Přejít na výpis diskuzí

AnnaSophia Robb

OSOBNOST 19.3.2007 
398 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ona je úžasná, krásná, super herečka, prostě dokonalá<3
  • útěk na horu čarodějnic

Čau lidi nevíte jestli ten new film útěk na horu čarodějnic byl v kinech??? já jsem se koukal na různý programy kin konkrétně na Prahu a nikde ho tam nehráli je možný že vyjde pouze na dvd
    • Re: útěk na horu čarodějnic

na boxofficemojo je napsáno rok 2009, žádný přesný datum, na IMDb není napsáno vůbec nic, akorát český název.
      • Re: Re: útěk na horu čarodějnic

jjj já se koukal na csfd.cz a tam je napsáno ,že na dvd to vychází 9.9.2009
  • stach

Tvrdohlavost

ježiž, myslíte že kdyby annasophia všem z vás dala icq, že by se z toho nezbláznila???????hold je z ameriky a my z čeksa, musíme hledat nějakou češku...ja wim me to taky sere, ale hold je to tak *5* *5* *13*
  • Aaa:D

Dnesjsem ji osobne potkala mami sni fotku..:D chvily jsme s kmoskama sni pokecali..a je uplne v pohode:)..Hej fakt jeste ze ve Zlíne ten Festival je:) ..
  • si úžasná. Filmy ve, kterých hraješ jsou pěkný. *3*
  • karule

mlada fronta dnes

ty dny s annousophii byl fakt boží byla jsem tam oba 2 dny a mluvila jsem s ní je to fakt můj miláááááááááášek *14* jo a kupte si mladou frontu dnes (vyšla dnes ve čtvrtek)je tam rozhovor s annousophií tak se mrkněte je fakt božíííííííííí *14*
  • Soul Surfer

V Letadle jsem viděla Soul Surfr kde měla hlavně roli..nevíte kde bych ten film sehnala že na kinotipu neni:)
  • quickly

Wow..

Ahoj..Tak se přidávám do vaší konverzace, protože mě uchvátil film Bridge to Terabithia, kde Anna ztvárnila hlavní roli..nadchl mě natolik, že jsem se rozhodla založit..no..nedá se tomu říkat přímo web..spíše blog o anně a tomto filmu.Také doufám že uvidím i její další filmy(a určitě mě nadchnou uplně stejně).Doufám že my to dáme dohromady a protlačíme AnnuSophii do top 10 v žebříčku celebrit v ČR:)určitě ji tam nějak dostanem:) *1* *1*
    • Re: Wow..

Tak jsem napiš odkaz na ten web
      • quickly

Re: Re: Wow..

http://bridge-terabithia.blog.cz
        a le zatím je jen v rekonstrukci:(
        musím ho pořádně připravit *15* *15*
  • utek do hory carodejnic

ja jsem ji neznala do dneska.dneska jsem se divala na utek do hory carodejnic a byla tam dobra a tak jsem si zjistila jeji jmeno a sla jsem na osobnosti a ted jsem zjistila ze jsem se narodila ve stejnej den jako ona *4* *4* ale ona je v 1993 a ja jsem v 1995
    • wendy92

Re: utek do hory carodejnic

super náhoda *4*
      • Re: Re: utek do hory carodejnic

jééé ahooooooooooooooooj *4*
        • wendy92

Re: Re: Re: utek do hory carodejnic

*1* *1* *1* Čáou *3*
  • Všechno nejlepší. Jsi jedna z mých neoblíbenějších hereček *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší