-
Všetko naj
Tákže Adam,som neskorá ale to je jedno... želám ti všetko naj naj naj na svete :** *14* *3* *1* -
ochh
och tak to je velice moc šukééézíí hošan..=o)) bomba songy má =o) -
-
Re: ochh
*šukéézní =o)
-
-
ahoj si mooooooooooooc hezkej *14*
-
Je to strašně hezkej a sexy kluk hnedka bych s nim chodila ale škoda že je gey
-
-
jo to je škoda *13* a..taky se mi libí
-
-
XxX.FuN.HoLcInKa.XxX
janaadamlambert:ja ho tez miluju od doby co jsem ho videla!!je upe bozi ale videly jste v bravu je jeho fotka jak mu bylo 18!ty jj to beztak nebyl on!!milujuho a je mi jedno ze je gay!! *9* *14* *14* *14* *14* *14* -
je najkrajší na svete
-
Adam Lambert
Má suprové songy *5* *3* -
Glam Fan Video project
Ahoj všichni, co posloucháte Adama Lamberta, ti co ne a kteří sem chodí jen aby prudili, vy nečtěte dál:-))
Na FCB právě probíhá velký česko-slovenský video projekt, kterého se může zůčastnit každý Adamův fanoušek. Stačí poslat tzv. parodii přímo na Adama, v podobě fotky, nebo videa. Nevím jak výstižněji bych to napsala, takže asi takhle. Hodně informací je přímo na stránkách Glam Fan Video Projectu na FCB, kde najdete i kontakt na mě. Přidejte se k nám, pokud nás bude dost a vytvoříme společně videoklip, kde se ukáže že Adam má v ČR i SR spoustu crazy fanoušků, možná se tenhle videoklip dostane i na jeho of.stránky, stejně jako fan video Američanů. Máme naději:-) http://www.facebook.com/pages/GlamF an-Video-Project/140798349294398 -
Happy B-day :)
Adámku, Všecičko nejlepšííí :-* :) -
jsi nej zpěvák
TY si ten nejúžasnější zpěvák na světě já tě miluju i když vím že si na kluky máš ten nejroztomilejší smích na světě.. *14* *14* *14* si nevyměnitelný zpěvák... :D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*