Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • adresa

no jo sice si oba myslíme že je to Denver ale žádnou adresu nebo něco konkrétního nemáme *9*
    • kaja01

Re: adresa

pravda, pravda hele mas email ja ti to kdyztak poslu kdybych neco nasel *1*
      • Re: Re: adresa

tak už jsem něco našel a snad to potvrzuje že Anna bydlí v Denveru jsou to fotky z návšťevy prezidenta v tomto městě kde je mimochodem i Anna tady je odkaz http://annasophia-robb.org/gallery/ thumbnails.php?album=208 sice máme potvrzené město ale přesnější adresu nikoliv *9*
        • Re: Re: Re: adresa

když,tak přijdi na zápas Denver Nuggets,třeba ji potkáš v hledišti *1*
        • kaja01

Re: Re: Re: adresa

jj super !!!! *1*
  • Hledám

Nemáte někdo na ní(jako na ANNASOPHIA ROBB) icq nebo skype nebo qip *3* *14* Prosím zašlete mi dyžtak my to poslete na e-meil(dopasak@seznam.cz)dik

SEM ZAMILOVANY AŽ PO UŠÍ *8* *14* *14* *5*
  • posli mi

F.Manak@centrum.cz] Posles mi ty 3 e-meili na muj e-meil dopasak@seznam.cz

dik budu vděčný *3* *15*
  • kaja01

dobry

Ja jsem taky neco nasel kamaradku Anny kdyby se nam povedlo sehnat na ni icq treba by nam dala icq na Annu jestli chces to jmeno tak mi napis na vodak.k@seznam.cz
    treba nadeje!!!! *3*
    • Re: dobry

No super já ti dám vědět taky jsem už je to sice o něco dýl našel jméno jejího nejlepšího kamaráda ale icq jsem na něj nenašel třeba budeme mít štěstí právě te´d uvidíme
  • Nový fan web!

Založil jsem první českou fan stránku o této herečce za pravidelné návštěvníky budu jedině vděčný. --- www.annasophiarobb.estranky.cz *5*
  • Sp33

hele našel sem na Google jeji email absoluteannasophia@googlemail.com
    Aspoň to tak na ty strance měli

na tadyty dejte contakt a tam to je
    http://www.annasophia-robb.org/MoreLinks.php
  • kámoš

Tak icq na toho jejího nej. kámoše jsem nenašel a co ty nějaký new zprávy??????
    • kaja01

Re: kámoš

ale to je její kámoška ne kámoš??? *13* *13* *13* *15*
      • Re: Re: kámoš

no já jsem tehdy našel že to je její kámoš tak newim
        • kaja01

Re: Re: Re: kámoš

nn je to její kámoška vim to na tuty!!!!! *13* *1*
          • kaja01

Re: Re: Re: Re: kámoš

teda kámoš!!!!! *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: kámoš

takže jsem měl pravdu *3* zatim jsem nic nenašel
  • Založil

založil jsem stránku kde je annas....
    a Josh Hutcherson atd ......tak se bavte a za vaši náštěvu budu vděčný pokuď chcete tak je tam moje icq a můžeme četovat *5* *4* *5* *15* *5*
    www.megastars.websnadno.cz
    • Re: Založil

Hmm *1* teda fakt strasnej web, neprehlednej, a vubec nechapu tu cast s tvoji kapelou to ma byt nejaky chlubeni se nebo co?:D
      Jinak naopak chvalim stranku annasophiarobb.estranky.cz to je neco jinyho *5*
  • XxX

Ahoj je tuu no vá skupina The End a tak vám předtavím jejich stránku sem člen skupiny!!!
    *5*
  • p

Zdarec lidi web www.megastars.websnadno.cz se cítí osamocen skuste se kouknout
    *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit