Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: kino

Avšak mnohem lepší jsou knihy:) než na tohle net:) já jsem v životě nikdy moc nečetla, ale HP mě fakt baví:)
  • dotaz

Ještě něco...chtěla bych vstoupit do fanklubu a nejde mi to, vůbec to nechápu, poradíte prosím??? Mám tolik oblíbených osobností a skupin a v žádné nejsem, protože mi to nejde. Chápete to? Asi jsem úplně blbá nebo co.... *7*
  • Re: Re: kino

Paaani, děkuju moc. *4* Určitě se podívám...
  • Re: kino

Ahojky. Taky sme byli v kině. Ano,zabije Brumbála, ale co sem tak četla obsah knih HP na Wikipedii, tak to bylo s Brumbálem všechno domluvené (on to tak chtěl). V 7. díle se ukáže pravda. Jinak zkus si o tom přečíst na Wikipedii - neni to tam moc obsáhlé a dozvíš se souvislosti. *4*
  • kino

Ahojky všichni, v úterý jdu KONEČNĚ s kámoškou do kina na poslední díl Harryho Pottera a už se těším, jak malé dítě. Teda hlavně na Severuse Snapea!! *14* *1* *14* . Vždycky se nechávám překvapit, co se bude odehrávat a tak, takže ani nečtu knihy, což je docela špatně. *9* Chci se nechat překvapit i teď, ale něco mi pořád vrtá hlavou a už to dlouho nevydržím, takže se musím zeptat...fakt zabije Brumbála???? *7* Vůbec to nechápu, vždyť byl vždy na jeho straně, ne? Odepište prosím!!! Děkuju moc *3*
  • Re: pro martinu

Ani nevíte proč Brumbála zabil tak mlčte matláci,,,, *16*
  • Re: Claire a Amy

Vždyť je to jasný Alan nemá děti pouze hafo synovců a neteří kvůli kterým roli snapea vzal,,,, ani nemá manželku jen dlouhodobou přítelkyni Rimu Horton se kterou je tušim kole 35 let,,,, *3*
  • wendy92

Claire a Amy

Jen tak pro zajímavost, dost psali že Alan má dvě dcery - Claire a Amy, ale to blbost, takže kdo si to taky myslí tak omyl, Claire a Amy jsou jeho neteře. *4*
  • severka

Re: kdo ví kde stahovat Alanovo filmy

Zkus Uloz.to, nějaké Alanovi filmy tam rozhodně najdeš *3*
  • ellie007

prostě best

hraje skvěle, jsou filmy ve kterých si nedokážu představit jako stvárnitele jeho postavy jiného herce.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • popolcek

(A)

najlepší z anglických akcentov a hlasov :) *14* *14* *4*
  • Re: Re: ty vole

*5* hmno já vím že hrál v klipu od texas
  • endy.b

kdo ví kde stahovat Alanovo filmy

už se stím lopotím asi týden
  • otter

!!!

Také se přidávam ke gratulaci,tak vše nej a spoustu dalších úžasných filmů!!!!!! *14*
  • kiss to you

Happy birhtday, my Love! *14*
  • ladys007

Re: Re: ty vole

tyjo a v kterým? *7*
  • hannahmiley

Re: ty vole

No to sis všimla brzo a taky hrál i v jednom videoklipu od Jany Kishner. *3*
  • ty vole

ty vole ani jsem netusila ze hral v harry potter to cumim *8* *9*
  • l.enik

Vše nej nej nej

Je tady už spousta gratulací,ale já se chci přidat a též říct-všechno nejlepší Alane a hodně šťestí a zdravíčka do života.
  • l.enik

Re: Alanek :))

Tak pak napiš jak to dopadlo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit