-
Čau lidi, prodám 2 obrazy Amy Winehouse, velkých rozměrů, každý je originál. Zájemci pište na email: teja.hla@seznam.cz
-
:(
Dneska zemřela :/ RIP -
zemřela :-(
Bohužel musím ohlásit že zemřela, úžasná zpěvacka s velkým jazzovým hlasem :-( -
Šok
Před pár minutama jsem se to dozvěděla, upřímně hrozně moc mě to šokovalo, sice jsem jí moc neznala jen díky jejím skandálům, ale at odpočívá v pokoji, je mi to hrozně líto, 27 let to měla ještě hoooodně života před sebou :( strašný -
užasna - jedinečná
Amy je užasna,jedinečna supr hudba,hlas
V jejim CD albumu BACK TO BLACK je citit veselost,provokace,vystřednost,sex ... .Jejeden z nejlepsich CD v období 2006-2008 -
Bude mi chybět
Sakra bude my chybět:( Ještě to mohlo pár let počkat sakra když byla mladá :( -
-
Re: Bude mi chybět
Mě taky bude chybět , sice brala drogy a pila ,ale byla to dobra spěvačka =( upřímnou soustras její rodině
-
-
email?
neviete niekto aky ma Amy e-mail?? -
i love you
Amy uplne zboznuju a ne ze ji budete kritizovat i love AMY WINEHOUSE!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
the best
*14* -
Pro vsechny !
Mile slecny a panove ....Amy sice byla fetacka ale vy se neumite vzit do jeji situace ! Chapete byla hodne popularni kazdej ji lezl do prdele fotil ji na kazdym rohu jo a taky nani cumelo 100000000000 lidi BYl to na ni jeden velkej natlak !Ja bych udelala o same...drogy...Ja kdybych byla na podyum asi bych omdlela stech lidi co na me by cumelo nemela soukromi nic..kazdej ji lezl do prdele...Ted davam priklad..Jste v obchodu a hned za vama bezej lidi z fotakama a fotej vas.... No a jaky by vam to bylo no ?? Hm asi neprijemny ! tak si laskave neotvirejte drzku ... Dekuji Katerina..R.I.P Amy nikdy na tebe nezapomenem :* -
-
Re: Pro vsechny !
Amy byla opravdu skvělá zpěvačka, její písně byly opravdu dobré, povedené a měli určitý šmrnc. Ale svou cestu si zvolila sama - jak drogy, tak povolání. A mimochodem - kdyby na sebe pořád neupozorňovala, jako GaGa, tolik by ji lidi nefotili. Bohužel, bylo, je a bude to vždy o penězích :-( -
Re: Pro vsechny !
Prosím tě, nauč se nejdřív česky, než začneš někde něco veřejného psát, děkuji.. -
-
Re: Re: Pro vsechny !
Hele, nerej ty nádhero!
-
-