-
Pekný deň pán Babiš,
je to určite Vaša šikovnosť, že ste sa tak dokázal vypracovať - Vaše obchodné a manažérske schopnosti. Ja pracujem na východe Slovenska aurčite je tu priestor i pre vás. Určite by som Vám tu vedel aj ja byť nápomocný, veľmi rád sa s Vami stretnem ak samozrejme budete chcieť.
S úctou -
Dobrý den pane Babiši,
Myslíte, že bych pro vás mohl nějakým způsobem pracovat z domova? jsem invalida a chtěl bych si vydělat na novou střechu na starým domě. Děkuji nikde na vás neni žádný kontakt abych mohl napsat přímo vám zde je kontakt na mne kralsumavy125@seznam.cz děkuji -
Babiš, to co jsem o něm četl na Wikipedii jsou jen pěkný blbosti.Kde je tam psáno že jeho otec byl u komunistů a že sám Babiš dělal u STB.Byl to udavač lidí a dneska se tváří že je skromný.U firmy kterou převezme se stanou 3 hlavní věci za 1:propustí se lidi, za 2:Zvíší se norma a za 3:sniží se plat v řádech tisíců.Tohle se stalo např. ve Vodnanské drůbežárně.A někdo taky tvrdí že je za vraždou mafiána Mrázka, dokonce jsou i důkazy ale lidi se bojí.Je to mafián a zloděj.
-
Tihle novodobí miliardáři si myslí ze jsou nadlidi,jsou arogantní a namyšlení.Hlavně nerozumím tomu jak se Babiš k takovým penezům a majetku dostal.Údajne byl v USA kde si vydělal prvni miliony,ale jak se z něho stal miliardář to netuším.Asi je to produkt projektu Nebát se a nakrást.
-
Proboha, ted se koukám na pořad na CT 1 - Máte slovo, pane Babiši stydte se, vůbec se neumíte chovat, jste uřvaný hulvát, který nemá vůbec kulturu
a vychování ! Naučte se etiku, s hrůzou doufám, že si v politice ani neškrtnete, protože takováhle vizitka státu by byla už poslední kapka !
Snad se raději vratte na Slovensko, protože o vaší cti a etice už svědčí
kliky do politiky v minulosti a pokusy o získání mnohamilirdových majetků za částky zcela nemravné ! -
-
Tak když vezmu v úvahu, jak vás dokáži naši páni redaktoři zmanipulovat, překřičet a podstrkují vám názory které jste nikdy nevyjádřil, nedívím se že chce být slyšet, jinak to prostě ani snad už nejde.
-
S tím nelze než souhlasit. Po zhlédnutí tohoto pořadu je mi z pana Babiše slušně řečeno na zvracení.
-
-
*5* *5* *8* *13* Tak jdi makat taky ty.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§
-
BABIŠ je zloděj a gauner, který likviduje české střední a malé podnikatele, drží ceny vstupních komodit v potravinářství v čr, mluvím z vlastní zkušenosti, kdy naše nejmenovaná firma v oblasti potravinářství má příkaz odebírat maso z Kosteleckých Uzenin i když mají vyšší ceny než ostatní zpracovatelé masa v kraji. Nejsme zrovna malá firma, takže je celkem problém zajistit veškerý sortiment v plné šíři a množství.Ovšem firmám, které nám dodávaly maso dříve,jsme tímto vlastně pomohli k bankrotu. Na přijetí zákona z roku 2010 k povinnému přimíchávání bio paliva do nafty a benzínu se taky nemalou mírou podílel Babiš(Blesk ze dne 10.4.tvrdí, že tato operace zvedá cenu benzínu o 2Kč) Takže tento grázl vydělává na všech lidech v čr, tak prosím nepište oslavné texty na toto individum. *16* *16* *16*
-
-
To je presne ono .... nejaky anonym, ktery je maximalne ctenar Blesku, se tady predvadi. Neni nad jednoduchou "pravdu", co? Takto skoncis presne jak zijes - jako ovce .... nazrat a na porazku... Cti i jine veci a mozna se ti trochu otevro oci !!
-
-
deportovat, východačka ze slovenska..
-
jen na okraj diskuse k panu Babišovi.....když mne oslovila ing. Jermanová vyslaná do krajského klání a nabídla mi řídit buńku ANO 2011 dost mne pobavilo:-) Za pět minut tato mladá dáma poznala kdo je jaký a kdo je ten kdo je korupční a kdo není a s kým se dá pracovat a s kým ne a je to jen o mladých - prý a to je velmi, velmi smutné.
Před tím v ODS propadla a chytá se stépla u lidí kteří mají schopnost uhradit propad v Mobiliáři Evrospy.
Hrdost má náš národ především při hokeji a v kopané pokud bude finále. V zahraničí jsem poznal osudy lidí a i z jiné strany duše, výsledků, zábavy a těla a tady doma jsou ztv. osobnosti - kteří nemají páteř a to od instalatéra až po ministra. Jedinné řešení je prosté a to historie umí posoudit do budoucna a právě tady s panem Babišem, to že je miliardář to je jen o tom že to dokázal svojí houževnatostí. V tom mu fandím i když vím že má svůj týmový systém PR výběru lidí - ale všechno nemůže i tak zachytit. -
zlatej komunismus proč furt musíjou kupit majetek mate už peněz na deset životů a pořád nemate dost jste pan továrník bůh pro desítky tisíc svých zaměstnanců ktere ,,vlastníte,,
nenažraný jak německé supermarkety
kapitalistická ekonomika zvlášť v česku je uzákoněná zlodějna zvlášť hned po rozpadě místo aby za to nesli bývalí politici odpovědnost jsou ještě v čele hnus