-
happy birthday
Všechno nej Amy, hodně zdraví a štěstí *14* -
No jo ty drogy
o dalšího fetáka mín xD -
-
Re: No jo ty drogy
Je pravdou,že většina celebrit "ulítává na drogách,alkoholu apod..Nevim co ona za problémy měla a neměla,ale jakožto je řešila drogama - dojela na to.Moc sem jí neposlouchala,určitě je škoda tak mladýho života,ale víc mi přijde líto těch xxxx nevinných dětí co denně umíraji...(viz.například - Norsko,jak tu už někdo zminoval)Jen můj názor na věc,nemusíte mě za to ukamenovat.
-
-
škoda
Já ji moc neposlouchala, znám pár písniček, ale hlas měla pěkný a ať byla jakákoli, pořád to byla lidská bytost a nezasloužila si zemřít takhle mladá. Je jí škoda. -
R.I.P.
Je to strašné, co se stalo.. chtěla bych si nechat vyrobit stejný přívěšek, jako má např. na této fotce, jenom zaboha nemůžu zjisrtit, co je na něm napsané....
http://nd05.jxs.cz/04 3/447/56e7598f5d_78141038_o2.jpg
. ..Poradí mi někdo? Prosím posílejte na:
Hafan226@seznam.cz
Dík moc předem.... -
Čudačka
Je to veľmi škareda žena.Spieva asi
otrasne. Vypada jak nadrogovana pi*a. -
-
Re: Čudačka
a ty si skurvena devka ktera musi kazdeho krityzovat nahodou je fajn spevacka a ona a to nemuze ze jeji manzel zatakl ji do koksu a drog ona se stoho nemohla dostat a proto musela jit nalecbu -
-
Re: Re: Čudačka
A ty si čo dokazala tak isto nič ako Amy Winehouse. Si tak isto vyjebana kurva čo bere drogy.
-
-
-
to je prostě Amy
Amy Winehouse mám rád ale sakra už mně to štve ona se snad ztoho nespamatuje sotva se vrátila po dvou letech na scénu a zas má problémy i na koncert se musí ožrat.At se už spamatuje konečně trvá to moc dlouho to její chlastání a braní drog. -
Amy byla úžasná zpěvačka. Nebála se jít proti proudu... Nedělala to jen pro peníze. Ráda na ní vzpomínám, vždy bude v mém srdci...
ILY -
Ahojky, prodávám sbírku Amy ... Kdybyste měli někdo zájem, napište na IvcaSammet@seznam.cz, pošlu fotky a domluvíme se ... Prodám levně ...
-
Myslím, že žádný z nás si nedokáže představit co měla skutečně za život...nikomu se nedá věřit,soukromí žádné,volný čas taky nic moc,hudební směr producenty daný,samota která se zvětšuje,minimální kontakt s rodinou....to už je na depku...lék?Když přimýcháte alkohol a drogy...výsledek je jasný..škoda :(
-
...ja jenom doufam, ze Amy je odstrasujici pripad pro ty, kteri by snad jeste meli chut experimentovat s drogama... pravdepodobne Amy musela zemrit proto, aby si mladi lide uvedomili, ze s drogama a alkoholem si neni radno zahravat a ze se to snadno vyjme kontrole... Jestlize je vsechno tak jak ma byt, tak se mozna pro TO i narodila...