Přejít na výpis diskuzí

Ariana Grande

OSOBNOST 9.4.2010 
440 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kto má rád Arianu Grande? *4* *4* *4*
  • *4*
  • To ja taky *1* *1*
  • Ja Arianu Grande mám moc rád ako herečku,spevačku i modelku páčia sa mi jej pesničky :) :) a vám ? *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4*
  • Kto má rád Arianu Grande? *4*
  • Ariana je najlepšia *4* *4* *4* mám ju rád *4*
  • Ariana Grande je pekna speváčka mám ju rád a jej pesničky. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • To maš pravdu *3* *3* *3*
  • Ari je moc bezva,hezká a má úžasné méno je to moc dobré devče doufám,že se sama sobě líbý *2* *3* *14* *15* *4*
  • Hej ona se zřekla kredťanstva proto ,že její bratr je gay
  • Ari je boží jsem její velká fanynka božský zpívá a je hrozně krásná!Neustále se dívám na Sam & Cat a na Victorious a pořád poslouchám její písničky :)
  • ari je božíííí jsem jeji velka fanynka libi se mi od ni pisnicky:

SANTA TELL ME
    BREAK FREE
    THE WAY
    PROBLEM

ariana je prostě nejlepší a nejhezcí. :*
  • Každý ma nějaký hlas ale ty ho taky nemáš určité moc nějaký bomba hlas tak ariane nezavid jo!??
  • mare ji radi ja ano koukne te se na muj blog http://arianagrande4ever.blog.cz/
  • Ja zbožňujem pieseň Santa tell me ! <3
  • Coho sa zriekla ? Krestanstva ? Ona konvertovala na inu vieru ? =-O
  • Nevím proč, ale mám dojem, že má hrozně dětský a tenký hlásek... takový bez výrazu...
  • Make sure to come to your concert §§ !!!!!!!!!!!
    Naisto přídu na tvoj koncert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ *4*
  • Ari beautiful and I hope you read these comments quite nice I love you too! *7*
  • Já sem moc smutná ikdyš jí chápu ale já sem kresťan a ona se toho zřekla a sem z toho smutná! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *13* *13* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit