-
SERIÁL PŘÁTELÉ
http://www.friends-sitcom.com/ Největší web o seriálu Přátelé. Vyměníte ikonky ? -
Bude film ??
Nwíte jestli bude ten film?? *7* doufám že jooo .. *14* *4* *14* -
DÍLY NA DVD
Kde se dá sehnat DVD se všemi epizodami? -
-
Re: DÍLY NA DVD
oficiálně se sehnat nedá, ale neoficiálně ano *1*
-
-
rachel-007 ani já Prátelé neprestanu nikdy milovat na DVD se na ne dívám porád kdyz mám cas jen první série mi chybí na DVD.
-
Super!!!!
jo taky si myslím ze je to super ze je dávaj znova:-) -
fakt dobrej seriál
No tohle je prostě fakt dobrej seriál ... mám ho hrozně ráda...a včera jsem viděla poslední díl na markize a to bylo uplně dojemný rpsotě že je to už konec .. no ale prostě hned po zoufalích manželkách jsem ONI nejlepší *14* -
Jdete nekam Slováci s tím vasím dabingem slovenským.Jsem síce Slovák ale Ceský dabing Prátel mám nejradsi slovenský stojí za houby celý.
-
-
Lukáši máš pravdu náš český dabing Přátel je lepší a nejkvalitnější i vtipnější než slovenský slyšela jsem vím ten stojí za houby náš je nejlepší:-)
-
-
PRIATELIA
THE BEST,najradšej zo všetkých Priatelov mám Rachel,Jennifer Aniston bez nej by tento seriál nemal štavu je najlepšia!!! -
friends
je to fakt nejlepší a nejsuprovější seriál na světě:-) ale mám dotaz z jiného soudku: nevíte náhodou někdo, jak se jmenuje strašně krásný chlap, který vyhrál asi před dvěma lety titul nejpřitažlivější muž planety, byl to kluk z brazilie,se strašně krásným úsměvem, takový snědý..kdyžtak mi plíííííís napiště. moc dík -
Prátelé jsou fakt jeden z tech nejlepsích seriálu na svete úplne souhlasím a zádný jiný na neho nemá !