-
narozky
všechno nejlepší !!!!!!!!!!!!!! *14* -
Je úžasnej
Zrovna dneska jsem prohlížela jeho písničky a pořádně si ho zamilovala a on zrovna dneska má i narozky *4* Tak všechno nejlepší *4* Je to úžasnej zpěvák a je i krásnej *4* -
hlasujte propisnicku od adamka lamberta pro beter
-
Forum na lide.cz
Založila jsem mu diskuzi...kdyžtak se tam potkáme :) *5* -
adam
je uplně nádhernej žeru ho *14* *1* -
-
Re: adam
jj..je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4*
-
-
Best
Je to úplně suprovej zpěvák.. To se musí nechat.. Jeho písničky poslouchám pořád dokola.. Úplně úža.. *15* -
Supr
No jo parádní zpěvák,co na tom že je gay vždyť gay je nejlepší kámoš jakýho mužete mít *3* .Nemůžu říct že ho miluju jak tady většina holek *4* nejsem totiž gay, ale rád ho mám "uplně super" tak čauvec. -
Adam
jo adam je fakt dokonalej...je škoda že je gay ale nevadí mi too.. *14* *14* -
pubertačky
no pokud tohle píšou 13 - 15ti letý holky se nedivim..za chvíli bude někdo jinej a zase po něm pojedou...jo má dobrý songy ale zase holky jdou po ksichtu jako když jdou holky na fotbal tak ne na to jak hrajou ale jak vypadaj. a mě se Adam nelíbí je to moc umělé jak má udělanej make-up sice nic proti němu ale i tak je dobrej zpěvák a že je gay a co je to jeho věc. lepší mít kámoše gaye než nějakou krávu namyšlenou co má peroxid místo mozku. takže Adame přeju ti do dalších let mnoho úspěchu a na vánoce spolu slavíme svátek
*3* tak přijet do prahy zaspívat a neser *15* *15* -
-
Re: pubertačky
Proč myslíš, že ho bereme jenom podle vzhledu? Zase tolik zpěváků, co dává takovéhle výšky moc není. -
Re: pubertačky
taky si myslim že s tim mejkapem vypadá dost uměle, ale tak je to hojeho věc....a tyk uplně děsně miluju jeho písničky -
-
Re: Re: pubertačky
Ty vypadáš uměle maš tam hroznou fotku kolik ti je ??? 3 ??????????????? *15* *4* -
Re: Re: pubertačky
Ty vypadáš uměle máš tam hroznou fotku kolik ti je?? 3 ????????????????? *15* *4*
-
-
-
ja fakt................
sexy a coool a co na tom že je gay??miluju jeho song for your entrtainment.miluju tě ADAME *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ja fakt................
Joo!!! For your Entertainment je úplně božíííí!!!! *14* *14* *14* *14*
-