-
Jedna věc je ale jistá
Ať si říká kdo chce, co chce, svět přišel o zpěvačku. To, jestli byla dobrá, nebo uznávaná, je každýho názor. -
no
má jako pěknej hlas,ale připadá mi zhe ji spíš proslavily ty drogy!! *3* -
-
Re: no
Začala fetovat až když byla už nějakou dobu známá po světě... je to aj logika... kurva lidi... Proslavit se kvůli drogám? Kolik myslíte, že je tak na světě feťáků? Zajímala by někoho nějaká sjetá holka jen kvůli tomu, že fetuje? *9*
-
-
milovaná Amy..
Já Amy milovala..byla tak úžasná a nebála se vlastního stylu..byla tak sebejistá a nebála se říct svůj názor..i když někdy měla temné chvilky já ji stejně milovala za její úžasnou hudbu..a i když tu už není její hlas nikdy neutichne.. -
-
Re: milovaná Amy..
to máš pravdu byla skvělá já jí zbožnuju a je mi líto že je mrtvá chtěla sem někdy na její koncert ale co , bude mi a nejen mě chybět..... =( -
Re: milovaná Amy..
mě bude chybet byla to dobra spěvačka :(
-
-
amy
Ahoj, já teda nevím, co ta Amy furt blbne, co má být ráda, že má tak tak tak tak zajímavý hlas a že ji tolik lidí poslouchá, tak ona se tam radši válí pod stolem s flaškou v ruce!!! Tak to fakt nechápu, no nic, tak čao zas někdy lil *5* -
-
Re: amy
Nemyslím že je to tak jednoduchý *3* *9*
-
-
R.I.P
Lidi i když brala drogy,pila,kouřila,atd..tak za prvý měla krásný hlas a spousta lidí jí poslouchalo.A i kdyby se vám nelíbilo jak zpívá tak to byla lidská bytost a zemřela,všichni tu píšete že si za to mohla sama ale tady ještě nikdy neřekl že umřela na předávkování počkejte si na pitvu třeba toho pak budete litovat co ste sem vůbec napsali konkrétně třeba příspěvek :"byla to jen ubohá fetačka"!!!! -
-
Re: R.I.P
Jj přeně tak..ty lidi nemaj dneska žádnou ůctu,ale ten koncert v bělohradě ..to bylo strašný no..ale ten její hlas byl Nejhezší.. *14*
-
-
S BOHEM AMY
Je pravda ze kazda ziva bytost ma svovodnou vuli a volnost ji pouzit jak sama uzna za vhodny. Taky je pravda ze clovek je z 80 procent emocionalni tvor. Lide s talentem jakym byla obdarena Amy Winehouse vnimaji svet kolem sebe daleko intenzivneji nezli vjetsina z nas vysledkem cehoz sou pisne a hudba ktere se blizce dotykaji srdci tolika dalsich lidi. Pod pro nektere drsnou slupkou Amy se skryvala citliva osubka ktera hledala lasku a stesti v drsnym svete jako mi vsichni, jedinej rozdil je ze ona uz dal nemohla kdezto mi ostatni jeste stale vzce mene predstirame ze muzeme. Vsecky ty drogi a alkohol byly jen nefunkcni zaplata na bolavi srdce mali holky ktera hledala pohadku a nasla peklo. Vnimat ji povrchne jen podle toho jak vipadala ci jakych chyb se dopustila je dost nestastne pro ty kdo tak cini, nebot kdo skutecne byla je vepsano v jeji tvorbe ktera je naprosto vymecna a v moderni dobe nemajici obdoby. Takovi druh talentu se vydi opravdu jen z ridka kdy a to ze ho nekdo dostane neni nahoda. Pro svet hudby a lidi ktery ji znali je jeji ztrata definitivne tragicka. A nam co sme tu zustali nezbejva nezli se pomodlit za volnost jeji duse a pokusit se videt v zivote vyc nezli jen externi jevy a formy protoze to je skutecnym poslanim umeni jako takoveho jakoz i toho co nam zanechala Amy Winehouse vsechna slava a cest jeji pamatce.Hodne stesti Amy at si sla kamkoliv HARE KRSNA s uctou Tomas Kazetak -
-
Re: S BOHEM AMY
Nemám nic proti tomu obsahu textu,je to moc hezky napsaný a hezčí by to bylo ještě bez těch hrubic.Omlouvám se, vim že to neni podstatou,ale některé se opravdu přehlídnout nedaji.Taky chvílema "extrém"...:D -
-
Re: Re: S BOHEM AMY
Souhlasím. Pravopis není zas tak složitý, a když se ti obrozenci tak snažili, abychom používali tenhle jazyk, který nikdo jiný na světě nepoužívá, tak bychom se ho snad mohli pořádně naučit.
-
-
-
Každý ať si zamete před svým prahem !!! Pak ať soudí !!! *16*
-
Jedinečně křehká diva s hlasem jako nakřáplým hrnce, s drdolem větším než je její hlava by nám ještě ukázala, škoda, že odešla tak mladá
Na její počest jsme vyrobili náušnice zobrazující její nejklasičejší podobu - vysoký bob a kočičí linky..
Amy, RIP
http://lovemusic.cz/produkt/3767-trsatkove-nausnice-amy-winehouse/ -
R.I.P AMY
Sice jsem Amy nikdy neposlouchala,ale jsem si jistá,že byla skvělým člověkem. Měla úžasný hlas a velmi mě mrzí,že jsem si toho nevšimla dřív. Jako malá jsem ji považovala jen za pouhou feťačku,jak mi média podstrkovala,ale kdo z takzvaných celebrit drogy neokusil...
Je mi velmi líto,že jim chudák tolik propadla,nezasloužila si zemřít tak mladá,mohla ještě dále tvořit skvělou hudbu. Existuje spousta feťáků,kteří nám přijdou na odpis a jsou tu dál. A je hnusný,že na ní furt nadáváte,fakt si to nezaslouží,ať už byla jakákoli. A pitva přece neprokázala příčinu,ani že se ufetovala,takže kdo ví,jak to bylo,možná jí někdo zabil. Zamyslete se nad sebou,jak vám by se líbilo,kdyby vás někdo takto bezcitně obviňoval. Sbohem,drahávAmy,odpočívej v pokoji,v našich srdcích budeš navždy. Jo a norská tragédie je sice smutná,mám v Norsku kámoše,ale takových tragédií je a někdy o tom ani nevíme. Ale tohle byla jedna z nej umělkyní světa a druhá Amy už nebude. -
-
Re: R.I.P AMY
Neví se na co zemřela?Ano asi nad tim zůstanou už napořád nějaký nejasnosti,ale probůh..jednou to byla alkoholička a kamarádila i s drogama-tak jaká příčina to asi může být?
"Teorie podle kterých se Amy Winehouse upila, nemusejí být pravdivé. Je zde velká pravděpodobnost, že právě nepřísun alkoholu je to, co britskou zpěvačku zabilo. Poté, co pitva neprokázala, že by zpěvačka měla v krvi alkohol nebo jiné halucinogení látky, se vynořila úplně nová teorie. " Všeichni jí tady opětujete,zpěvačka to možná byla jedinečná,ale jako člověk selhala.Kdyby její tvář nebyla známá,všichni by jí odsoudili jako fet'ačku a alkoholičku,která nezvládla abstinenci.To se bohužel takovým stává.Asi mě za to ukamanujete,ale takový lidi nelituju.
-
-
Moc nam chibíš amy moc škoda že už nejsi mezi náma ale nikdy na tebe nezaponu nikdy