-
Camp Rock
Je to ten nejlepší film jakej jsem kdy viděla!!! *14* -
Camp rock
Skvělej film,božííí písně a skvělý herci- no něco jako HSM! *14* -
pozor
jo a jeste neco na demi lovato nemáááááááááááá chudinka -
pozor
Představte si ze Farná nazpívala v polštině písničku this is me no fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuj
je vidět,že nemá inspiraci *16* *16* -
fakt bomba
*zpívat -
-
Re: fakt bomba
*8*
-
-
fakt bomba
Camp rock je vážně super.Sice jsem ho viděla už asi 10x ale furt mě baví.A nejlepší je když ho dávají na jetixu a s textama písní tak si můžu i zvívat *14* -
I lowe Joe Jonas
Camp Rock je nejúžesnější filmík co sem kdy viděla. *14* *3* -
joe
cus lidi vsichni sou cool nick,kevin i joe ale fakt nej roli hral kevin drsnej typek byla to sranda nebejt jeho tak je to trochu nuda mno *3* *14* *14* -
-
Re: joe
no to mas pravdu
-
-
Joe
Prostě skvělej film...sice vim že je to honě podobý HMS který moc nemusim,ale Camp rock je prostě lepší..(možná kvůli JB *1* )...hlacně Joe a Nick... *14* -
-
Re: Joe
Jo a CampRock má hlavně jiný námět než HSM, kterému uškodil hlavně třetí díl protože ten byl strašnej. nevíte kdy bude camprock v česku? -
Re: Joe
Souhlasííím *15* *15* *3* *1* -
-
Re: Re: Joe
jo joe a nick to jsou moji milacci aplne je zeru *14*
-
-
-
Camp rock
Camp rock je prostě nejůžasnější film.. MT ... a já prostě zbožňuju Jonas brothers <333 MT.. jsou úžasný!!!! :-* *14* *14* *14* *14* *3* *1* a KDO, ŽE TADY NA NĚ MÁ mail?? jestli ho někdo má tak prosím ať mi ho pošle na mail HrisNY.MuFinEcEK@seznam.cz děkuji vám a prosím pošlete mi ho :) *3* *9* *14*