-
Bac kTo Black
Byla sva,nadherny hlas, texty ktere byly o necem. Je mi to moc lito. Poustim si jeji ...Back To Blac.... and I go to black.... -
-
Re: Bac kTo Black
Hele ae brala drogy, opijela se a byla neskutecne drza !! Jako chapu to, ze ji litujete, to ja jsem ji taky mela rada, ae byla to jeji chyba.. Ano, mela uzasny hlas, uzasne pisnicky a ja si myslim, ze mela mnoho pred sebou. Presto byste nemeli tolik vyvadet...
Ae nemyslete si, nepatrim zase k tem, co o ni rikaji, ze je krava !
Amy, odpocivej, mela jsem Te rada, a promin, kdybych Te nahodou tim textem urazila !
R.I.P... *9* *4* -
-
Re: Re: Bac kTo Black
Kazdy vse vnima jinak...nevyvadim,byla jak stvana zver...Buh si bere mlade...!
-
-
-
Amy Winehouse
Uprimnu sustrast ti praje FeNqKa. Zomrela taka mlada 27 rocna. Skoda..... R.I.P -
BLBANA
Amy je TRANZVESTITA!!!!! AMEN TMA!!! JE TROSKA!!! *5* NENI UMELEC ALE MUZ PREZLECENY ZA ZENU!! TO SI PAMATAJTE!!!! *9* ASI ZMASAKRUJE VSETKYCH JEJ FANUSIKOV! KUNG FU 4EWA -
-
Re: BLBANA
Aha, internetowej hrdina.. *1* Ty jsi s ní něco měl, že wíš, že je tranvestita ? *3* se nám pochlub, chlapče.. Jinak Amy je perfekní, o tom není pochyb a to, jakej wede žiwot je jen a jen její wjec.
-
-
pravda:-(
myslim si ze hlas ma jako nikdo jinej.....ale ty drogy???...myslim si ze uz od ni nic neuslisime protoze jestli to sni pude takhle dal tak ji nikdo neda sanci zase neco zaspivat......a taky doktori ji dava rok dva ze mezi nama bude:-( takze si myslim i kdyby ze sebou zacala neco delat tak uz to stejne nepomuze....zavinila si to sama a nemuze za to jeji manzel kdyby to nechtela tak si to nevezme.... -
:D
Amy má dobrej hlas..ale mně se víc líbí Duffy..obě jsou liboví a ráda je opsloucham *1* -
-
Duffy
Duffy je libová panenka která se veze na nový vlne, narozdíl od Amy je naprosto průměrná, nijaká a nezajímavá. Škoda jenom že se Amy tak huntuje.. Dotáhla by to daleko...
-
-
Nikdy jsem jí moc neposlouchala, ale má můj obdiv. ;) Její smrt je dost tragická, a jestli jí v těle nenašli drogy, ani alohol tak asi zemřela na absťák, že tak rychle přestala brát drogy a nešla na léčení tam by jí ohlídali, aby jí absťák nezabil. Její tělo nezvládlo takovou ránu že je bez alkhoholu či drog... :( RIP Amy..
-
WC GEL odpoveda....
Co to je??? ufff *16* -
blbci....
Vy, kdo odsuzujete Amy za to, že brala drogy, tak jste fakt padlí na palici... Vy asi nevíte, co je maniodepresivní psychoza, kterou trpěla, co??? Vím o čem mluvím, moje mamka jí má taky, sice nejede v drogách, ale v alkoholu, v závěru je to však jedno... Vím, co tahle nemoc dokáže, já mám ve svých dvaceti letech totálně zkažený život, jenom kvůli tomu, co za mnou zanechala moje mamka a taky jí za to nemůžu odsuzovat!!!! Je to nemoc stejně jako rakovina, nebo cokoliv jiného.... Takže vy úžasní chytráci zklapněte huby, protože nemáte tušení o čem mluvíte... Miluju lidi, kteří si na ostatních zvyšují sebevědomí, chtěla bych vidět, jak byste se vy vyrovnávali s takovým zájmem medií a obdovem. Každý to prostě neunese... -
-
Re: blbci....
sou to blbci ona za to nemuže že brala drogy z toho se dostat neda jen tak bude mi chybět :( -
-
Re: Re: blbci....
Tak zase,že by za to nemohla taky není pravdou,ale měla tu vůli s tím skoncovat - to je důležitý. Já jsem se to, bohužel, dozvěděl až dneska a byl to pro mě vážně šok!!! Mrzí mě to - měla sqěle našlápnuto, chjo :-( Měl jsem jí rád...
-
-
-
bohovsky hlas
ma bohovsky hlas,avsak dokazila sa drogami.keby nehulila,nemala by plet ako styridsiatka *13* *1* -
WOW!!
Neopsatelnej hlas..... lofuji jeji tvorbu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: WOW!!
mas upo pravdu taky hlas jako ma ona to se tezko vidi akor v dnesni dobe!je upo uzasna!!!! *14* -
-
Re: Re: WOW!!
všechny ujeceny kozy jako jesica sipson... at se dou zahrabat ptz je tu Amy a ta je neeeej s nejlepsííím hlasem .... neoriginálnější... nejlepší ....
-
-