-
hádky
čau lidi nevim proč se tady pořád hádáte každej může mít svůj názor samozřejmě ale taky by to mohlo jít bez nadávek a urážek tak se konečně poďte bavit o Anně které tolik tak všichni určitě fandíte joo a myslim že na to abychom se s ní mohly setkat máme asi všichni stejnou šanci *9* -
Wow
je fakt dóóóst hezká.... *14* *14* *14* -
Pravda
Je to pravda kašleme na to- SORRY- ale každej může říct svůj názor-Tak co je něco nového o kolo AnnySophie????? *1* *1* *1* -
Domov
čau nevíte kde přesně bydlí Anna já si myslel že se odstěhovala z Denvru do L.A. ale nevim to přesně možná jo možná ne když tak jsem napište i ulici adt. -
-
Re: Domov
http://www.nytimes.com/ zkus to tady!!! -
-
Re: Re: Domov
jo super kdybys něco našel napiš budu to tady sledovat -
-
Re: Re: Re: Domov
jo jasně pokusim se!!!!! *1*
-
-
-
Re: Domov
zkoušel jsem to zjistit ale asi je to záhada,ale mohl by jsi to skusit na nějakých amerických stránkách tam to bude!!!!!! *1* -
-
Re: Re: Domov
díík za snahu já to taky zkušel najít na nějakých amerických stránkách ale přesněji jsem toho moc nezjistil tak se tam kdyžtak koukni a napiš mi ty americký stránky já se tam na to taky podívám dík -
-
Re: Re: Re: Domov
jj tak dobře už tam jdu *1*
-
-
-
-
Kde najdu film s AnnouSophii " Have Dreams , Will Travel " v zc dabingu nebo alespoň s českými titulky ? *4* *4* *4* *4*
-
-
Třeba na uloz.to. Do vyhledávače napiš ,,have dreams will travel cz avi'' a máš to. Odzkoušena verze 1.1 GB. Plně funkční s cz titulky ;)
-
-
..
-
Thank you, for all beuatiful birthday messages. Its so cute. Love ya ,Anna<3
-
domov
já jsem zatim nic nenašel co se týče jejího bydlení ale je fakt velmiiiiii krásná!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: domov
ja taky nic je to tezka vec to hledani!!! *3* -
-
Re: Re: domov
mě je jasný že se třeba na ní nedá najít kontakt např.icq,email,tel. číslo ale adresa domu nebo město kde bydlí by se snad nějak mohlo najít newim -
-
Re: Re: Re: domov
já furt nic co ty?????? *1* -
-
Re: Re: Re: Re: domov
já taky nic fakt newm ale myslim že je to Denvr ale chtělo by to nějakej důkaz nevim to na 100% -
-
Re: Re: Re: Re: Re: domov
Denvr...Denvr...Denvr...Já myslím,že už žije v LA... -
Re: Re: Re: Re: Re: domov
ja si taky myslim ze je to denver!!!
-
-
-
-
-
-
Oblíbená
Je to moje oblíbená herečka! -
Love you
Jo fakt je super herečka a kdybych jí znal tak se jí hned zeptal na tohle *4*
=CHCEŠ SEMNOU CHODIT= *14* ,ale nic ste neslišely a neviděly.
*5* -
-
Re: Love you
ČAU , SOUHLASIM S TEBOU, JÁ BYCH TO TAKY UDĚLAL..... *14* *14* *14*
-