Přejít na výpis diskuzí

Adam Lambert

OSOBNOST 22.4.2009 
327 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všetko naj

Tákže Adam,som neskorá ale to je jedno... želám ti všetko naj naj naj na svete :** *14* *3* *1*
  • nikolletka

ochh

och tak to je velice moc šukééézíí hošan..=o)) bomba songy má =o)
    • nikolletka

Re: ochh

*šukéézní =o)
  • ahoj si mooooooooooooc hezkej *14*
  • kaculinka2012
    Je to strašně hezkej a sexy kluk hnedka bych s nim chodila ale škoda že je gey
    • jo to je škoda *13* a..taky se mi libí
  • XxX.FuN.HoLcInKa.XxX

janaadamlambert:ja ho tez miluju od doby co jsem ho videla!!je upe bozi ale videly jste v bravu je jeho fotka jak mu bylo 18!ty jj to beztak nebyl on!!milujuho a je mi jedno ze je gay!! *9* *14* *14* *14* *14* *14*
  • je najkrajší na svete
  • christineverlieve

Adam Lambert

Má suprové songy *5* *3*
  • katarina78

Glam Fan Video project

Ahoj všichni, co posloucháte Adama Lamberta, ti co ne a kteří sem chodí jen aby prudili, vy nečtěte dál:-))
    Na FCB právě probíhá velký česko-slovenský video projekt, kterého se může zůčastnit každý Adamův fanoušek. Stačí poslat tzv. parodii přímo na Adama, v podobě fotky, nebo videa. Nevím jak výstižněji bych to napsala, takže asi takhle. Hodně informací je přímo na stránkách Glam Fan Video Projectu na FCB, kde najdete i kontakt na mě. Přidejte se k nám, pokud nás bude dost a vytvoříme společně videoklip, kde se ukáže že Adam má v ČR i SR spoustu crazy fanoušků, možná se tenhle videoklip dostane i na jeho of.stránky, stejně jako fan video Američanů. Máme naději:-) http://www.facebook.com/pages/GlamF an-Video-Project/140798349294398
  • zuza-nyje

Happy B-day :)

Adámku, Všecičko nejlepšííí :-* :)
  • jsi nej zpěvák

TY si ten nejúžasnější zpěvák na světě já tě miluju i když vím že si na kluky máš ten nejroztomilejší smích na světě.. *14* *14* *14* si nevyměnitelný zpěvák... :D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit