-
adresa
no jo sice si oba myslíme že je to Denver ale žádnou adresu nebo něco konkrétního nemáme *9* -
-
Re: adresa
pravda, pravda hele mas email ja ti to kdyztak poslu kdybych neco nasel *1* -
-
Re: Re: adresa
tak už jsem něco našel a snad to potvrzuje že Anna bydlí v Denveru jsou to fotky z návšťevy prezidenta v tomto městě kde je mimochodem i Anna tady je odkaz http://annasophia-robb.org/gallery/ thumbnails.php?album=208 sice máme potvrzené město ale přesnější adresu nikoliv *9* -
-
Re: Re: Re: adresa
když,tak přijdi na zápas Denver Nuggets,třeba ji potkáš v hledišti *1* -
Re: Re: Re: adresa
jj super !!!! *1*
-
-
-
-
Hledám
Nemáte někdo na ní(jako na ANNASOPHIA ROBB) icq nebo skype nebo qip *3* *14* Prosím zašlete mi dyžtak my to poslete na e-meil(dopasak@seznam.cz)dik
SEM ZAMILOVANY AŽ PO UŠÍ *8* *14* *14* *5* -
posli mi
F.Manak@centrum.cz] Posles mi ty 3 e-meili na muj e-meil dopasak@seznam.cz
dik budu vděčný *3* *15* -
dobry
Ja jsem taky neco nasel kamaradku Anny kdyby se nam povedlo sehnat na ni icq treba by nam dala icq na Annu jestli chces to jmeno tak mi napis na vodak.k@seznam.cz
treba nadeje!!!! *3* -
-
Re: dobry
No super já ti dám vědět taky jsem už je to sice o něco dýl našel jméno jejího nejlepšího kamaráda ale icq jsem na něj nenašel třeba budeme mít štěstí právě te´d uvidíme
-
-
Nový fan web!
Založil jsem první českou fan stránku o této herečce za pravidelné návštěvníky budu jedině vděčný. --- www.annasophiarobb.estranky.cz *5* -
Sp33
hele našel sem na Google jeji email absoluteannasophia@googlemail.com
Aspoň to tak na ty strance měli
na tadyty dejte contakt a tam to je
http://www.annasophia-robb.org/MoreLinks.php -
kámoš
Tak icq na toho jejího nej. kámoše jsem nenašel a co ty nějaký new zprávy?????? -
-
Re: kámoš
ale to je její kámoška ne kámoš??? *13* *13* *13* *15* -
-
Re: Re: kámoš
no já jsem tehdy našel že to je její kámoš tak newim -
-
Re: Re: Re: kámoš
nn je to její kámoška vim to na tuty!!!!! *13* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: kámoš
teda kámoš!!!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kámoš
takže jsem měl pravdu *3* zatim jsem nic nenašel
-
-
-
-
-
-
Založil
založil jsem stránku kde je annas....
a Josh Hutcherson atd ......tak se bavte a za vaši náštěvu budu vděčný pokuď chcete tak je tam moje icq a můžeme četovat *5* *4* *5* *15* *5*
www.megastars.websnadno.cz -
-
Re: Založil
Hmm *1* teda fakt strasnej web, neprehlednej, a vubec nechapu tu cast s tvoji kapelou to ma byt nejaky chlubeni se nebo co?:D
Jinak naopak chvalim stranku annasophiarobb.estranky.cz to je neco jinyho *5*
-
-
XxX
Ahoj je tuu no vá skupina The End a tak vám předtavím jejich stránku sem člen skupiny!!!
*5* -
p
Zdarec lidi web www.megastars.websnadno.cz se cítí osamocen skuste se kouknout
*9*