-
=O*
__Holkyy co řešííte ,že je gay__ *7* dyť i kdyby nebyl tak stejnak teď říkám i já bohužel o nás nic neví__a kdyby věděl tak stejně tady u nás ho nikdy neuvidíme__ *9* ale jeto strašně mooc fajnej chlapíík__nádherně zpíívá__má boží styl_a k tomu je strašně sexy__mnu jn ale říkám i kdyby gay nebyl tak nemá stejně naše ČR šanci__což je škoda *14* -
-
Re: =O*
Hodně známejch osobností za mořem říká, že český holky jsou hejhezčí... no a co český kluci.... *1* *14* -
-
Re: Re: =O*
to je sice pravda co o nás říkají..ale zase myslela jsem to takhle že nemáme šanci z toho důvodu že pochybuji že by se trmácel do tak malého státu..když ješte o něm ani nic moc neví..mnu ale tak můžem jen doufat ,že se tu někdy možná v budoucnu ukáže.. *14* -
-
Re: Re: Re: =O*
Zkoušela jsem na naší republiku upozornit videoklipem. Dostal se na jeho oficiální stránky s tím, že je za celou českou republiku. Předtím se tam od amerických fanoušků dostal ještě jeden a na ten sám Adam dal odkaz na twitter s tím, že moc děkuje. Napadlo mě, že bychom mohli spojit síly a udělat něco podobnýho. Abych ale mohla takové video vytvořit, potřebovala bych podporu od českých fanoušků. Tak pokud by měl někdo zájem, jukněte na www.esme.pise.cz a tam jsem to popsala blíž. Věřím, že bychom to dali dohromady. Jinak pokud by měl někdo pochybnosti, tak na Youtube najdete některá moje videa pod jménem uživatele stinleta01. Stříhání videí se věnuji už dlouho *3* -
-
Re: Re: Re: Re: =O*
Hm... musím říct že to video od těch amerických fan je skvělý, a kdyby se nám tady povedlo něco podobnýho, tak to by bylo super... ale byla by třeba, sehnat mnohem víc lidí co Adamovi fandí..., a ne jenom holky, ale i nějaký kluky..:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =O*
No tak o já mám pár přátel, kteří Adama "milují"... a taky se teď o Adamovi dost bavíme na dizkuzi Avril Lavigne... odtamtud znám taky asi 4 holky co ho maj dost rády...:)
Takže kdyby se to trochu zorganizovalo, tak myslím že by se to dalo udělat..:) -
Re: Re: Re: Re: Re: =O*
Přiznávám, že já jsem tady u nás na to sama *9* pohraju si s tím, napasuju to na muziku a sestříhám, ale co se týče přátel, kteří by do toho šli se mnou, tak těch opravdu moc není, vlastně jen další holka:-)
-
-
-
-
Re: Re: =O*
...nejhezčí... *8*
-
-
-
I love him! ♥♥ He is so cute,adorable and hot! When I heard his songs I wanted cried! He is cute,me don´t matter,that he is gay.He is super! ♥ He is great celebrity! ♥ He is ambicion and knows what want! Hence I love him! *14* :* :* ♥♥♥ ADAM you will been in my heart 4ever! *14* *14*
-
já ho MILUJU!!!! když ho hrajou například na evropě 2 nebo tak nějak tak se mi vždycky rozbuší srdce jsem na Adama závislá pořád prohlížím bloky o něm nebo prohlížím fotky a poslouchám jeho písničky je to můj miláček :P *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
*14* Nejsi sama
-
-
Škoda ,že je gay :(.Ale jinak je super *14*
-
Adam
Adam je naprosto dokonalej zpěvák, ke všemu nádhernej chlap, šílený charisma...:-) -
Lepšího zpěváka už v téhle době nenajdete .. on drží hudební kulturu ještě pořád nad vodou ... Happy Birthday Baby *3* ♥
-
Nevím jestli první ale jeho hudbu mám ráda Obdivuju jeho/jejich odvahu priznat se celymu světu a k písničkám jen tak dál ;Texty mě dostávají přiznám se že píšu FF ADOMMY a hlavne čtu ale troška fantazije neuškodí ne ?:DD Ok celkově to shrnu do jedné věty .Užasný zpěvák s velikym nadaním a nezapomenutelnými Texty
-
sexy výzva!
Jooo holky, myslím, že s Adámkem by nám to dlouhodobě nevyšlo, ale na malý úlet by se to dalo zařídit *5* V jednom rozhovoru Adam tvrdil, že je sice gay, ale pokud by mu některá holka přišla vážně (doslova řekl) "roztomilá", tak že by se nebránil *14*
Myslím si ale já osobně, že to by u toho nesměl být jeho baskytarista Tommy *1* -
-
Já bych byla třeba radši, kdyby u toho byl ještě Tommy
-
-
Pro tebe ♥
Adamku všechno nejlepší,hodně štěstí,zdraví a hlavně te lásky ... :D Si fajný,užasný no prostě nejlepšíí :D *3* *4* *15* -
narozeniny
Všechno nejlepší k narozeninám. *3*