-
:)) Adámek
Ahoj lidi..:) Adam je skvělej zpěvák, obdivuju ho už asi rok a půl. Je super. A mám pro Vás dobrou zprávu holky..:) V rozhovoru, z USA Today řekl: "Jsem sice gay, ale pokud je na párty, anebo na nějaké akci roztomilá holka, co se mi fakt líbí, neřeším to, a jdu do toho. Je to zábavné"---to znamená že je vlastně bisexuál. A tím pádem máme šanci, slečny..;) *3* Až na to,že on je Američan, celebrita, a žije za tou velkou louží..ale když se budete snažit, co vy víte *3* *14* -
Sexy gay
Přiznal se na souteži že je gay,ale to je jedno že je gay, užasnej zpěvak a krásne umí oblekat. *3* *5* -
Re: Fan video
Wooow... dost dobrý...!!!:) -
Re: Re: RE: Adam
Určitě je gay... když se ktomu veřejně hlásí a líbá se v televizi s mužem..xDDD Ale nevím co stím všichni tak naděláte, no bóže tak je to gay a co...:) -
Fan video
Jak tu někde zaznělo, že Adam určitě neví, co je Česká republika, tak doufám, že to co nejdřív vědět bude. Trochu jsem si hrála a vytvořila videoklip na Fever. Odkaz na něj už je i na jeho oficiálních stránkách:-) A je za Českou republiku!!!
http://www.youtube.co m/watch?v=58TGlS05xmU
Stinleta01 - jukněte i na další a bavte se:-) *3* -
Re: RE: Adam
ty to říkáš, jak kdyby na tom bylo něco špatnýho, že je (možná) gay... :) -
Verunka
V dnešním světě už je uplně jedno,že je Adam Gay.. Je to úžasnej zpěvák,kterej ukázal světu že i přesto že je gay umí nádherně zpívat :) -
Re: Adam
jjn ! *9* *8* -
Re: RE: Adam
jak vite, ze je to gay?!?!?! Vám to řekl??? ;-) *15* -
Adam
upe je bozi ale ty jeho singly jsou sexy ja ho upe mILUJU chtela bych ho nekdy poznat na zivo a ne furt z compu a s telky!=D miluju ho ♥♥ *15* *14*
skoda ze je gey ale to newa urcite nevi co to je ceska republika! *3* *1*
milujju ho! -
Re: Přidávám se!!!
Dobře jsi to napsala, lépe bych to nevystihla ! -
RE: Adam
Škoda, že je gay, je to pěkný kluk a hezky zpívá. -
Re: Song
ten song je úžasnej *14* *14* -
Re: Adam :))
Mám pro tebe špatnou zprávu,je gay.. *9* -
Re: Re: jj
Jo,je gay... *9* -