Přejít na výpis diskuzí

Tábor Rocku

FILM 15.7.2008 
151 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kevin

na Kevina nikdo nemááááá*14* ... Kevin je upe bestovní ze všech a ještě ta jeho "BUDKA" to nemelo chybu *8* ... aby viděl víc ptáků.. jako z toho jsem už fakt nemohla.. *15*
    • mak.mak

Re: Kevin

kevin je tam upe nej *3* nejdřív jsem ho moc nemusela *9* ae ted ho mám ráda *3* teda joe je joe ae no prostě jsou všichni nej *14* *14* a celej film je suuuuper *14* *14*
  • Budka

a stejne Shayne svýmu bráchovy tu budku nepostavil *1* *16* chudák Kevin Jonas *9* heeeeeeehihaaaa
  • senford

Podívejte se

Tady se muzete posivat na film Tábor roku:-)))http://www.filmy-serialy.c om/Html/newfilmy2/1/html/camp.htm *3*
    • ajulina

Re: Podívejte se

jo dik ale ja sem to uz videla *3* *5*
  • ajulina

........

Ahojky....hele asi sem pozadu...ae nevite jestli uz to bylo v kine?? *8*
    • ivca-ivik

Re: ........

no jeste ne a asi ani nebude aspon to nikde nerikaj
  • _terinqa_

OOu bezkOnkurenčnÍÍ..!!

Tfléé..!! jkOO camprOck??.....mnO nejlepčÍÍ..!! *14* jkOO jOnásci tam??....upe rOzkošný,bOmbOvý..!!...Hlavně teDa KeVča..!! *14* ....kOráát tDa ani malá pUsa..... *7* ..Ae tO neva...asi byCh neChtěla jvidět JOea jak se lííBa s nákOu hOlkOu..!! *14* *1* ...Ae jinAQ .....bOmba..!!...hOlky..jkOO nej filmíík tOtO.!!
  • vashley

Kde? :(

Nevíte kde se na to můžu kouknout??? *9* *8*
    • Re: Kde? :(

na jetix
  • miley27

Camp Rock

Camp Rock is best. *4* *4* *4*
  • negri.baju

Camprock!

Takze, videla jsem camp rock uz pred tim, v aj nez byla premiera u nas na jetixu. A rikam vam, kdo jste to videl v cj a libilo se vam to, kouknete se na to i v aj a TO teprv budete valit okulary! Jinak me osobne se asi libi vic Camp rock nez HSM, protoze uz to neni tak pro deti....hsm je plny barvidecek a sladkych pisnicek....to ale nerikam, ze se mi to nelibi, ale u me vitezi CAMP ROCK. a taky hlavne pro to, ze tam hraji JB. Zaca moc nemusim, ale zato JOEA!!!! NEJWÍÍÍÍÍÍÍC!!!! proste uzasnej.....moje jednicka! *14*
    • Re: Camprock!

Ahoj taky se mi víc líbí Camp Rock *1* Taky se ti tak moc líbí Joe Jonas *14* *14* Je to ten NEEEEEJ!!!! kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Camprock!

jooo me se taky mocinky libi joe ja ho zeru *14* *14* *14* *3* *3* *3*
  • terina007

Supr Film!!!

Ahoj tak sem konečně na JETIXu viděla Cam Rock.Řeknu vám: můj nejoblíbenější film je HSM a už se těším na 3,ale jak sem viděla cAM rOCK JE TO URČO O NĚCO LEPŠÍ!!!!!!!!!!!!
  • elimoun64

Nej filmik

Je to muj druhy nej filmik!!Prvni je HSM!!Potom Camp Rock,Hannah Montana a H2O
    • kikinka128

Re: Nej filmik

souhlasim s tebou *3* *1* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit