-
h
Ještě jsem ho neviděla ale z ukázek to vypadá jako super film. Doufám že bude stejně dobrý jako Muzikál ze sřední!! Ale stejnak zůstanu největší fanoušek pro ten muzikál. Ale jinak se na Camp ROck moc těšim -
Camp Rock :)
camprock je moj najoblubenejsi film odkedy som ho videla....je proste naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj *14* -
Jéje
už se děsně těším taky na 15. *14* ale nejvíc se těším na 2. díl *14* *14* a ro jsem ještě neviděla ani ten první *1* *1* -
-
Re: Jéje
jednotka je supeeeer *14* *14* *14* ..mas sa na co tesit *4*
-
-
Film
pic:)já ten film viděla a je prostě úžasnej *14* *14* vsem doporučuji *3* *4* -
jetix
tak ja se na ten film těším jak mala bude davat 15.listopadu na jetixu takze pohoda *15* -
joe jonass
no tak je to film boží nejj na světe a už se teším až ho budou dávat v kinech *15* jo a joe jonass je nejhezčí na celym světě *14* *14* *4* -
-
Re: joe jonass
tak to teda stebou souhlasim je rozomilej a nejlepsi kluk na calim svete *14* *3* *15*
-
-
supeer
ještě jsem ho neviděla jenom ukázky ale už se děsně těšíííím bude určitě suprovej už ted se mi líbí *1* *15* -
Superní
Tohle je superní filmík,už jenom proto ž tam hrajou jonas brothers *1* Nicky je tam moc sladkej a i když sem ten film mohla vidět jenom v AJ,tak musim uznat že je to fakt super ! -
Camp Rock
Ahojky lidi nemáte tenhle film někdo na DVD ? Jestli jo tak mu za něj zaplatím za vypálení a dám mu i poštovné a balné napište mi na mail TerezskaLovely@seznam.cz pa předem díky mám vás ráda *14* -
Titulky
Je to super film, i když anglicky trochu umím, potřebovala bych k tomu titulky...nevíte o nich někdo?? pls -
-
Re: Titulky
No na jedne strance je Camp Rock sice anglicky ale sou k tomu české titulky *1* *3* *3* -
Re: Titulky
http://www.osobnosti.cz/trace-cyrus .php
Zkus to najít tady,většinou tam najdu co potřebuju... *3*
-