Přejít na výpis diskuzí

Tábor Rocku

FILM 15.7.2008 
151 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Camp Rock

Ahoj,moje nej-postava je Tess a pak Mitchie. A z kluků? To je jasný Shane Gray. A Camp ROck je nej- film na světě. Jen by to chtělo ještě další díli!!!!!!!! Ahooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *4*
    • miley27

Re: Camp Rock

Camp Rock je Nej filmík jakej jsem kdy viděla nejlepší je tam Joe,Kevin a Demi myslim že je to lepší než HSM ale to je můj názor.
  • Cool Film

Je to uplne Good filmik pisnicky si zpivam porad, sou dobre jak cip. Hlavne This Is Me! A z kevina tam udelali uplneho debila xD Cínove pravidlo proboha xD *15* *15* *15*
  • petra-us5

camp rock

ted to je najetixu zas hej co tam ma kevin za hlasky stou ptaci budkou *3*

I love Kevin
    • Re: camp rock

to máš pravdu,nebo jak je tam kevin objímá:-D *1* je to nářez film *14* *16*
  • iloveeemiley

fakt super

jo no fakt suuuuuuuuuuuuuuuuuper film *14* *14* lepsi jak HSM,pravda kevin tam hraje fakt neeeeeeeeeejlepsi roli ,mooooooooocne bestoveeeeeeej film kterej jsem videl *14* *14* *14* *14* ze jooooooooooooooooooooooooooo lidicky nebo ne ??? *15* *15*
    • hanka2341995

Re: fakt super

je pravda že je to moc suprovej film ale že je lepší než HSM?? Tak s tím teda nesouhlasim!!!
      • Re: Re: fakt super

no to si pis ze je to pravda!!! *3* *3* *1* *1*
    • Re: fakt super

Souhlasim s tim,že Kevin?Nejhlavnější byl Joe( Shayne ).Byl tam suprovej má nádhernej hlas . Lepší než HSM?Řekla bych obojí na stejno.Nejlepší hláška : Udělals mi tu ptačí budku ? Nebo jak to bylo !! xD *1* *1*
      • mak.mak

Re: Re: fakt super

jj stlučete mi ptačí budku někdo tady *14*
  • Dnes

Furt jsem žila celý měsíc mánií Rock Tábor a strašně jsem se těšila .. Konečně jsem to dneska viděla a jsem strašně ráda ... Je to supwer film .. xD Akorát nechápu kdo psal ten popis k filmu ... To se ty lidi pak nemaj na co těšit ...
  • escarlate

CR

Tak jsem to konečně viděla a rozuměla jsem tomu!! *1* Úplně šupa filmík!! *14* *14* Demi Lovato je úplně supr herečka a zpěvačka! :) A Kevin Jonas má drsnou roli *1*
  • wertulda

camp???,,ROCK"???

Nechápu přoč tomu dali jméno Camp,,Rocku"...Jestli ty písničky, co tam byli jsou rockový, tak Kurt Cobain zpíval disko. Jinak ten film nebyl tak hroznej jako HSM&HSM2.Potlesk pro Disney!!! *4*
    • Re: camp???,,ROCK

camp rock se to jmenuje proto že v americe má slovo rock víc významů...znamená to smaozřejmě rock jako styl hudby..ale taky to může snamenat že je něco super taky dkyž je někdo slavnej tak se o něm říká "he rock" ...takže tady to abni tak enbylo že je to rockovej tábor....ale spíš hudební tábor na kterým vzniknou hvězdy...to je jen významovej řpeklad....jinak samozřejmě doslovnej je rockovej tábor... *4*
    • hanka2341995

Re: camp???,,ROCK

HSM JE SUPER!!!!!
  • pavlisa

Nezapomenutelný film!

joooo mazec film.Já už jsem ho viděla začátkem července na youtube po anglicky a hrozně se mi líbil.Taky díku němu sem oběvila JB.Opravdu úžasnej film.Hlavně že proslavil Demi a JB toe nejlepší na tom jako HSM.I když HSM je pode zdrojů víc slavnější i tak se proslavil taky že po nich všichni šílej.Tleskám!!!
    P.S.já jsem si to stáhla z mého donucení neměla jsem co poslouchat a tak ty písničky jsou boží a film taky!!!Doporučuji ne já rozkazuji!!! xD *14*
  • TWiGGy_JB

ludia je to najlepsi film aky som kedy videla.. hlavne preto ze tam hraju jb :D.. a demi.. proste skvelee.. *3* *14* *14*
    no a okrem toho ja mam CAMP ROCK po anglicky s ceskými titlukami a po slovensky :) takze kto by chcel tak mi napiste na
    icq 365397081 alebo..na skype- delisa1000 :)
  • suuper

tenhle filmík je upa ten nej už jenom že tam hrajou jonasové *14* *14* *14* upa je milunkám sou rozkošný ae upe nej je nick a nejmín se mi líbí kevin *15* ae asik je to ten věkovej rozdíl *14* *14* miluju je ae nemam ráda tu demi a nesnášim selenu!!!!
    • Re: suuper

Camp rock sem viděla o víkendu na STV 1...upe boží film!!!!Stojí za to abyste ho taky viděly

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit