Přejít na výpis diskuzí

Stmívání

FILM 24.6.2008 
2041 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • edwardcullen12

............

lidi daly byste mi prosííííím vedet kdyby vysel nakej casak z robertem pattinsonem nebo stmivanim......predem dk *15* *14*
    • Re: ............

teď vyšel časák pevnost
  • candy.madonna.hard

Prodá plakáty

Ahoj mám 6 plakátu stmívání, Kristen a Roberta... jeslti máte zájem tak prodám, kdyžtka napište vzkaz ;)
  • ahoj nikolo díky za podporu. taky se těšíš na další díl stmívání. na stmívání 4 (rozbřesk)
  • nikolo napíšeš na dyskuzy až se pude dát setáhnout stmívání4
    díky
  • intoska

stmívání

Nevím kdo vymyslel,že by to měl být horor,nic hrůzostrašného tam není,je to vyloženě romantika.Ten film je celkem v pohodě,ale netvrdím že je to nejlepší film století nebo nej film na světě....Je určený holkám tak okolo 13,14 let....Chvilkama je ten děj nežáživný,drhne to....,ale některé momenty jsou zase docela vtipné(přivedl sis svačinku?) *3* soundtrack je vážně dobrý *4*
  • ducker

SUPER FILM

to mě se s českým dabingem líbí já jsem to už viděla hodněkrát a to DVD mám asi jenom 4dny a mohla jsem to už vidět minimálně desetkrát.
    MÁM DOTAS NEVÍTE NÁHODOU NĚKDO ,KDO ZPÍVÁ TU PÍSNIČKU JAK HRAJOU TEN BEJSBOL(omlouvám se nevím jak se to píše)JESTLY ANO NAPÍŠETE MI TO NĚKDO PŘEDEM DÍKY.
    Je to prostě ten nejlepší film na světě. *14*
    • lidus5

Re: SUPER FILM

Ahoj, a dá se to na tom dvd přepnout, že mluví anglicky a máš český titulky?
      dík
    • Re: SUPER FILM

od Muse - Supermassive Black Hole
  • http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487336374639911&set=a.487322827974599.112115.350407378332812&type=1&theater ahojky jestli líbí lajk,je to do vánoční soutěže s twilight :)
    děkuji mockrát :) *7*
  • linette195

Nemám slov

Pro tento film nemam slov je naprosto dokonaly.....perfektne vystihuje moje predstavy o dobrem filmu a obsazeni uzasne... uz se tesim na dalsi dil *14*
  • A karolíno Kristen Stewart neni 10 jako tobě ;) *1* *15*
    Ale dík že si mě pobavila :D *15*
  • sisineszka17

NEJ FILM IN WORLD

híííííííí jak tam mám ju tak to má být miluju! *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit