-
annasophiarobb.estranky.cz
Díky, jen škoda že na ní chodí málo lidí.
Je tam CHat a registrace do klubu takže jestli chcete vytvořit grupu jejich fanoušků tak tam *3* -
-
Re: annasophiarobb.estranky.cz
asi ti ta stranka prepadla lebo uz mam ten link ja sorry *9*
-
-
hustý
Já mám babičku která má sestru v Anglii.A ta sestra mojí babičky zná babičku AnnySophie Robb.Sou to sousedi.A příští prázdniny tam asi pojedu a ona tam prej bude taky.Ale este nevi presne kdy ale prej mi to zjisti.Nikdy sem o tom nevedel dokud sem nevidel film Most do Terabitie a tak sem rekl tete ze je to moc heska herecka a ona mi rekla ze je to vnucka jeji sousedky.Ale prej sem si sni hral kdyz mi bili 2 roki...Hustí co... *15* *15* -
-
Re: hustý
myslím že hodně kecáš....narodila se v USA, kde i vyrůstala a né nějaký blbý anglii a nejdřiv píšeš že její babku zná zná sestra tvojí babky, která s ni sousedí a pak píšeše že je teta....další dítě, které píše jen samé kraviny a myslí si že je důležité *1* -
-
Re: Re: hustý
mysli si co chceš.je mi jedno kdo si co myslí a pocital sem s tim ze mi to nekdo napise ale to je jedno...
-
-
-
dear eleanor
ahoj nevíte někdo něco vo tom new filmu Dear Eleanor ??? *7* díky moc -
-
Re: dear eleanor
Už jsem to tady psal jak budu vědět nějaké nové informace napíšu
-
-
PaTka
Prosiim ma tady nekdo to ic´q na Annu??Prosim jestli jo piste na meil LiMeTka.eXe.O@seznam.cz nebo na icq 367259889 ..prosim chtel bych sni hodit rec je mi 15...byl bych vam vdecnej kdyztak se ozvete..papa -
-
Re: PaTka
ja ma patriku proc ho potrebujes?
-
-
Please pošlete mě někdo ICQ Anny Sophie na icq 478113343, díkes fak plosím.... *14* *14* *14* -
AnnaSophia
Táto dobrá herečka se dostala do mojích top 10 osobností díky filmum Karlík a továrna na čokoládu, Most do země Terabithia, jo a spívá velmi pěknou písničku: Keep Your Mind Wide Open. *4* -
-
Re: AnnaSophia
a ke kterýmu filmu tu písničku nazpívala?? je úžasná:))) *15* *15* *15* -
-
Re: Re: AnnaSophia
K filmu Most do země Terabithia *4*
-
-
-
změna
Ty jo, to snad ani není možný jak se od toho natáčení Terabithie z´měnila, sem se mrknul na její web,teda nemrknul sem tam od rána do večera, a ta změna je velkě( ale krása jí nezmizela) *4* *14* -
-
Re: změna
ses sulin ja to asi newm
-
-
co byste chteli
tyjo co byste chteli aby vam ANNA dala icq by byla blazen vyte kolik lidi by ji psalo za den si zani jedte do ameriky ja ji videl jen jednou a to jen koutkem oka protoze o 2 sekundy pak sem dostal facku od negra *9* -
-
Re: co byste chteli
tak to ses fakt hustej tipek, kdes byl in america,????
-
-
ach jo
to je blbý že nebydlí v česku, ale to by se naší party asi nezbavila.... :-) -
AnnaSophia Robb
čus má tu někdo icq na Annu??? jestli jo tak mi ho prosím napiště na email pepos12@seznam.cz a já vám za to dám její číslo na mobil díky *3* -
-
Re: AnnaSophia Robb
A proc to icq chceš to umíš tak dobře anglicky??? *1* -
-
Re: Re: AnnaSophia Robb
ja neco ale mamka uči angličtinu
-
-
tak proč ti ho nenepíše když máš její tel. číslo?????? *13* *13* -
Ty máš její číslo na mobil jo tak to bych chtěl vidět kdebys ho asi sehnal *15* *15*
-