-
njn
A já už možná pár kontaktů mám ale nevim jestli to mam někomu dávat to bych toho člověka musel znát *3* -
AnnaSophia Robb
Tak má tady někdo pls to icq???????? já ten telefon mám ale mobil mi nefakčí a novej budu mít až v únoru a taky to stojí pěkný prachy do USA volat nebo jetli někdo chcete ten odkaz na tu stránku kde jsem to našel????????????????? *3* *5* *4* -
-
Re: AnnaSophia Robb
ja chci pls *4* -
Hele jesli fakt tak chces to icq mohl bych ti ho dat ale jeji tel. číslo je málo *13* *13* -
to vis nikdo ho nechce dat protoze ho nikdo nemaaaaaa shani se fakt tezko *14* *14* *1* *1* -
Tak me dej ten odkaz ja bych rek ze to za ty prachy stoji *3*
-
-
neoficiální stránky
Chtěl bych se zeptat jak pokračuje vznik těchto stránek jestli to někam pokročilo -
-
Re: neoficiální stránky
Nevím, které stránky myslíš, ale asr.webz.cz fungují jak mají. -
-
Re: Re: neoficiální stránky
myslel jsem budoucí oficiální stránky ale už vím že z nich asi nic nebude -
-
Re: Re: Re: neoficiální stránky
ani oficiální anglické stránky nejsou nic moc
-
-
-
-
Najdeš je na http://www.sledujemefilmy.cz/ mužeš si tam najít jaký filmy chceš *4*
-
doba pobytu
cus chtel jsem se zeptat jestli tam AnnaSophia Robb bude po celou dobu toho festivalu od 31.5. do 7.6. ?????????????????????? -
-
Re: doba pobytu
ne bude tam jenom 1.6. v kine bude uvadet ten film most do zeme terabithia sice ho mam doma ale bude tam moje laaaaaska takze jo a bude to kino ve zlatem jablku
PS.nejsem lesba ale miluju ji *14* -
-
Re: Re: doba pobytu
Ahoj... ale dívala sem se na oficiání stránky festivalu a tem je že AnnaSopha tam bude od 2.6 do 3.6
-
-
-
AnnaSophia Robb
Jo schání se fakt těžko noo já ho asi budu mít za měsíc ale nějaký emaily jsem našel a telefon a fax taky kdo hledá nejde lidi -
Čauky,
pokud fandíte herečce AnnaSophia Robb, připojte se k nám s přáním k jejím dvacetinám. Jak na to, zjistíte na asr.web.cz. A pokud znáte další fandy této herečky, předejte jim tento vzkaz. Díky.
M. -
AnnaSophia Robb
ANONYM - jasně že chci a co za to chceš můj email je pepos12@seznam.cz snad se domluvíme mohl bych ti dát na oplátku icq jiný herečky jestli chceš ozvi se -
AnnaSophia Robb
Čau lidi tak za icq Anny vám můžu dát icq hlavních postav filmu Transformers tedy Shia LaBeouf a jeho parťačky Megan Fox *3* *5* -
Senzace
jestli je to pravda, že je tady, tak je to bomba. Protože tahle herečka není žádný béčko. Je oblíbená, respektovaná a jako jedna z mála může konkurovat Dakotě Fanning, kterou mimochodem velmi obdivuje......tak jak to, že už nejsou plný časopisy a noviny informací o ní. *16* . Když můžou psát o kdejakých hňupech, ze seriálů atd. Jsem zvědav, jak se to vyvine, protože, to už by bylo tragický, kdyby o ní nevyšly nějaký články a rozhovory s ní. *9*