-
To me dostalo
Kazdy den procitam na internetu nejen ,,solidni,, tisk, ale i bulvar...clovek musi byt v obrazu.
Clanky a diskuse o teto dame /predtim jsem o ni neslysela/ me zaujaly natolik, ze jsem si nasla jeji stranky, shledla video.........a jsem nadsena.
Videoklip Back to Black mi pripomina filmova 60 leta /jsem rocnik 47/,nebo spise nejaky italsky film z tohoto roku.ˇ/jeste tam chybi Marcelo Mastroiani...
Jenom me udivuje,pokud tuto pani nekdo z pritomnych nema rad /co jsem si precetla tak nekteri primo, slabe receno, nesnaseji/ proc tady plytvaji hrubostmi a vulgarnostmi? Asi proto, ze diskuse je anonymni.
Tato dama ma pro me usi krasnou hudbu a jeji soukromy zivot je opravdu JEJI soukromy ZIVOT -
RIP
Byla prostě skvělá, skvělý hlas, skvělý styl, to že brala drogy, je její věc a podle toho ji neodsuzuji.. tenhle talent bude světu hodně chybět.. -
Amy!
Amy je supeer!!
*14* -
Je mi moc líto, že Amy odešla, ale u ní se to dalo čekat, že brzo umře, ty fotky, na kterých je totálně sjetá, hovoří za vše. Akorát fakt nechápu,proč někdo umře na drog. závislost tak brzo a jiný berou drogy celej život a drogy je nezabijou.......to je fakt pozoruhodný.
-
Amy
Amy,snad uz budeš mít v nebi klid a je ti tam dobře,určtě jsi nechala pro hudební svět velký odkaz.Vždy jsi byla svá a za to na tebe nkdy nezapomenu!!!! -
Tahle profilová fotka, co tam je ted', je o hodně lepší než ta první. *4*
-
Trapárna
Hej lidi chováte se jako malé děcka. Dejte si raději dudlík do pusi a mlčte! Ne všechno co vypustí media je pravda. Akorát tady umíte jen urážet a na nic víc se nezmůžete. Amy měla sice krásný hlas, ale život si zničila sama. Ona si zvolila cestu drogami a alkoholem. Všichni říkáte, jak vám to je líto, ale kdyby nebyla slavná tak vám to je u prdele. Větší trapárnu než jsou příspěvky na stránce osobnosti jsem neviděla! Čau -
-
Re: Trapárna
A přesně kvůli takovým lidem, jako jste vy, je tenhle svět tak otřesný.
-
-
Na Amy jsem přišla přes mamku už před pár lety. Její tvorba je má srdcová záležitost a podle mého názoru nemá smysl se rejpat v tom, jak naložila se svým životem. Důležité je, že nám tu nechala věčnou památku ve formě dvou úžasných alb a za to děkuju. Rest In Peace, Amy...
-
-
Možná to smysl má možná ne.Možná se v tom lidi rýpou právě proto,že byla dost mladá a kdyby nepropadla alkoholu a drogám,mohla být ještě mezi námi a nemusela tak jen zanechávat věčnou památku.Je plno osobností,co se na hudební scéně drží několik let a přesto bez sebevětších skandálů apod.Nevim jak by se vám některým líbilo,mít "věčnou památku" na Ejmičku z některých jejích posledních koncertů.Katastrofa.A jen pro její slávu nad ní lítost skládat nebudu.
-
-
Ona byla jedinečná ať byla jaká byla měla vyjmečný hlas, moc nám chybíš Amy, milujeme tě a vždy budeme<3 forever in our hearts
-
-
Ano Amy byla jedinečná :( *14*
-
-
Bola tak dokonalá. Skvelý hlas. Nikdy nezabudnem. R.I.P. Amy ♥♥