Přejít na výpis diskuzí

Tábor Rocku

FILM 15.7.2008 
151 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • domcus

?

Já nechápu,že každá druhá píše,že má na ně ICQ a mail..........ale už je vidim jak si z ameriky píšou se všema češkama=D.....
  • joe jonas

v camp rocku je joe jonas nejhezci *14* *1* *14*
  • demi-lovato

Camp Rock

Je to nejlepší filmík.Je prostě super a hlavně tam hrají moji oblibenci Jonas Brothers a Demi Lovato. *1* *4*
  • norie

camp rock

Hej jakoze uplne nejlepsi film co sem kdy videla je tam moje nej skupina...
    kevin nick a hlavne JOE!!!!je k sezrani
    davaji ho na jetix
    no proste the best!!!§ *4* *1* *14*
  • camp rock nejlepsi film

camp rock je nejlepsi film *3* hlavne proto ze tam je jonas brothers moje nejoblibenejsi skupina a libi se mi joe jonas *3* *14* *14* *14* je k sezrani *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • negri.baju

t-music!

hlasujte vsichni ta t-music.com !!! Pro pisen When you look me in the eyes od Jonas Brohters!!! (novinka) !!!sup sup, at je dostaneme aspon do top 5! prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim *14*
    • ivca-ivik

Re: t-music!

ja pro ne hlasuju kazdej den a uz jsou na 2. miste *1* *1* *1*
  • Camp rock

No tajže za 1.ten co psal popis filmu zřejmě ten filmvyděl na přeskáčku a něco si i domyslel takže=ŤULPAS!!!!2.Camp rock je upe mocky nejvíts fajne filmešeeekk *14* *14* *14* *14* *13* Nazdar!!!!!
  • the best''''

Tak Camp rock je uplně nejlepší film, ketrej jsem kdy videla!!Nej jsou hlašky Kevina z nich jsem nemohla!!
    Prej jedno slovo:Polib si!!!(joe)
    To jsou dvě slova!!!!(kevin)
    No prostě the best!!!!!!=D *3* *14* *14* *1*
  • Camp Rock

Miluju Camp Rock myslím si že je to moc krásný film *3* Hlavně se mi líbí že tam jsou The Jonas Brothers ... Je to má nejoblíbenější skupina. *4* Nejvíc se mi líbí Joe Jonas... *14* Mám ráda Camp Rock a jestli jste ho neviděli doporučuji vám ho schlídnout je fakt BOMBA........... *1* *1*
  • super film

Takovej tábor by se měl konat i tady ,tam bych jela ,ale asi je marny doufani. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší