Přejít na výpis diskuzí

Útěk z vězení (TV)

FILM 8.4.2007 
241 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • in lovee..peace..

Wentworth Miller je kraasny *14* jinak supeer serialek *3* prosim,kuknete se na muj profil www.lide.cz/barbora.grunova a dejte znamecku...kuju *14*
  • help

ahoj.Taky hledam tu uvodni pisen nasel jste ji uz nekdo?Kdyz tak se ozvete budu vam mooc vdecna *4* moc prosim.A predem dekuji...P.S. Snad bude za co *3*
    • Re: help

Ahoj...Ferry Corsten & Ramin Djawadi - Prison Break Theme...je to bohužel ale remix, jestli chceš, tak ti můžu poslat přímo tu co je v seriálu-ta ale název nemá...kdyžtak mi napiš na icq 225736764 *3*
  • NEJLEPŠÍ

PRISON BREAK....prostě BEST!!!!nidko a nic se tomu NEVYROVNÁ!!!!miluju tenhle seriál,a ještě víc Wentwortha Millera(Michael Scofield),a další lidi kolem........................NEJ ,NEJ,NEJ,NEJ... *15* *14* *14*
    • Re: NEJLEPŠÍ

Líp to nejde říct!!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: NEJLEPŠÍ

přesně!! *14*
  • hledam pisnicku

Chtela bych se zeptat kdo zpiva tu pisnicku co je hned v uvodu.....?!Chtela bych si ji stahnout,ale nevim kdo ji zpiva!Pokud ji nekdo mate mohli by jste mi ji poslat na e-mail KAROL338@seznam.cz
    • Re: hledam pisnicku

Ty máš ale starosti.
  • KONECNE SKVELY SERIAL

DNES SE JDU DIVAT NA 10. A 11.DIL TRETI RADY.JE TO FAKT DROGA,DENNE SE DIVAM,JESTLI SE STAHUJI DALSI DILY.JDE TO POMALU.DRIVE SE MI LIBIL SERIAL 24 HODIN A ZTRACENI,ALE NA UTEK NEMAJI ANI NAHODOU.TAK UZ JDU KOUKAT.ZAVIDITE?NEDIVIM SE VAM.AHOJ!!! *1* *14* *3*
    • Re: KONECNE SKVELY SERIAL

Přesně tak, nejdřív jsem žrala 24, pak Lost a teď Prison Break s vynikajícím Wentworthem Millerem:-)
  • PB

Tak jsem někde slyšela že maj podepsanou smlouvu na 14 sérií. Seriál úžasnej, ale nechcu vidět jak to bude vypadat po 5. řadě. Na to se lidi budou koukat jen kvůli obsazení...Jestli je to pravda, tak se určitě měli dřív zaměřit víc na to co bylo před Fox River, co???

Jooo a nemůže mi jen někdo stručně napovědět, co je po 8.dílu 3.řady??? Další díly jsou na cestě, ale jsem nedočkavá....díkec vám *3*
  • !!!

No i když budou dávat na primě Hrdinové tak je mnohem lepší koukat na útěk z vězení je to tiž lepší a napínavější a ty HERCI jsou mnohem hezčííííííí !!!!!!!!!!§
    • Re: !!!

no tak to mas uplnou pravdu!!!ty hrdinove jsou takoví nic moc! *1* *15* *1* *1*
    • Re: !!!

Jj, PB prostě vítězí na plné čáře. *3* *4*
  • :(

To tedy udělali dost špatně.:( Proč to nenechali, tak jak to bylo v tu středu?! Teď se to překrývá s Hrdinama, který jdou na primě, ale samozřejmě, že nejlepší je Prison Break.;)
  • Prison Break

Uplně úžasnej seriál nejlepší co snad u nás dávaj....jenom je blbý že ho nova presunula na čtvrtek ještě na pozdějš než ho dávali ve středu...snad jim dojde co udelali za chybu a daj ho dřív.....Prison break *14* *14* *14*
  • Kaye Styles

http://mp3s.nadruhou.net/kaye-style s-prison-break-anthem-a4e2

Lidi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit