-
Jen tak se nevzdá
Nazdar lidicky tak co je new u Amy? Já fidela foto jak svici a snazi se je to obdivujici po tom vsem co na to rikate? -
souhlasím s emmag, kdyby neumřela tak by se jí takové popularity nedostalo.To až její smrt(já vím je to hrozné) jí vznesla víš a zase se prodávala a poslouchala.Je to oprvadu smutné, že její vlastní SMRT jí opět udělala slavnou :'( oprvadu smutné :'( zamyslelte se nas sebou :'(
R.I.P. Amy -
Mno Mno
Já si osobně myslím,že Amy byla celkem cool holka...(pravda,ale je,že styl hudby se mi nelíbí,ale některé písničky měla fak pěkný).Potom co dělá si myslím,že všechna ocenění co dostala by měla vrátit protože tohle fak zpěvák,který dostane Grammy by se neměl takhle chovat!!!!! *13* *13* *13* *13* Tudíž souhlasím s Bebem!!! -
Amy
Já jí neposlouchala a ani pořádně neznala, ale to neznamená, že budu řikat, že to byla ubohá feťačka!To neni hezký řikat to o někom, koho ani neznátě...co vy víte co měla za problémy?Ano, její chyba, že se neléčila, ale tak jako trochu lickosti lidi..!Navíc pitva ukázala, že se nezemřela kvůli drogám -
blééé
Je fakticky příšerná!! -
she is good
amy is a good singer !! *1* *1* *1* *3* *3* *14* *14* *15* *15* -
Milovaná Amy
Amy,budeš nám moc chybět,nikdy si nikoho nekopírovala,a byla si sama sebou. Jsem moc smutná že tu s námi nejsi,tvoje koncerty byly super...odpočívej v klidu krásná Amy..:)) -
Zpěvačka
Zpěvačka je naprosto skvělá....co se týče stylu života, tak ji spíš lituju.... -
;)
Amy Winehouse je pro mě skvělý zpěvačka,s úžasným hlasem a skvělýma písničkama.Její osobní život je sice tak trochu divočejší ale to je její věc...snad ví co děla.Amy drž se a už se těšíme na tvoji další desku;) -
je jí škoda...
Hvězd jako byla ona je škoda! :( Já jí sice moc neposlouchala, ale měla úžasný hlas!