Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veselda

dotaz

nehrála náhodou v ve filmu Karlík a továrna na čokoládu ???? *3*
    • Re: dotaz

j hrála koukni do filmografie
      *9*
      • Re: Re: dotaz

tem smajlík tam nebá bejt
        • 111devil111

Re: Re: Re: dotaz

*4*
  • New film

za všechny díííkk kaja01 *3*
    • kaja01

Re: New film

v poho vid!!! *3*
  • karule

annasopia robb je nej

ahojky lidi jak vidím tak annasophia ńemá moc fanoušků ale ty co má jí jsou věrní a poprali by se jen aby zjistili její adresu ja to řeším takhle : v americe mám kotra kmotru a sestřenku takže k nim pojedu na prázdniny a pak............. třeba se někde uvidíme s annou a já v to věřím navíc jí píšu na její narozeniny dopis takže .......... doufám že odepíše *14*
    • Re: annasopia robb je nej

No jestli se nám povede udělat a hlavně schválit první oficiální český fanklub (už na tom dlouho pracujem a konečně by to mohlo vyjít) tak se snad nějací nový fanoušci najdou a ohledně té adresy jednu jsem našel ale nevim to jistě jestli to je její
      • Re: Re: annasopia robb je nej

no pracuje se na tom...a hlavně máme už první podklady k rozjetí neoficiálního fanklubu... *3* jo a s tou amerikou to bude trochu problém...vona by v tuto dobu a přes prázdniny měla natáčet film *1* tak bych bejt tebou hledal na place walden brows *1* zatim *1*
  • stach

Holky

Ja fakt newim, proč takhle pěkný holky se roděj jen v Americe, tohle je jeden z příkladů *7* *7* *7*
  • dan

daš taky pls to icq na ni ja jin potrebuju dat pisnicku posli mi ho prosim na icq:453005257 *4*
  • LIDI!!!

Zdravim...chtěl bych zopakovat výzvu pro ty,co se chtějí stát realizovateli (zatím)neoficiálního fanklubu AnnySophye Robb pro čr a sr...pokud bude dotaz či byste se někdo chtěl přidat,napište mi na rimnac2@seznam.cz a doporučuji stránky www.asr.webz.cz zatim:)
  • ja

byla na doodletoo.com jestli znate
  • mrs.bajunecqa

AnnaSophia Robb

V Karlík a továrna na čokoládu hrála tu holku jak mocz žvejkala:D ale co sejí potom stalo to bylo hustý! A nejlepčí byla v Mostě do země Terabitia. škoda co se jí stalo!
    • Re: AnnaSophia Robb

A kolik filmů s ní si jen tak pro zajmavost viděla?
      • wendy92

Re: Re: AnnaSophia Robb

Mě se teda nejvíc líbila Krvavá sklizen.. *4*
        • Re: Re: Re: AnnaSophia Robb

Jo...ta vůbec není špatná *3*
  • AnnaSophia Robb

Abych byl přesnější číslo k ní domu no a potom taky fax
    • kaja01

Re: AnnaSophia Robb

Ja ti věřim na 100% *3* *3*
    • Re: AnnaSophia Robb

ja ti verim dal bys mi ten odkaz
      *1* *1* *1*
  • kaja01

njn

Hele jestli si myslíte že se nedá sehnat žádnej kontakt na ANNUSOPHII ROBB tak se mýlíte musíte to protě umět a znát spoustu lidí kteří by ten kontakt mohli mít *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit