-
Ahojky......Ariana Grande je moje nejlepší zpěvačka na světě furt poslouchám její písničky...je prostě nej.....mám ji ráda a kdo si myslí že neumí zpívat tak ať jde do p*de**
-
Ariana je moje nej oblibenějši spěvačka a mam ji moc rada *14*
-
Vše nej Ari
-
Blbko pitomá
-
Ahoj si moc moc moc pěkná a hezky zpíváš na tvůj hlas nikdo nemá seš moje nejoblíbenější zpěvačka :D ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
-
Ariana je super zpěvačka!!Mám jí hrozně ráda-má skvělí červený vlasy :D
Na její hlas nikdo nemá!
Patří mezi moje nejoblíbenější zpěvačky!
Jestli Arianu někdo kritizuje tak ať se podívá nejprve na sebe a pak ať jí komentuje;) -
Ahoj.
-
Nechodila s Justinem. Se koukni do vztahů.
-
Ježiši limetko! Ty jsi všude a tvý texty nedávají smysl a tím snižuješ gramotnost našeho národa. Tuhle chvíli tady chvíli jinde ale pořád někde. Nechápu ťa. Já jsem teprve 5. ročník. Ale vím že jsi do školy nechodila.
-
anorexí netrpěla
-
Ariana jeee moc hezká holka.No fakt jo ajejíhlas nedokáže nikdo napodobit asi,já to nevím a taky to neumím jo a sem teprve 2,takže jestly mám blbě ií,yý tak to je právě s toho.Nooooo tak to je vsě bay bay ,takže čusák busák,čaaaaaaaaaaaaaau *3* *3*
-
Ale ma na nu martina a lodovica
-
Podla mna vyzera pekne ked ma cervene vlasy
-
ariana vypadá líp s hnědýma vlasama a z červenýma tak trochu fuj.ale je hezká tofuj neznamená že je hnusná,ne. je hezká jo je. ale vadí mi že chodila s bibrem škoda.a to já myslela že ho nenávidí. *1* *3* *15*
-
Je to pravda :/
-
Nevíte lidi, jestli je pravda že se Ariana rozešla s Big Seanem???
-
ariana je top ale nato ze ma 21 rokou važi malo ale to neva *14* *14* *14* *14*
-
skrataka-njzknst *3*
-
na arianu nykdo ne má jasný *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
-
ariana je boží a má krásné vlasy hnědé supr vždycky si s mojí ségrou nebo s naty hrajeme na hvězdy a naty je ariana. *2* *2* *1*