-
...
RIP Amy Winehouse. Byla dokonalá, až na ty drogy a alkohol. Ale její písně, byly krásné, měly cit a mnoho jejích píních promlouvalo i ke mě, i přes to že jsem nikdy nebyla její fanynka, ale chudák Amy. A úplně nechápu ty lidi co napíšou "Byla to její chyba, kdyby nebrala drogy tak se to nestane. Když je kráva tak je hold kráva. Ještě že jsem nebyl/a její fanynka, protože kvůli takovýhle blbce bych rozhodně brečet nechtěla. Dobře jí tak." Já chápu že jste jí neměli rádi, ale tohle není zrovna věc pro oslavu, si představte kdyby se to stalo někomu z vás. Vždyť je to vážně chudák.
Prostě... RIP Amy Winehouse. Jinak řečeno.. Uctívejme důležitou osobu Amy Winehouse. Ať byla jaká koliv, zpěvačka byla dokonalá. Mysleme na ni v dobrém i ve zlém. -
-
Re: ...
Chudák? Tak to ne. Chudáci jsou ty oběti z toho Norskýho útoku, chudáci jsou děti, kteří se narodí někde v Africe a nemají co jíst, ale ona byla prostě hloupá a může si za to sama. Normálně uvažující člověk by aspoň na to upozornění lékařů nějak reagoval ale ona byla už zmátlá svou slávou. Co dodat... člověk se feťákem nerodí, člověk jako feťák umírá... :-/ -
-
Re: Re: ...
naprostý souhlas.. no naštvala mě a taky jí nadávám.. byla hloupá a zarmoutila svou hloupostí spoustu lidí na celém světě.. -
Moje řeč.. když někomu zemřou rodiče a daj ho do dětskýho domova, když děti v Africe trpí hlady, když je někdo na vozíku.. takových lidí je mi líto, ale nějaký fetky a alkoholičky, která ignorovala varování lékařů a odmítala se vyléčit? Takovýho člověka mi líto není.. -
Zbožnoval sme jí škoda no.Covy píšete že si za to může sama že je kravka je pravda ale když je někdo závislý tak je to težky tak tady nepiš slátaniny lubczik si ubohej/ubohá -
-
Re: Re: Re: ...
Může si za to sama ! ona a chudák ? chudáci sou děti v norsku a nebo děti v africe ,ale ona?
-
-
-
-
tapeta
myslím si,že člověk který má talent a umí ho prodat,není vúbec nudný a nemusí brát drogy..je,ale pozoruhodné,že až když se dostane na samé dno své duše dosáhne největších výkonú ..doufám,že né posledních. -
amy
No prostě žádný umělec není zcela normální - tak buď to jsou drogy a nebo psychika...a nebo je prostě divnej:) tím neříkám že je to dobře..naopak je to škoda ale tak snad je silná a někdy to zvládne..
Jinak Amy je nepřekonatelná a prostě úžsná...a nejlepší na ni je to jak se odlišuje od ostatních B-)
go Amy go!!! -
Chudak
Je hruza co se s Amy stalo... je mi ji lito.. pisnicky ma pekny,ale jak dopadla je des... chudak -
:(
Je mi to líto, Amy. :( -
Takova mensi rec:-)
ja nechapu, proc se do Amy vsichni tak vobouvaj, vzdyt kazdej ma svy mouchy a ve svy branzi fakt neni jedina, ktera je drogove zavisla, bylo jich spousta a jeden byl lepsi nez druhej, no ne? I kdyz samozrejme se najdou veledila, u kterejch to tak neni, ale Amy neni ten pripad a navic ji do toho zatahl ten jeji uzasnej pritel... Takovejch obeti je na svete mnoho a ne ze bych s chtela vopakovat, ale ma opravdu originalni hlas, to se ji musi nechat, at uz jste jeji priznivci nebo ne a timto bych zaroven chtela Amy podekovat, ze vnesla do soubyznysu neco novyho *3* -
Na druhou stranu, kdyby s drogama nezačínala nemusela by na žádnou odvykačku a nemuseli by jí dotoři (jak zde bylo zmíněno) dopovat dalšíma toxi. látkama. Tahle žena měla skvělý hlas, dělala dobrou hudbu, ale ještě to neznamená, že byla svatá. Zároveň jí však nechci očerňovat. Přiznám se, že o ní toho moc nevím, jelikož mě její soukromí opravdu nezajímalo. Jako zpěvačka si zasloužila těch mnoha ocenění.
-
...
Proti Amy nic nemám a do jejího života mi nic neni, ale s tim obhajováním bych to zase tak nepřeháněla...pokud by nechtěla začít brát drogy, tak by to neudělala... -
Nikdy jsem nijak neposlouchala, ale vím, že měla velmi zajímavý hlas a je mi líto, co se jí stalo.Ohledně drog, jak se říká, že když do toho někdo spadne, není cesty zpět. Ona to částečně dokázala, dlouho ne, ale.. ,,Máš můj obdiv Amy'' R.I.P :)
-
Kazdej je zodpovednej za svuj zivot kdyby ty drogy nebrala neznicili by ji a byla by tu jeste mezi nami byl to jeji osud a stim nikdo nic neudela =(