Přejít na výpis diskuzí

Alan Rickman

OSOBNOST 31.12.2006 
374 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ewishqaa

:)

heeej mě hrabe stejně jak vam,akorat je mi líto že sneapa zabili x((
    zemřel nepochopený...
    a alan rickman je nejwic krasnej,šarmatní a galntní chlap.. kež by jich bylo wic..
  • :D

Tak to je dobře,že i víc lidem hrabe:D:Da koukaji na to furt jako ja:D
  • ellie007

Re: Ahojky

nápodobně *1* *1* nejsi jediná komu hrabe
  • Ahojky

Ahoj te všichni ja ty filmy miluju,nejvíc se mi libil asi harry potter a fenixuv řád,zajímalo by mě jestli někomu z toho šibe jak mě:D.Já se už 10 dni divat kazdyý den na harryho(sice pokazdé na jiný dil),ale i tak strašně me to baví pripadám si jak blázen stava se to ještě někomu?:DTak sem si právě prečetla ještě knižku reklivie smrti aji princ dvoji krve,nikdy mě tak nic nebavilo:Djen čekám az mě to omrzí,každý furt jezisi zas čtes toho harryho,jezisi zas se divas na ten film:D.No,ale nevíc žeru Severuse to je snad jasné ten je z nich nejlepší:D *3*
  • ...zuzika...

Re: Re: Re: kino

Bohužel jo *9*
  • odpověd kdo dabuje Severuse Snape

Ahoj Pájinko, ptala ses kdo dabuje Alana Rickmena v Harrym Pottrovi, tak tady máš odpověd. Dabujeho Aleš Procházka. Ahoj Míša *4*
  • Re: Re: anne397

Nemáš zač *3*
  • Re: Dopis

pls odpovezte *4*
  • Dopis

ahoj lidi kdo psal dopis treba jen o autogram alanovi ??? a kdo dostal z5tny dopis primo od samotneho alana ??? *8* *8*
  • Re: anne397

Děkuju moc *14*
  • Re: Láska na první pohled

moje rec je bozsky nadherny :) proste boziiii *14* *14*
  • Re: pro martinu

jste trapny ... nezalezi na tom co ve filmu udelal on mel takovy scenar !!!! ale zalezi na tom jak to zahral !!! neviiim kdo se chova jak maly .... spravne receno matlaci ... takze jedine vy se chovate jak maly .... *13* *13* *9* *8*
  • nadhernyyyyy Alan

aaaaa alan je boziiii cim vic stary tim vic je hezci vtipnejsi atd :) proste nadheraaa a nejlepe vipada v love actually - laska nebezka :) oblibila jsem si ho v harry potterovi a v love actually jsem se do nej zamilovala ... je proste bozky hezky .... inteligentni se smyslem pro humor .... a zarucene jsem rada ze nejsem jedina kdo ho zboznuje :) takze vam preji aby jste ho meli rady tak jako ja :) a doufam ze se s nim nekdy potkam byla by nahoda kdybych jela do anglie a on vystupoval v nejakym divadle pobliz domu kde bych bydlela ... ale o tom se mi muze pouze zdat ... :) aspon zatim :) *3* *14* *14* *14* *14* I ♥ Alan Sidney Patrick Rickman :) *14* *14*
  • Re: Snape

Myslim že Aleš Procházka *4*
  • dracousek

Re: Re: kino

a nevis nahodou jestli zemre Snape?Dik mockrat *7* *7* *7*
  • Snape

Ahojky nevíte kdo dabuje Severuse Snapea? *7*
  • rebus

Re: Re: Re: ty vole

omg no tak to jsem taky nevěděla !!.. To po tom musim zapátra na youtubku !! xD *15*
  • rebus

xD

Jako Sneap prostě nejelpší xDD!!.. Je to jedna z nejvíc charizmatických postav v HP :) ..
  • ...zuzika...

Re: Svátek

Souhlasím!!! *3* *14*
  • gringer

Svátek

Nevím jak to slavíte v Anglii... Ale u nás ti přeji všechno nejlepší k svátku :-° *14* jinak vím, že to nečteš.. (proč taky?) ale v 6 jsi byl úžaasnej... *1* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší