Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AnnaSophia Robb

No číslo sice mám ale mobil mi nefunguje no a kdo mi něvěří tomu dám odkaz na tu stránku kde jsem ho našel a anglicky celkem umím *5*
  • karule

zlín

annasophia bude od 31.5. až do 7.5. ve zlíně je tam nějaky festival lístek stojí jen 20 kč a da se koupit ve zlatem jablku tak na co tady ještě čekáte váš sen se s ní setkat mate na dlani tak neváhejte miluju ji a ja si to teda ujít nenechám více podrobností je v mladé frontě dnes *14*
    • Re: zlín

cus hele kdy vysla ta mlada fronta dnes??????
      • karule

Re: Re: zlín

v sobotu
        • Re: Re: Re: zlín

Ano bude tam...A PROTO KAPITULUJI NA JEJÍ ZKONTAKTOVÁNÍ.podle mně už to očividně nemá cenu,jelikož se řadí k hvězdám Hollywoodu a bylo by to stejné,jako zkontaktovat Toma Hankse...
  • trifi

Díkybohu za Zlinfest...

No tak když se mi díky zlínskému festivalu povedlo osobně pokecat s mým 3. nej hercem, Haley Joel Osmentem, myslela jsem si že mě nic lepšího v Česku potkat nemůže... Heh a oni letos přivezou do Zlína AnnuSophii, moji nej herečku... No to si snad dělají... :))) Když jsem s ní dneska (včera :D ) viděla 2x live rozhovor na ČT24, úplně mě zaplavil pocit euforie, ta holka je fakt úžasná bytost, prostě výjimečný člověk...

A tak jsem se rozhodla jet zítra do Zlína (ehm, nevím jak to vysvětlím v práci :D ), prostě si tuhle šanci nesmím nechat utéct...

Držte mi pěsti :)
  • Oživení

Nazdar lidi už poměrně dlouhou dobu je to tu zabité pojďmě zkusit najít nějakou diskuzi která by to tu opět rozvířila a oživila už by bylo na čase!!! jakékoliv nápady jsou vítány zatim
  • ahoj

Ahoj nevíte o nějaké stránce kde by sem se mohla podívat na Opravdový život?
    Díky.
  • Happy brithday!!! :) *14* *3*
  • Po 2 letech a 5 měsících derniéra http://tinyurl.com/n9qqtw7
    včetně aktuální hitparády, kde jsem sečetl nejoblíbenější herce do 20 let několika evropských zemí, kde měli vedle herců napsané počty fandů.
  • martan014

zdar

chtel bych vedet jestli ve 2 most do zeme terabithia bude zit AnnaSophia Robb protoze ji mam fakt rad asi se prestehuju do ameriky
    • karule

Re: zdar

je mi to moc líto ale most do země terabithia asi nemá pokračování a když jo tak tam leslie (annasophia robb) nebude a navíc je to podle knížky jestli nevíš takže to určitě nebude mít pokračování *9* *9*
    • Re: zdar

Mám pár otázek. 1. Umíš mluvit Americkou Angličtinou???
      2.Slyšel si jí mluvit s dabingem nebo v originále???
      3.Máš zelenou kartu?
      4.výš kde bydlí???
      5.Ty si myslíš,že na ní máš???
      • Re: Re: zdar

hej mě se hrozně líbí ale potřeboval bych na ni icq *14*
      • martan014

Re: Re: zdar

a ty neco vis nebo umis kdyz ses tak chytrej no mozna jo ale co se do me seres ty vole proste se mi libi kurva a co jako omlouvam se vsem ostatnim ze sem pouzil vulgarni slova ale nejde to
        • Re: Re: Re: zdar

Tak když to víš,tak to nemusíš hned nasrat na net.
          • martan014

Re: Re: Re: Re: zdar

jo tak v klidecku ale tak no ja nwm nechame toho proste podame si ruce sice nwm jak ale tak co takze uz je to v poho
            • Re: Re: Re: Re: Re: zdar

To přejde tohle je dosti pomíjivé .. :) .. Najdes si holku a bude lepsi protoze nebude tak daleko .. *3*
      • martan014

neumim v dabingu nemam v americe a myslim ze na ni nemam a co jako ty si myslis ze na ni mas nebo co
      • martan014

to se ptas me nebo co
        • Re: Re: Re: zdar

jo...
          • Re: Re: Re: Re: zdar

sem schopen odpovedet na 1 2 4 5
    • Re: zdar

von bude snad druhej díl kde bude žít Lesli
  • Happy birthday *1*
  • ...

Ahoj já jsem tu nová a moc se mi tu líbí. *3* *4* A ve filmu Most do země Terabithia mi jí bylo moc líto že umřela. *9*
    • jj

to byl super filmík!! *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší