Přejít na výpis diskuzí

Alessandro Preziosi

OSOBNOST 31.12.2006 
57 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DVD Elisa

Kájo,já sice namám DVD,ale na stránkách filmového klubu - www.fdb.cz je rubrika dvd na prodej,tak to tam zkus najít. Ahoj *3*
  • DVD Elisa

Ahojte!!!nema nekdo serial Elisa di Rivombrosa z ceskym alebo slovenskym dabingom???Prosim ak ano napiste!Dakujem *4*
  • Fábra

Ahojky!jmenuji se Kamila,a koukam se na Elisu...tedy ..spise na Fabricia 24 hodin denne!Je opravdu uzasny!Nejim ,nespim,jsem cela uchvacena!Chtela bych vas pozadat o velkou laskavost.Zaslete mi vsechny CD,plakaty(nejlepe v zivotni velikosti) ,a dalsi ..budu vam velice vdecna!.. budu se pravidelne divat,jestli bude nekdo ochotny a zasle mi to ...kdyztak mi to napiste a ja vam zaslu moji adresu!je to pro me zivotne dulezite!!! *14* *14* *14* predem dekuji a zaroven zdravim fanynky Alessandra.a dejte si na me pozor,je jenom muj!!! *1* *14*
    • Re: Elisa&Fabrizio

a tady nejake klipy z filmu
      http://www.youtube.com/watch ?v=gK8aK6BvbK0&feature=related *3* *3*
    • Re: Fábra

Ahoj, posilam ti nejake stranky.Potom mi napis jak se ti libili? Jinak pro informaci mam tady v cesku kluka, ktereho strasne moc miluji a ktery hrozne podobny Alessandrovi, ma ho nadherne oci..proto zboznuji je oba :)!!
      http://www.youtube.com/watch? v=Z28PpkXEbl8 *3*
    • Re: Fábra

Plakáty ani fotky nemám,ale od dnešního dne(6.1.) opakuje TV Markíza Elisu v 15 hodin.Tak se dívej!!! *3* *3*
  • Charisma nadevše!!!!

Alessandro je hrozně charismatický muž,není vyloženě krásný,ale má něco v sobě.Miluju ho *14* *14*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • Foto

27.10.2006 autor jménem Elisa psala,že na netu viděla fotku dcery Alessandra a Vittorie.Prosím,kde to můžu najít.Jestli tu fotku někdo máte přidejte jí do fotoalba Alessandra nebo Viki.Dík Paja *3*
  • Písničky

Chtěla jsem poprosit,jestli nekdo nemá odkaz na alessandrovi písničky.Kdyžtak pište na můj e-mail.Předem mooooc děkuju *5* .Sem do něj strašnej blázen *14*
  • Alessandro

Čauky lidičky.
    Alessandro je úplně úžesnej nejan jako Fabricio,ale i v reálu.Dokonce žije s Vittorií (Elisou) a má s ní malou holčičku.On se k Vittorii vyloženě hodí.Je to úplně ideální pár.
    ale musim se přiznat že fakt vypadá líp bez vousů. *5* *14* *14* *3*
  • HANS MATHESON:)))

NEVIDELI JSTE PROSIM HANSE MATHESONA NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14*
  • HANS MATHESON:)))

MILUJU HANSE MATHESONA!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit