Přejít na výpis diskuzí

Amy Winehouse

OSOBNOST 31.12.2006 
231 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je super

*14* je to super holka ale mne se moc nelyby jak vypada ale hlas ma vazne supr!!!!!!!!!!!!!!!
  • Amy

Amy je prostě skvělá zpěvačka.Chová se sice jak utržená ze řetězu,ale aspoň není nudná. *4*
  • Amy Je KRasna prehnana LAdy:)

Taak Amy Je uplne nalozena..JAkko ze kdyz posloucham jeji Songy..MUsim si ji je zpivat s ní..Ale na ní nema NIkdo..Je jedinecna..originalni..a presto ji par lidi nemusi..Ma svuj jedinecny styl.CHtel bych bejt jako onaaaa * *15* *8* *14* *14* *1* *9*
  • Amy je osobnost

Amy je někdo, kdo je orginální automaticky. Je to výrazná osobnost. I kdyby byla jen rok, zanechá stopu navždy...
  • 5 Grammy

věděli jste,že je židovka ? jinak Grammy jí všech 5 přeju
    • Re: 5 Grammy

Po pravdě řečeno tomu vzhledově odpovídá... teď to neberte jako útok, její styl se mi líbí(až na problémy s drogami).
    • Re: 5 Grammy

Že je židovka mně nijak zvlášť nezajímá. Má 5 cen Grammy, ale těch vyšňupanejch gramů je nespočítatelně *15*
      • Re: Re: 5 Grammy

Takže tohle tě už zajímá...hmm
  • ...

Myslim ze by bola super keby sa nespravala ako idiot lebo hlas ma super *4*
    • Re: ...

Amy je ta nejlepší zpěvačku,kterou jsem kdy slyšela a to jsem jich slyšela dooooost.Ty drogy ji opravdu zničili.Ale za také můžu i ten její blbej manžel.Ale ona je prostě skvělé.Ikdyž se někdo píše ,že je drzá ať je drzá výdyt je super.
  • geniální?

amy je v podstatě geniální.HLAS,IMAGE,CHOVÁNÍ,TO VŠE SE MI NA NÍ LÍBÍ,ALE JAKO VŠICHNI CO VYBOČUJÍ HODNĚ Z ŘADY SPADLA DO DROG.ŠKODA,MÁLOKDO SE Z TOHO VYHRABE,JE MLADÁ,SVÝM ZPŮSOBEM KRÁSNÁ,MOHLA SI OPRAVDU UŽÍVAT ŽIVOT,UVIDÍME,ZÁLEŽÍ JEN NA NÍ,NA NIKOM JINÉM ANI NA MANŽELOVI NE,JE UŽ DOSPĚLÁ,DOUFÁM,ŽE OD NÍ I ZA 10LET NĚCO USLYŠÍM,NĚJAKOU NOVINKU *5*
  • :(

Nevěděla jsem to, dozvěděla jsem se to včera v VIP zprávách a i když sem od ní znala sotva jednu písničku (Rehab) tak mi ji je strašně líto, i když sem ji temer neznala bude mi chybet, nebyl skoro casopis ve kterem by nebyl nejaky jeji skandal a ted uz nebude, i kdyz sem nebyla její fanynka, když řekli Britská spěvačka Amy Winehouse je mrtvá.. zaslzely se mi oci a zacala sem bulet.. RIP Amy :(
  • martinkooooooo

RIP

RIP Amy...btw niekto by mal pridat datum umrtia
  • je daj aj prekliatie

amy je dobra spevacka su tu urcite aj lepsie ale je niecim specialna a ma strasne velku charizmu preto aj ked zmizne z obrazu ludia ju budu chciet spat ako to bolo aj z whitney houston ale urcite este ukaze vela zo svojho talentu a ak ho zahodi bude to strata dobreho umelca a premarneny dar od boha.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit