jsem síce Slovák ale Ceský dabing Prátel mám nejradsi slovenský stojí za houby celý.
    • Lukáši máš pravdu náš český dabing Přátel je lepší a nejkvalitnější i vtipnější než slovenský slyšela jsem vím ten stojí za houby náš je nejlepší:-)
  • PRIATELIA

THE BEST,najradšej zo všetkých Priatelov mám Rachel,Jennifer Aniston bez nej by tento seriál nemal štavu je najlepšia!!!
  • lucsinka

friends

je to fakt nejlepší a nejsuprovější seriál na světě:-) ale mám dotaz z jiného soudku: nevíte náhodou někdo, jak se jmenuje strašně krásný chlap, který vyhrál asi před dvěma lety titul nejpřitažlivější muž planety, byl to kluk z brazilie,se strašně krásným úsměvem, takový snědý..kdyžtak mi plíííííís napiště. moc dík
  • Luky1987
    Prátelé jsou fakt jeden z tech nejlepsích seriálu na svete úplne souhlasím a zádný jiný na neho nemá !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit