-
si super herečka
-
Narozky - fanklub
Nechápu proč jí sem přejete k narozkám, stejně takový celebrity nečtou na českých stránkách, zkuste jí to napsat na její fanklubský stránky, třeba si to přečte, mějte se *4* -
-
Re: Narozky - fanklub
a jaké má annasophia robb fanclubské stranky *4* *4* *4* *4*
-
-
icq v 20:00
Vy si myslíte že jsem ten hacker jooo vždyť tady jsou i jiní neregistrovaní uživatelé co když jeden z nich je on ale dobře chápu vás asi bych si něco takovýho taky myslel tak a teď o tom icq dám ho jsem přesně v 20:00!!!!!! -
-
Re: icq v 20:00
hle dej ho sem pls *14*
-
-
Tajný mstitel
Jak víte hacker o kterém jsi někdo myslel to,a někdo zase tamto.
Hacker jsem dal údajně icq AnnySophie Robb
ale to není pravda já jsem ho prokouk sleduju hodně stránek o Anně a všude jse jmenuje jinak ale je to porad on je jsem se vydaval za hodne lidi tady i jinde abych zjistil jak to je.Vim aji kde bydlí kolik mu je a co dělá. *1*
Takže kdo mu věřil s tim icq jak tady psali ti ostatní tak je....
Nadaval jsem tady hodne lidem protoze jsem to potreboval abych se to ho dozvedel vic takze sorry vsem
To icq mohl zalozit kdokoliv z nás ale nejsme tak prasteny jako hacker!!!
!!!!!HACKER JE MRTE SULIN!!!!!
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Tajný mstitel
super příspěvek *1* *1*
-
-
Je to úžasná herečka. Velmi talentovaná a i pěkná. Ve filmu Surfařka absolutně zářila...
-
Všechno nejlepší k narozeninám. *14* *14* *14*
-
Super!!!! Našla jsem superžebříček, do kterého může každý hlasovat. Je to o nejoblíbenější dětskou hvězdu všech dob. Je tam Anna na 10. místě !!! Dala bych sem odkaz, ale ono to nejde. Ale jsou to stránky www.thetoptens.com. Zkusím to opsat.
1. Dakota Fanning - 12 procent hlasů
2. Mickey Rooney - 10 procent hlasů
3. Katie Kurtzman - 9 procent hlasů
4. Macaulay Culkin - 9 procent hlasů
5. Haley Joel Osment - 8 procent hlasů
6. Rupert Grint - 6 procent hlasů
7. Emma Watson - 6 procent hlasů 9. Shirley Temple - 5 procent hlasů
8. Daniel Radcliffe - 5 procent hlasů 10. AnnaSophia Robb - 4 procenta hlasů -
haha
mam i jeji ICQ *15* *15* *15* -
-
Re: haha
pošleš pls na Annu S icq nebo email?napiš icq:453005257 -
zdar Dane mas icq-email odepis na bmx93@seznam.cz dik -
zdar dane mas email odepis na bmx93@seznam.cz -
ahojik ze mi prosimte dáš to jeji icq mocbych ho potřeboval protože ja skámošema jme pro ni udelalip isničku a chci ji to dád tak te moc prosím a dík *7* -
ze mi das to icq??pls *4* -
-
Re: Re: haha
dam ale prvne se ji zeptam..nejak se za vas prymluvim ju?? *3* -
-
Re: Re: Re: haha
Kdyby's mi to ICQ moh poslat tak bych byl vděčnej... ale stejně si myslím že by svoje ICQ nebo Email jen tak nedala na veřejnost:D
-
-
-
-
Ahoj mohl bych dostat icq AnnaSophia Robb !
Rad bych sní hodil řeč je mi sice jen 16 :p Ale angličtinu ovládám na 80% tkaže no problem.. :p diky moc předem..zde je e-mail... S.h.a.r.p@email.cz ještě raz díky.. :) -
kaja01
please pošlete mi někdo e-mail nebo icq na Annu sophii Robb.Budu vám mo vděčný-na vodak.k@seznam.cz-nebo-476813696 *14* *14*