Přejít na výpis diskuzí

Agáta Prachařová

OSOBNOST 31.12.2006 
454 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nika1979

agatka sluničko

supr
    nej
    laskavá
    nejjj
    užasna
    nema chyb
    agatko branse ............... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • kistynkaa

NEJ

Je nejlepší z našich modelek..I like her:)**
  • Stránky o Agátě..

Ahoj lidi, jestli Vás zajmá Agáta tak jukněte na stránku o ní: http://agatahanychová.osoba.cz/

*3* *1*
  • hh

Jooooooooooo...superrrr *14*
  • Make - up

Myslím, že kdybychom viděli všechny tyhle ,,modelky'' bez make-upu, nestačili bychom se divit. Jen málo modelek jsou krásné i bez make-upu.
  • někdo novej

že prý má nového borce......by mě zajmalo kdo je ten chudák??......no i když s ní může chodit jen vypatlaný blb!!! *15* *16* *15*
  • klarik3

Modelka?OK..Herečka?Ani za nic..

Agáta podle mě jenom těží z toho,že její matka je prostě slavná osobnost...Agáta je sice hezká,může dělat modelku,ale její herecké možnosti sou hrozný *9* Hrát vůbec neumí...
    • larka

Re: Modelka?OK..Herečka?Ani za nic..

No tak myslim, že se slávou její matky nemá úspěch v modelingu ni c společnýho!Jedině, to že má její Mutti kontakty jí pomohlo nahoru, ruku v ruce se skandálkama!Já bych jí chtěla vidět, kdyby byla z obyčejný rodiny a musela se ke slávě probýt sama a bez skandálů.Řekla bych, že by jí nikdo neznal!
    • Re: Modelka?OK..Herečka?Ani za nic..

si snad děláš srandu, ona že je hezká???? A její matka je slavná????? Jaká matka taká katka.
  • Agátiny kozy

potěšilo mě, že se Agáta nebála ukázat veřejnosti kozy:
    http://www.stream.cz/video/5 /140217-agatiny-kozy
    *8*
    • Re: Agátiny kozy

no jo,to její poprsí,to je nádhera
  • anton

Ahojky

Agátko jsi moc hezká taková dračice.
  • patricie456

osklivka katka

agata je moc hezka a jsko klaudie skopalova v osklivce katce ji to moc slusi *14* *4* *1* *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit