-
internetova novinka
Jestli chcete získat AUTOGRAMY JONAS BROTHERS,nebo se dozvědět něco nového o filmu camp rock a všech jeho hercích,podívat se na camp rock videa,nebo si jen tak přečíst texty pisnicek z camp rocku,nebo se podivat na čupr fotecky a mnoho dalsiho
jděte na WWW.JUST-CAMP-ROCK.BLOG.CZ *14* -
camp rock je proste nej
JA TEN FILM STRASNE MILUJU JE TO NEJLEPSI FILMIK CO SEM KDY VIDELA A TI JONAS BROTHERS *14* JSOU PRSTE NEJ,TO SAMI DEMI LOVATO...MA UZASNY HLAS!!! -
CAMP ROCK
JE TO SKVELY FILM *1* -
camp rock
jj camp rock je nej a je leosi nez hsm.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
dvd camp rock
Hoy...já jse v BRAVU vyhrála DVD CAMP ROCK..uplně boží film...je tam karaoke show,pak fotky,pak videa jak při natáčení kluci blbly,jak se to natáčelo..prostě bomba....MILUJU JE...I LOVE...MUAAAAH -
Nemá někdo Camp rock na DVD?
Cau.E$
Nemááte někdo prosíím Camp rock na DVD nebo ho stáhnutý v PC celý?Zkoušela jsem ho sehnat ale nepovedlo se ..*16* prosím kdyby někdo něco měěl napište prosíím..Camp rock je prostě nejlepšíí film co znáám těšíím se na dvojku..:))
Zatíím caute,,♥ -
-
Re: Nemá někdo Camp rock na DVD?
ja ho mám a koupila jsem ho normal v obchodě *1* no jako dostala to segra ale čumim na to já *15* -
-
Re: Re: Nemá někdo Camp rock na DVD?
jou Už HomÁm TěŠ_:) *14*
-
-
-
i love you camp rock
jaaa ten film proste miluju!!!!!§ *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Oushit PLEASE!!
Achjo on mi nejde spustit!!! Nemáte někdo nějakou stránku kde je??? Já bych se na něj chtělla moooc podívat je určo božííííí!!! Dyštak napište na mail kuji *9* -
Camp Rock
Je to ten nejsuprovější filmík jaky kdy mohl byt. *4* *4* *4* -
norie
Ten film je THE BEST OF WORLD!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*