Přejít na výpis diskuzí

Adam Lambert

OSOBNOST 22.4.2009 
327 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vercinek

Meghá...

Adam Lambert je BOSS!... *14* *14* *14*
  • už to necte to je jedno že je gay mně to nevádí
    aspon neco dokazal co vy nic prostě si tak narodil
    je užasnej je boží *14* *14* *14*
    • nikol máš uplnou pravdu oni jenom zavidí že on toho dokazl hodně a vy né fakt žejoooo *14* *14* *14*
  • lucinka9494

...

vůbec nevadí že je gay,komu to vadí není normální
  • sharpay1995

♥♥♥♥♥

Wow...on je fakt úžestnej, skvělej, prostě božííí.... a jeho hlas..ten je naprosto nádherný... A že je gay? A co...nechápu jak to v dnešní době může ještě někdo tolik řešit... *14* *14*
  • whataya

Ahojík:)

Ahojky musim uznat zeje Adam cim dal dokonalalejsi ake najdou se lidi kteri ho soudi kvuli tomu zeje Gay pritom jeto normal neni to zadna nemoc a nikdo tohle uz davno neresi skoro nikdo,dulezite je zeje Adam kouzelny a ma dokonali talet a ten smich toje neco a je dost rozumny:) *14* *14* Adam je jednicka a to z hvezdickou vsechny te mame rady Adame:)A sexy je hoodne *14* *14*
  • to je jedno
    je prostě krasnej chlap to je škoda že je gay
    má pěknej hlas já ho tak zbožnuju *14* *14* *14*
  • Adam :))

Adam je stě nejlepčí zpěvák, ty vejšky jako on nikdo nedá! nikdo ani ten Kris Allen co vyhrál American Idol, protože Adam, to je prostě originál, nej *14* *14* *14* Jsem snad jeho největší fanynka, mám ho všude, jako tapetu na kompu a na mobilu, ve fotorámečku na zdech v mp4. Sešity mám popsaný jeho jménem, totálně zaláskovaná, on je dokonalej! Jeho úsměv, oči, vlasy, rty, ty bílý zuby, vysoký tělo..hlas! OMG.. *3* *14* *4* Prostě Dokonalej!!
    • Re: Adam :))

SME DVĚ!JA MAM UPO UPO TO SAMY!Sešity,desky,tapety VŠECHNO JENOM S NIM!JE BOŽI!KRASNEJ A SEXY SEXY SEXY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Mám pro tebe špatnou zprávu,je gay.. *9*

annis musim s tebou souhlasit.... *14* *14*
      • sharpay1995

Re: Re: Adam :))

Já taky.... on je prostě boží, a co na tom že je gay...:)
    • thgirl

Re: Adam :))

jo, je dokonalej... *14*
  • katarina78

Přidávám se!!!

Zdravím. Nepatřím už k těm později narozeným, ale Adama mám ráda. Přinesl do popové hudby nový svěží vzduch s nádechem minulosti sedmdesátých let - glam rocku. Líbí se mi jeho look, jeho výšky i to že je gay a netají se tím. Pevně věřím, že si své fanoušky najde i tady, aby nás jednou mohl poctít svou návštěvou. Jeho show musí být dokonalý zážitek!! *3*
    • lenniesenka

Re: Přidávám se!!!

Jeho show byla úžasný zážitek, měla jsem příležitost jet na jeho koncert do Vídně!!:-**
    • Re: Přidávám se!!!

Dobře jsi to napsala, lépe bych to nevystihla !
    • jj

njn pisnicky ma mooc hezky jenom je skoda ze je to GAY *8* *13* *9*
      • tynka-twilight

Re: jj

On je Gay??? co? :(
        • Re: Re: jj

Jo,je gay... *9*
        • sharpay1995

Re: Re: jj

Jo...:)
      • Re: jj

To je pravda.. *9*
  • muluju tě Adame škoda že jsi gay *14* *14* *14* *10* *10* *10*
  • aaaaaaa GAY....nic moc...spíš nic než moc...ale písničky má fakt dobrý... *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší